• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Valla bugün ağlamaktan kendimi alamadım olmazsa vardır hayır dicem ama kendime engel olamıyorum hissetmiorum sanki hiç bişe yok böle diyince eşimde kizio öyle konuşma die hayırlısi inşallh kuzum
Kız dur, naptın hemen? 😳
Aaaaa, kızıcam bak.
Senle çok işimiz var, yandık. 😂
Sen keseyi görecen, kalp atışını dinleyecen daha...
Yandık ki ne yandık.
Başımızın etini yersin burda. 😂

Kız dur, naptın hemen? 😳
Aaaaa, kızıcam bak.
Senle çok işimiz var, yandık. 😂
Sen keseyi görecen, kalp atışını dinleyecen daha...
Yandık ki ne yandık.
Başımızın etini yersin burda. 😂
☺️Çok dolmusum canım gün gecmio o kadar emek verdik hemen olcak gibi düşündüm bugün hiç kasik ağrım da kalmayinca sanırım 8senenin dolmuslugu var evet ilk tedavim ama pazartesi gelmio bı turlu belkide olmadıyi görmekten korkuorum😌

Kızlar bende transferden sonra hemen başlayan adet ağrıları var.bu durumu yaşayan olumlu sonuç alan var mı?
canım hıc bır belırtıye takılma lutfen cunkı hepsı ılaclardan burda hıc bır belırtı yasamayıp hamıle kalanlar var yada yasayıoda kalan bu durum tamamen bunyeyle alakalı 4. tup bebek deneyen biri olaraktan herturlu belırtı yasadım 2. tuttu (dustu) mesela dıgerlerındede aynısını yasadım tutmadı o yuzden hıc takılma bılıyorum cok zor takmamak ama ınsallah poztıfle sonuclansın canım

Son düzenleme:
Canım her şey yolunda, çok şükür. 🙏
7+3 olduk bugün.
Kalp atışını duyduk çok şükür.
Sadece kese yakınlarında ufak bir kanama alanı gördü doktor.
Lekelenme veya kanama olabilirsin, korkma dedi.
Nolur nolmaz diye Coraspin’i ve fitili kesti, Oksapar ve Progestan iğne her gün artık.
Geçenkinde de bunda da hiç lekelenme veya kanama yaşamadım.
Korkma dedi ama çok korkuyorum. 😔
2 hafta sonra tekrar çağırdı.
Bir önceki kaybımdan dolayı 9.haftada gelmek istemiyorum dedim. 😔
O zaman haftaya gel kanama alanını bi kontrol edelim, sonra da 10.haftada çağırırız dedi.
Canım bugün kanamam oldu benım koştum hastaneye. Şükür bi sıkıntı yok. Olursada panik yapma

☺️Çok dolmusum canım gün gecmio o kadar emek verdik hemen olcak gibi düşündüm bugün hiç kasik ağrım da kalmayinca sanırım 8senenin dolmuslugu var evet ilk tedavim ama pazartesi gelmio bı turlu belkide olmadıyi görmekten korkuorum😌
Kız dur hele ne yaptın öyle ya bak transferden sonra her gün aynı stresi yaşattın kendine evet anlıyorum çok zor beklemesi. Ben kanda pozitifi gördüm ama keseyi görene kadar inanamıyorum hala. Ve karın ağrısı kasık batması hepsi bitti gitti. Dua ediyorum her şey yolunda olsun diye. Ama aklımdaki negatif düşüncelere bi bıraksam kendimi oturur sigaraya falan başlarım galiba. Ben kaç kere yazdım stres her şeyden daha zararlı. Oturup avokado ananas konuşuyoruz iyi mi kötü mü diye. Peki bu stresi ne yapmalı. Son 1 gün daha sabret ondan sonra müjdelerle gelcen inşallah. Sonra seni merdane ile kovalıycaz 🤣🤣 lütfen güzel düşün hatta güzel bir pazar kahvaltısı yapın film izleyin 🤗

Canim olumsuz düşünüp neden kendini üzüyorsun erkenden . İnsallah güzel haber alırsın pozitif olduğunu duyunca da insan başka şeyler düşünüyor kese kalp... Yani onun için biraz rahat ol. Hasbunallahi ve nimel vekil de .. İçin rahatlasın. Gunde 131 defa Es selam çek sonu selamet olsun inşallah..
Elimizden birsey gelmiyor ki üzerimize düşen tedaviyi oluyoruz , gerisi rabbime kalmış tevekkeltül Allah ..🤲🤲😇😇

Canim olumsuz düşünüp neden kendini üzüyorsun erkenden . İnsallah güzel haber alırsın pozitif olduğunu duyunca da insan başka şeyler düşünüyor kese kalp... Yani onun için biraz rahat ol. Hasbunallahi ve nimet vekil de .. İçin rahatlasın. Gunde 131 defa Es selam çek sonu selamet olsun inşallah..
Elimizden birsey gelmiyor ki üzerimize düşen tedaviyi oluyoruz , gerisi rabbime kalmış tevekkeltül Allah ..🤲🤲😇😇
Kesinlikle canım biz elimizden geleni yaptık. Transferden sonra duamda hep diyordum Rabbim benim elimden daha fazlası gelmiyor üzerime düşeni yaptım bundan sonrası Sana emanettir diye. Veren de O alan da. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın o kadar zor ki bu tüp bebek yolu inşallah hepimiz sağlıkla sağ salim bebeklerimizi evimize getirebiliriz 🤲🤲

Kız dur hele ne yaptın öyle ya bak transferden sonra her gün aynı stresi yaşattın kendine evet anlıyorum çok zor beklemesi. Ben kanda pozitifi gördüm ama keseyi görene kadar inanamıyorum hala. Ve karın ağrısı kasık batması hepsi bitti gitti. Dua ediyorum her şey yolunda olsun diye. Ama aklımdaki negatif düşüncelere bi bıraksam kendimi oturur sigaraya falan başlarım galiba. Ben kaç kere yazdım stres her şeyden daha zararlı. Oturup avokado ananas konuşuyoruz iyi mi kötü mü diye. Peki bu stresi ne yapmalı. Son 1 gün daha sabret ondan sonra müjdelerle gelcen inşallah. Sonra seni merdane ile kovalıycaz 🤣🤣 lütfen güzel düşün hatta güzel bir pazar kahvaltısı yapın film izleyin 🤗
Saol canım o kadar haklısınız ki başkası dese ben de aynısı ni derdim ama kendimde böle yapcagimi hesaba katmadim bugün sabah gözümü açtım o karın da ki hareketi yok die uyaniorum ilaçlar böle duygusal yaptı sanırım toplucam yarında söz dediğin gbi olcak pazartesi de inşallah güzel haber vericem🙂

Canim olumsuz düşünüp neden kendini üzüyorsun erkenden . İnsallah güzel haber alırsın pozitif olduğunu duyunca da insan başka şeyler düşünüyor kese kalp... Yani onun için biraz rahat ol. Hasbunallahi ve nimel vekil de .. İçin rahatlasın. Gunde 131 defa Es selam çek sonu selamet olsun inşallah..
Elimde olmadan yaptım haklısın kuzum sakin olmaya çalış maliyim Allah'ım bu tedavide herkesin içine ferahlık versin çok zor bende hep dedim elimden gelini yaptim gerisi Allah'tan ama istemsizce duygu içinde buldum kendimi 🙂

Kesinlikle canım biz elimizden geleni yaptık. Transferden sonra duamda hep diyordum Rabbim benim elimden daha fazlası gelmiyor üzerime düşeni yaptım bundan sonrası Sana emanettir diye. Veren de O alan da. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın o kadar zor ki bu tüp bebek yolu inşallah hepimiz sağlıkla sağ salim bebeklerimizi evimize getirebiliriz 🤲🤲
Aminnn canim aminnn . Gerçekten insan tevekkül edecek Allahim işimde seni vekil kılıyorum sen en güzel en hayırlı şekilde yaparsın bizi bizden daha iyi bilirsin, neye ihtiyacımız olduğunu sen bizden daha iyi bilirsin diyecek . Rabbine teslim olacak.. Biz hem maddi hem manevi elimizden ne gelirse yapıyoruz. Bizim bir tüyünü yapmaya bile gücümuz yeter mi. Allah nasip edecek.. Kaderimizde varsa rabbim bize bu yolda uğraşmayi da nasip edecek. Her şey nasip yani canım, nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız ne bir fazla ne bir eksik ..

Çoooooook haklısın canım benim.
Ama şunu söyleyeyim, benim kan testine kadar öyle ilk denemedeki gibi kasık ağrım olmadı.
Göğsümde bile hassasiyet 5.haftamda başladı.
Belirtileri salla. 😉
Gerçekten salla. 😊
Vakit yaklaştıkça stres artıyo, anlıyorum.
Ben 2 tane idrar testiyle gittim 12.gğn kan vermeye.
Tüp bebek merkezinde veriyoruz kanı.
1,5 saat sürüyo çıkması.
9 doğurdum resmen. 😂
Bir şekilde oyala kendini.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ciğime katılıyorum.
Dizilere sar biraz. 😉

Elimde olmadan yaptım haklısın kuzum sakin olmaya çalış maliyim Allah'ım bu tedavide herkesin içine ferahlık versin çok zor bende hep dedim elimden gelini yaptim gerisi Allah'tan ama istemsizce duygu içinde buldum kendimi 🙂
Seni anlıyoruz canım bende 2 kez denedim 3. Yu bekliyorum inan bianda bazen öyle bir korku kaplıyor içimi.. ama iste sonra sakin olur kendi kendime konuşuyorum.. Elimden geleni yapıyorum ne yapayım diyorum . Insallah bize güzel haber vereceksin canım. 🥰

Saol canım o kadar haklısınız ki başkası dese ben de aynısı ni derdim ama kendimde böle yapcagimi hesaba katmadim bugün sabah gözümü açtım o karın da ki hareketi yok die uyaniorum ilaçlar böle duygusal yaptı sanırım toplucam yarında söz dediğin gbi olcak pazartesi de inşallah güzel haber vericem🙂
İşte böyle 😍😍 inşallah inşallah canım benim 😍 bende de yok o ağrılar evet haklısın ağrı olunca rahatlıyoruz oradasın çalışma yapıyırsun diyoruz ama o daha minicik bir haşhaş tanesi. Öyle düşün ne kadar ağrı sızı yapabilir ki. Bende bakıyorum kızlara hala adet ağrısı gibi ağrısı olan var hiç bir şey hissetmeyen var. Hepimiz acı eşiği farklı bünyesi farklı. O yüzden gönlünü ferah tut dua et Rabbim müjdeli haberler ile sonuçlandırsın inşallah 🥰

Aminnn canim aminnn . Gerçekten insan tevekkül edecek Allahim işimde seni vekil kılıyorum sen en güzel en hayırlı şekilde yaparsın bizi bizden daha iyi bilirsin, neye ihtiyacımız olduğunu sen bizden daha iyi bilirsin diyecek . Rabbine teslim olacak.. Biz hem maddi hem manevi elimizden ne gelirse yapıyoruz. Bizim bir tüyünü yapmaya bile gücümuz yeter mi. Allah nasip edecek.. Kaderimizde varsa rabbim bize bu yolda uğraşmayi da nasip edecek. Her şey nasip yani canım, nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız ne bir fazla ne bir eksik ..
Aynen öyle canım 😍 Rabbim de görüyor bizi güzel yazılar yazsın hepimize 😍

Çoooooook haklısın canım benim.
Ama şunu söyleyeyim, benim kan testine kadar öyle ilk denemedeki gibi kasık ağrım olmadı.
Göğsümde bile hassasiyet 5.haftamda başladı.
Belirtileri salla. 😉
Gerçekten salla. 😊
Vakit yaklaştıkça stres artıyo, anlıyorum.
Ben 2 tane idrar testiyle gittim 12.gğn kan vermeye.
Tüp bebek merkezinde veriyoruz kanı.
1,5 saat sürüyo çıkması.
9 doğurdum resmen. 😂
Bir şekilde oyala kendini.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ciğime katılıyorum.
Dizilere sar biraz. 😉
Saolun kizlar Allah razı olsun hepinizden Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize 🤲🤲 pazartesi artık saniyeler saat olur bana☺️

İşte böyle 😍😍 inşallah inşallah canım benim 😍 bende de yok o ağrılar evet haklısın ağrı olunca rahatlıyoruz oradasın çalışma yapıyırsun diyoruz ama o daha minicik bir haşhaş tanesi. Öyle düşün ne kadar ağrı sızı yapabilir ki. Bende bakıyorum kızlara hala adet ağrısı gibi ağrısı olan var hiç bir şey hissetmeyen var. Hepimiz acı eşiği farklı bünyesi farklı. O yüzden gönlünü ferah tut dua et Rabbim müjdeli haberler ile sonuçlandırsın inşallah 🥰
Saol canım akşam akşam içinizi sktim hepinizin ☺️bidaha kimse belirti aramicak benim yüzümden aramayın valla keşke test gününe kadar anestezi alsaydım😂

Back