2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Saol canım akşam akşam içinizi sktim hepinizin bidaha kimse belirti aramicak benim yüzümden aramayın valla keşke test gününe kadar anestezi alsaydım
Yok kuzum sen hele pozitiflerle gel ondan sonra dediğim gibi hepimizden birer merdane hediye
Öyle yapicam saat kaçta alırlar ki özel bı hastane en erken kendi hastanem şehir dışında
Acilde mi vercen öyleyse saat 8 gibi ver kuzum. Bide beklemesi var şimdi seni düşünemiyorum işte o an anestezi isteyebilirsin

Tureed canım, şimdi biz bu kadar üzerine geldik diye sakına duygularını ifade etmekten kaçınma.
Biz hep buradayız, birbirimize destek olmak için varız.
Ben mesela 9.haftaya yaklaştıkça kalbi duran bebeğimi düşünmeden edemiyorum.
Konuşacak kimsem de yok eşimden başka.
Tüp bebek olduğunu bilmiyo kimse, onun için rahat rahat dökemiyorum kimseye içimi.
Stresimi sizinle paylaşıcam tabii ki.
Lütfen sen de içine atma, olur mu?

Aynen öyle canım hepimiz birbirimize seve seve destek oluyoruz
Bizim Tureed i biraz dürtmemiz lazımdı ama iyi gelmiştir dimi Tureed

hayrunnisa85 sende inşallah bu defa sağlıkla kucağına alacaksın. Rabbim esirgesin korusun evladını sağlıkla büyümeye devam etsin. Kanama alanı geçsin daima güzel haberler verirsin inşallah

Yok kuzum sen hele pozitiflerle gel ondan sonra dediğim gibi hepimizden birer merdane hediye

Acilde mi vercen öyleyse saat 8 gibi ver kuzum. Bide beklemesi var şimdi seni düşünemiyorum işte o an anestezi isteyebilirsin
Evet pozitifle gelirsem hakettim
Acilde olurmu hiç de bilmiorum en son 4 sene önce kan verdimgebelik için

Saol canım benim bende bu kadar kimseye anlatamıyorum ki başta evet tüp bebek yapioruz kimse başına gelmemiski anlamiolsr bişe daha çok yoruluorum haklısın iyiki varsınız tabi bize anlatacaksın

Yok iyi oldu kuzum hem arkadaşlar a da ders olur bak belirti ararsanız kendinizi uzuosun benim gibi aramayın belirti transfer sürecinizi güzel geçirin

Kızlar bende transferden hemen sonra başlayan adet ağrıları var.bu durumu yaşayan olumlu sonuç alan var mı?
Bende 5.gundeyim adet krampları ve üşümek varsa akşamına adetim gelir bütün gün kıvranıp kanama bekledim gelmedi iyimi kötümü araftayim resmen

İnşallah canım.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.
İnşallah geçer kanama alanı da, henüz gelen akıntı falan bir şey olmadı.
Ama doktor her an gelebilir deyince teyakkuzda bekliyorum.
İlk transferde de hiç olmamıştı, bunda da olmadı.
Bakalım, uzandım dinleniyorum.

Saol canım benim bende bu kadar kimseye anlatamıyorum ki başta evet tüp bebek yapioruz kimse başına gelmemiski anlamiolsr bişe daha çok yoruluorum haklısın iyiki varsınız tabi bize anlatacaksın
Canım benim.
Aynen öyle, bizi bizden başkası anlamıyor.

Evet canım benim de dördüncü günü taze transfer yapıp beşinci günü dondurdular
Dondurmak için en uzun yaşayanı seçiyorlar

Bı buçuk saatte mi aciklanio kuzum bende öle yaparım olmadı en çabuk hangisiyse artık
Benimki acilde 45 dk sonra falan çıkmıştı pek fazla kimse yoktu
Aminn aminn canım benım. Bol bol dinlen bakalım yemek yaparken de ayakta çok kalma kuzum

Benimki acilde 45 dk sonra falan çıkmıştı pek fazla kimse yoktu

Aminn aminn canım benım. Bol bol dinlen bakalım yemek yaparken de ayakta çok kalma kuzum
Evet evet, dinleniyorum canım.
Kavanozlardaki yemeklerim bitmedi henüz.
Pilav ve çorba için kalkıyorum arada.
İnşallah kanamam olmaz, bakalım.

Ma
Maşallah ne hamarat misin kuzum hala mi bitmedi korkma kuzum önceden uyardı doktorun öle mi bişe olsa bıle endise etme Allah'ım korusun bebeisini sağlıkla insalah 10.ncu hafta bı gitmisin yok geçmiş dicek doktorun

Kızzz hala mı bitmedi maşallah maşallah
Ama iyi kaynat emi onları konserveden ben çok tırsıyorum

Ay inşallah canım.

Kızzz hala mı bitmedi maşallah maşallah
Ama iyi kaynat emi onları konserveden ben çok tırsıyorum
Pişirir pişirmez fokur fokurken koyuyorum canım.
Kapatıp soğuduktan sonra buzdolabında muhafaza ediyorum yine de.
Şimdilik bir sıkıntıyla karşılaşmadık.

Pişirir pişirmez fokur fokurken koyuyorum canım.
Kapatıp soğuduktan sonra buzdolabında muhafaza ediyorum yine de.
Şimdilik bir sıkıntıyla karşılaşmadık.
Bende domates konservesi falan yaparken öyle koyuyorum da açınca en az 5 dk falan kaynatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…