2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hiçbir şey hissetmiyorum inan o kadar ağladım ki gece mide ağrısından uyuyamadm..eşimde çok fazla ağladı senın uzulmene dayanamıyorum artık dıye sonra çok gaz sancım oldu..sabahta test yaptm 7.gun oldu dıye bsey cıkmadı..kan verırım bugun kanda netleşir..3tane dondurulmuşum var 4bb 4bc 3ba sanırım 6.gunmüş biri.. hanı bız bi sorunla da gtmedk fazla amh 1.02ydi benım neden tutunamadı anlayamıyorum

Benimde yapsaydım belki çıkmazdı. Herkesin bünyesi bir değil. Doktor diyor evde yapmayın moraliniz bozulursa Embriyo etkilenir. Psikolojinin moralijniz hep iyi olmalı diye. İnşallah bebeğiniz sizi şaşırtır kanda pozitif çıkar. Dualarım sizinle. Ama lütfen daha evde test yapmayın. Ve negatif enerji yollamayın.

3tane daha var dondurulmuş keske cıft transfer yapsa..
Bak ne güzel benim ilk denemede hiç dondurulmuşum kalmadığı için tüm sürece en baştan başlamıştım en baştan yumurta büyütme iğneler ilaçlar yumurta toplama
Dondurulmuş üç tane varmış bundan sonrası için her biri ayrı umut

Kızlar merhaba, konuyu çok sıkı takip edemiyorum malesef. Bgn 6.haftamda kırmızı renk kanamam oldu, hastanede proluton depot vuruldum şimdi kahverengine dönmüş. Aranizda bunu yaşayanlarınız var mı acaba?

Kızlar merhaba, konuyu çok sıkı takip edemiyorum malesef. Bgn 6.haftamda kırmızı renk kanamam oldu, hastanede proluton depot vuruldum şimdi kahverengine dönmüş. Aranizda bunu yaşayanlarınız var mı acaba?
Evet ben de yasadım, 1 gün hastanede kaldım 8+4te yasadım ben de, öncesinde de kahverengi lekelenmeler oluyordu.. Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?

Kanda da negatif malesef

Tabıkı çok şükür bakalım ıkıncıyı bekleyeceğim..

Evet ben de yasadım, 1 gün hastanede kaldım 8+4te yasadım ben de, öncesinde de kahverengi lekelenmeler oluyordu.. Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
Evet oksapar ve coraspin kullanıyorum. Coraspini kesti. Çok geçmiş olsun kanamanız devam ediyor mu acaba? Doktorunuz nasıl bir önlem almıstı. Bgn depot vuruldum, salı günü tekrar vurulucam çarşambaya da randevu verdi.

Benim ilk kahverengi lekelenmemde oksapar kestı doktorum 5+3ten berı kullanmıyorum, kan uyusmazlıgı da vardı hemen ıgne olduk.. Pruluton haftada 2 kere kullanıyorum progestan fıtıl sabah aksam.. 8+4te yasadıgım kanama peceteye sildikçe kırmızı seklinde ydı, Pruluton hemen kesti.. 10 gündür de cok sukur kanamam olmadı pazartesi benım de kontrolum var, 10+1 olccak

Çok sevindim sizin adınıza umarım benimkisi de kesilir coraspini kesti, oksaparı kesemez malesef; kan pıhtılaşması eğilimim var. Hakkımızda en hayırlısı olur umarım.

Çok sevindim sizin adınıza umarım benimkisi de kesilir oksaparı kesemez malesef; kan pıhtılaşması eğilimim var. Hakkımızda en hayırlısı olur umarım.
Çok teşekkür ederim, saglıcakla kucagımıza alalım insallh
Bu arada benım ikiz gebelik,belkı o da etkilidir, nerdeyse her ıkız gebe kanama yasamıs.. 12.haftayı atlatırsak ınsallah rahatlarız, cunku artık bebek progesteron üretmeye baslıyormus, o yuzden fitile elveda diyormusuz

Belki benim de ikizdir 11. Günümde betam 660 cikmisti. Iki kese olsa gözükürdü heralde degil mi? Sizin beta hcgniz kac cikmisti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…