- 19 Mayıs 2020
- 279
- 218
- 53
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.801
Hiçbir şey hissetmiyorum inan o kadar ağladım ki gece mide ağrısından uyuyamadm..eşimde çok fazla ağladı senın uzulmene dayanamıyorum artık dıye sonra çok gaz sancım oldu..sabahta test yaptm 7.gun oldu dıye bsey cıkmadı..kan verırım bugun kanda netleşir..3tane dondurulmuşum var 4bb 4bc 3ba sanırım 6.gunmüş biri.. hanı bız bi sorunla da gtmedk fazla amh 1.02ydi benım neden tutunamadı anlayamıyorumBizimde ilk deneme. 4bb ve 5. Gün.
Umutsuzluk yok.
Hemen içinizdeki bebeğiniz ile konuşuyorsunuz.
Pozitif Enerjinizi yolluyorsunuz.
" İçimde olduğunu biliyorum.
Ve sana kavuşmak için 10. Gündeki güzel haberini bekliyorum" karnınızın alt kısmını oksayin siz de esinizde. Sabah aksam her anda...
3tane daha var dondurulmuş keske cıft transfer yapsa..Umudunuzu kaybetmeyin önce bi kan testi verin bakalım
Benim olmayacak herhalde Arada beni de yokluyor hemen aklımdan uzaklaştırıyorum
Dondurulmuş embriyonuz var mı?
Yok hayatım 4 yaşında uyumayı sevmeyen bi tosbiğim var evdeBenim gibi tatil günü uyku tutmayan biri dahaDenizatidenizyildizi
Yoksa senin de mi bugün kontrolün var?
Benimde yapsaydım belki çıkmazdı. Herkesin bünyesi bir değil. Doktor diyor evde yapmayın moraliniz bozulursa Embriyo etkilenir. Psikolojinin moralijniz hep iyi olmalı diye. İnşallah bebeğiniz sizi şaşırtır kanda pozitif çıkar. Dualarım sizinle. Ama lütfen daha evde test yapmayın. Ve negatif enerji yollamayın.Hiçbir şey hissetmiyorum inan o kadar ağladım ki gece mide ağrısından uyuyamadm..eşimde çok fazla ağladı senın uzulmene dayanamıyorum artık dıye sonra çok gaz sancım oldu..sabahta test yaptm 7.gun oldu dıye bsey cıkmadı..kan verırım bugun kanda netleşir..3tane dondurulmuşum var 4bb 4bc 3ba sanırım 6.gunmüş biri.. hanı bız bi sorunla da gtmedk fazla amh 1.02ydi benım neden tutunamadı anlayamıyorum
Bak ne güzel benim ilk denemede hiç dondurulmuşum kalmadığı için tüm sürece en baştan başlamıştım en baştan yumurta büyütme iğneler ilaçlar yumurta toplama3tane daha var dondurulmuş keske cıft transfer yapsa..
Canım çok iyi daha ne olsun maşallahKızlar merhaba
6.gun 36.13.
8. Gun 102.8
10. Gun 427.8
Artıs olarak iyi degıl mi?
Evet ben de yasadım, 1 gün hastanede kaldım 8+4te yasadım ben de, öncesinde de kahverengi lekelenmeler oluyordu.. Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?Kızlar merhaba, konuyu çok sıkı takip edemiyorum malesef. Bgn 6.haftamda kırmızı renk kanamam oldu, hastanede proluton depot vuruldum şimdi kahverengine dönmüş. Aranizda bunu yaşayanlarınız var mı acaba?
Kanda da negatif malesefBenimde yapsaydım belki çıkmazdı. Herkesin bünyesi bir değil. Doktor diyor evde yapmayın moraliniz bozulursa Embriyo etkilenir. Psikolojinin moralijniz hep iyi olmalı diye. İnşallah bebeğiniz sizi şaşırtır kanda pozitif çıkar. Dualarım sizinle. Ama lütfen daha evde test yapmayın. Ve negatif enerji yollamayın.
Tabıkı çok şükür bakalım ıkıncıyı bekleyeceğim..Bak ne güzel benim ilk denemede hiç dondurulmuşum kalmadığı için tüm sürece en baştan başlamıştım en baştan yumurta büyütme iğneler ilaçlar yumurta toplama
Dondurulmuş üç tane varmış bundan sonrası için her biri ayrı umut
Evet oksapar ve coraspin kullanıyorum. Coraspini kesti. Çok geçmiş olsun kanamanız devam ediyor mu acaba? Doktorunuz nasıl bir önlem almıstı. Bgn depot vuruldum, salı günü tekrar vurulucam çarşambaya da randevu verdi.Evet ben de yasadım, 1 gün hastanede kaldım 8+4te yasadım ben de, öncesinde de kahverengi lekelenmeler oluyordu.. Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
Canım ne desek şuan fayda etmeyecekKanda da negatif malesef
Benim ilk kahverengi lekelenmemde oksapar kestı doktorum 5+3ten berı kullanmıyorum, kan uyusmazlıgı da vardı hemen ıgne olduk.. Pruluton haftada 2 kere kullanıyorum progestan fıtıl sabah aksam.. 8+4te yasadıgım kanama peceteye sildikçe kırmızı seklinde ydı, Pruluton hemen kesti.. 10 gündür de cok sukur kanamam olmadıEvet oksapar ve coraspin kullanıyorum. Coraspini kesti. Çok geçmiş olsun kanamanız devam ediyor mu acaba? Doktorunuz nasıl bir önlem almıstı. Bgn depot vuruldum, salı günü tekrar vurulucam çarşambaya da randevu verdi.
Çok sevindim sizin adınıza umarım benimkisi de kesilirBenim ilk kahverengi lekelenmemde oksapar kestı doktorum 5+3ten berı kullanmıyorum, kan uyusmazlıgı da vardı hemen ıgne olduk.. Pruluton haftada 2 kere kullanıyorum progestan fıtıl sabah aksam.. 8+4te yasadıgım kanama peceteye sildikçe kırmızı seklinde ydı, Pruluton hemen kesti.. 10 gündür de cok sukur kanamam olmadıpazartesi benım de kontrolum var, 10+1 olccak
Çok teşekkür ederim, saglıcakla kucagımıza alalım insallhÇok sevindim sizin adınıza umarım benimkisi de kesiliroksaparı kesemez malesef; kan pıhtılaşması eğilimim var. Hakkımızda en hayırlısı olur umarım.
Belki benim de ikizdirÇok teşekkür ederim, saglıcakla kucagımıza alalım insallh
Bu arada benım ikiz gebelik,belkı o da etkilidir, nerdeyse her ıkız gebe kanama yasamıs.. 12.haftayı atlatırsak ınsallah rahatlarız, cunku artık bebek progesteron üretmeye baslıyormus, o yuzden fitile elveda diyormusuz
Ben keseleri 5+3te görmüştümBelki benim de ikizdir11. Günümde betam 660 cikmisti. Iki kese olsa gözükürdü heralde degil mi? Sizin beta hcgniz kac cikmisti acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?