2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Böyle yazıp sabaha cift cizgi görmek maşallah canım ya demekki duygusal olman belirtiymis😊😊
Benim ilk gebeliğimdede böyle çok duygusaldım 🙈bundada direk duygusallığa vurdu eşim birşey söyledi ağlamaya başladım eşim orda anladım diyor inşallah test yanlış değildir 🙏

Merhabalar banada geçen cuma 4. gün emriyosu yapıldı 1 hafta sora bakalım testde herşey belli olacak.

haftaya yapılan test olumlu olursa kaç günlük hamililelik oluyor acaba

Son düzenleme:
hanımlar transfer ile ilgili tek sıkıntım idrar dolu olarak yatmak🙀🤷ben sürgüye yaparken resmen yere,üstüme yapıyomuş gibi hissediyorum ve pislenmişim gibi🤣koroner anjio olduğumda 8 saat yatacaksın kıpırtısız dendiğinde,dedim yandımmm...3,5 saat tutabildim kardiyolog geldi kızdı🙃kendine eziyet ediyosun titizlikten diye...sezeryandan sonra bile sırf sürgüye yaptırmasınlar diye jet gibi kalkmıştım millette ne azimli demişti...en çok sürgü olayına takıntılıyım malesef...
Canım idrar dolu olarak yatmak derken kastın idrara sıkışık şekilde mi yatmaktan bahsediyorsun. Bugun bende transfer oldum. Resmen transfer sırasında gözlerimden yaşlar aktı... Transfer den 15 dk sonra da lavoba ya çıkardılar

Selam kızlar. Gecen yıl bu ay tüp bebek tedavisine başlamıştim. 15 ekimde de transfer olmustum. Cok şükür cocugumu haziranda kucagima aldim. Topigi gorunce yazmak istedim.
Darısı hepinize insallah.
Umarim hepinizin pozitif olur ve yavrularınızi saglicakla büyütürsunuz.
ayy ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah 🙏 darısı bizlere

Canım idrar dolu olarak yatmak derken kastın idrara sıkışık şekilde mi yatmaktan bahsediyorsun. Bugun bende transfer oldum. Resmen transfer sırasında gözlerimden yaşlar aktı... Transfer den 15 dk sonra da lavoba ya çıkardılar
Canım sıkışıklıktan mı gözlerin yaşardı okadar sıkışıkmıydon ben değilmişim Allahtan sorun yapmadılar

X