2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ha ben yine teste gideceksin sandım niyeyse yok kuzum o batmalar yok artık o kadar. Ama adet olacak gibi ağrılar günlük devam ediyor benim. Böyle sağ göğüs kafesimin alt tarafına dün 4-5 defa ağrı girdi çıktı kramp gibi. Karnımda enteresan bi dolgunluk da hissediyorum. Beni de korku basıyor gün içinde kalp atışı alamazsak diye.

Bugun yaptım tertemiz negatif..5.gun embriyosuydu mutlaka çıkmaz mıydı.. bu arada keske yapsaydım herkesın bı bıldıgı varmış mahvoldum..psıkolojık de çöktüm

Ayy valla eve test alıp günlük bakasım gelmiyor değil ya inan bende önceden heyecan vardı şimdi gün yaklaştıkça dediğin gibi korku alıyor yerini. İnşallah sağ salim görürüz ya

Benim de idrar testi yapmaya hiç cesaretim yokacaba erken mi yaptım çizgi var mı falan insanı daha çok yıpratıyor sanki.direk kan testi yapıp öğrenmek ve net sonuç almak daha mantıklı geliyor
Evet bende kan vermiştim Kızlar idrar testi için erken olabilir

Bugun yaptım tertemiz negatif..5.gun embriyosuydu mutlaka çıkmaz mıydı.. bu arada keske yapsaydım herkesın bı bıldıgı varmış mahvoldum..psıkolojık de çöktüm
ümitsizlige kapilma canim daha erken öyle cok erkenden negatifi görüp sonra pozitif olan bekle bir kac gün daha sonra yine tekrarlarsin adet kanaman baslamadigi sürece hep bir umut vardir

6.gun transfer gununu saymıyorum
İdrar testi yapılmasına bu yüzden karşıyım sonuç kesin değil ve çizgiyi görmeyince üzülüyoruz.madem 6.gününüz ve çok merak ediyorsunuz yarın kan testi yaptırın benim 7.günde kan testinde çıkmıştı.net sonucu öğrenmiş olursunuz üzülmezsiniz.5.günü embriyosu ise

ümitsizlige kapilma canim daha erken öyle cok erkenden negatifi görüp sonra pozitif olan bekle bir kac gün daha sonra yine tekrarlarsin adet kanaman baslamadigi sürece hep bir umut vardir
Bılmıyorum canım kan testiyle emin olabılırz ancak..onun için bıraz beklerim 8.gun falan yaptırırım.

Genetik te ki doktor benden kromozom analizi ve y mikrodelesyon gibi test istedi bunlar yeterli mi

Çok haklısınız çok..Yapmayacaktm kendımı akşama kadar tuttum oyaladım.. erken gebelık testıydı aslında ama çıkmadı bir şey..çok uzuldum …7.gun kan değeriniz kaç çıkmıstı?

aynen canim iki gün sonra kan testi yaptir hakkinda hayirlisi olur insallah üzülme
Bayağı üzüldüm..yıkıldım dıyebılırım bılıyordum uzulecegımı kanda da çıkacağını dusunmuyorum artık ama mucıze işte beklıyor insan.. beni de pek mucızeler bulmuyor..insan olmadıkca da benım olmayacak herhalde dıyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…