2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

MErhaba kızlar.benim transfer tarihimde 25 Ekim.test tarihini hastane 3 Kasım’a verdi.ama ben 1 Kasım’da yaptıracağım.oğlumu da transferden sonraki 7.gün öğrenmiştim.5.gün embriyosu

BEN oğlumu 7.gün öğrenmiştim.5.gün embriyosu.25 Ekim’de transfer oldum yine pazartesi yani 7.gün kan testi yaptıracağım
Yaaa bende test yaparim herhalde :)) çift embriyo transfer edildi benimde 5. Gün. Tutunmusssa Çıkar diye düşünüyorum . İnsallah önce güzel haberleri siz verin belirtileriniz var mi ?

Yaaa bende test yaparim herhalde :)) çift embriyo transfer edildi benimde 5. Gün. Tutunmusssa Çıkar diye düşünüyorum . İnsallah önce güzel haberleri siz verin belirtileriniz var mi ?
İnşallah hepimiz güzel haberler alalım canım.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.oğlumda sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu canım hiç değişiklik yoktu hatta her adetten önce çıkan sivilcem aynı yerinde çıktı baya ağlamıştım. O zaman adet olacağım tutmadı diye.meğersem tutmuş.bunda san adet ağrılarım var yalnız ben belirtilerek pek güvenemiyorum adet ağrısı mum yoksa gebelik mi inşallah gebeliktirler tabi.siz sen bir belirti var mı

Bende ayin 27 sinde transfer oldum. Henuz bisey yok biraz bel ve kasik agrisi oluyor arada. Seninde dediğin gibi sivilcelerim bile çıktı. Ilaclara bagliyorum hepsini aslinda. Göğüs şişliği hic yok bende sende var mi?
Bi arkadasim göğüslerin sismesinden anlarsin dedi.

Catlak-kurabiye canım senin test günün ne zamandı?
Hangi test kuzum. Ben ultrason için gün sayıyorum aynı seninki gibi dedi doktor 2 hafta sonra ultrasona çağırmıştı. Haftanın biri gitti, kaldı bir
Kuzum bide şey sorcam sana ya. Günlük batmaların oluyor mu benim bugün hiç sesi çıkmıyor valla aklım gidiyor ya hiç keyfim yok bugün
Bana Temmuz yazdıran bu hayat size ne yapmaz
He bende dedim acaba temmuz topiğinden mi bahsediyorlar

Tutunmuşsa çıkar canım. Bende 6. Gün öğrendim inşallah sımsıkı tutunmuşlardır

Benim hep adetten önce zaten acırdı uçları şimdi yine acıyor ama fitilden diye düşünüyorum bilemiyorum açıkçası.arkadaşınız öyle hissetmiş olabilir herkeste aynı olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…