2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ayy aşko hayal gibi geliyor o kadar soğukkanlılıkla devam ediyorum ki anlatamam bazen unutuyorum bile az kaldi kan testine bakalim
Hayırlı olsun inşallah kan testindede çok güzel sonuçlar alırsın Rabbim kucagına almayı nasp etsin bende transfer günü aldım 14 üne çok heycanlı gercekten gun sayıyorum :)) bu ara da ilk testi kaçıncı gün yaptın evde yaptğını

Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Seninde hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Sen bana bakma cikmicagini bile bile ben 3.gun başladım yapmaya deli gibi
Evde test yaptığında en uygun zaman 7 ve 8.gün aslinda tabi ben dayanamadım o ayrı

Seninde hayırlı olsun canım beraber öğrenicez benimde 14 test günüm

Yaaa allah size bağışlasın yavrunuzu ne hüzel anlatmıssınız

Aminn çok teşekkür ederim öncelikle bende sizin gbiyim sabırsızım ben nasıl dayanacağım bilmiyorum

Nabıyonuz bacilar kimler ne aşamada ben hala regl bekliyorum bi hafta var zaman gevmek bilmiyo

Dayanamicaksin o zaman stok yap al şimdiden
Valla canım ben kimseye önermiyorum 10 tane erken gebelik testi alıp stok yaptım test yapıp tek çiZgiyi görünce inatla yapasım geldi ve 7.gune elimde hiç test kalmadı zaten stresli ekstra stres yükledim kendime neyse 7.gun kardesimden test istedim getirdi ikinci çizgiyi çok aşırı silik gördüm 8.8.gun ucuz testlerde aşırı silik çok dikkatli bakınca görünen çizgiyi gördüm 9.9.gun çizgi yok kafayı yemek üzereydim beni öyle gören kv de hadi kan ver de kendine gel kendini yedin bitirdin dedi neyse gittim 5.77 hayallerim suya battı 12.12.gun umudum olmasa da kan verdim sifirlanmisti yani başta ikinci çizgiyi gormesem sanırım daha kolay atlatırdım neyse velhasil kimseye onermiyorum dayanabilfiginiz kadar dayanin kızlar ama ben tedaviye başlayınca Yin e stok yapcamcan çıkar huy çıkmaz biliyom kendimi yani napam

Kızlar aranızda tüp bebeği pgt li yaptıracak olan var mı bizim 7.deneme olacağı için pgt şart diyor dr lar mecbur yaptircaz artık var mı aranızda genetikli tüp bebek yaptıran yaptıracak olan

Kızlar aranızda tüp bebeği pgt li yaptıracak olan var mı bizim 7.deneme olacağı için pgt şart diyor dr lar mecbur yaptircaz artık var mı aranızda genetikli tüp bebek yaptıran yaptıracak olan
Biz pgt ile yaptırdık her denemeyi ama biz de genetik hastalık var o açıdan tek gen hastalığına bakılıyor.

Biz pgt ile yaptırdık her denemeyi ama biz de genetik hastalık var o açıdan tek gen hastalığına bakılıyor.
Rabbim emeklerinizin karşılığını boş bırakmasın inşallah canım bizim kromozom sıkıntımız yok ama kaybettigim bebegimde kromozom bozukluğu vardı bide negatifler çok olunca tek çare bu dendi bakalım artık rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın peki yollanan embriyolarda kaç tane yollayıp kaçı sağlıklı geldi cnm

Amin cümlemizin yüzü güldürsün rabbim.Genetige gitmesi için embriyonin 5. Güne ulaşması şart zaten.
Birinci deneme de 3 tane gitti 2 hasta 1 sağlıklı geldi.İkinci deneme de 2 tane gitti 2 si de sağlıklı geldi toplanan yumurta sayıların 7-9 taneydi öyle olunca giden sayı da az oldu.
Şimdi ki 3. Denemem de 14 tane gitti 9 tane geldi.İkisi transfer edildi

son denemede sağlıklı gelenler maşallah çok güzel rabbim da versin kan versin hayırlı evlat olarak dönsünler sanabizde ne yazıkki 5.gune gelen çok az oluyor zaten son iki deneme 5.gune gelen oldu bu tedavide ne olur nasıl olur bilemem rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sorularım cok fazla olmayacaksa embriyo başına ne kadar ücret odediniz bize her embriyo için 350 dolar 400 dolar civarı fiyat verildi malesef çok uçuk fiyat ama elimiz mahkûm cevapların için teşekkürler rabbim emeklerinin karşılığını tez zamanda nasip etsin inşallah

Amin inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını evlatlarımızı kucağımıza alarak görelim.Her istediğinizi sorabilirsiniz hiç sorun değil
Normal de evet NGS de pgt de kromozomlar için 300-400 dolar genetik merkezine göre degisiyor.Ama bizim ki tek gen olduğu için önceden testlerimizi yaptırmıştım hasta olan gen belli olduğu için adet üzeri değil.12 embriyo ya kadar 2000 dolar ki bizim bildiğimiz merkez bu şekilde aldı.Acibademy 3000 Euro Memorial 2500 dolar istedi.Hastanenin anlaşmalı olduğu hastane dışında sizin bulacağınızı kabul ediyorlarsa araştırın hastane kendine de pay alıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…