- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ayy rahatladım canım benim ya kafamdaki soru işareti kalktı en azındanArtık için rahatlamıstıro soyledıgın basıklık olayı duzeltılmıs mı
Hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla tutunsunlarBende bebişlerimi aldım bugün
İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarla pozitifi görürüz
16 Eylül test günü dediler ama o kadar sabredemeyebilirim
Bende olucam sanırım regli bekliyorum nasil oluo ağrı oluo mu bide ne kadar sürdüBende bugün histeroskopi oldum geldim,bundan sonraki adetle değerlerim güzel çıkarsa transfer hazırlığına başlıcaz
Hayırlısı olsun inşallahBende bebişlerimi aldım bugün
Hayırlı cumalar kızlar ben de bebislerimi aldım geldim şükürSonuç da güzel olur inşallah.Darisi bekleyenlere
Ya maşallah gözünüz aydın hayırlısı olsun inşallah Rabbim pozitif görmeyi nasip etsinBende bebişlerimi aldım bugün
Geçmiş olsun canım şifa olsun inşallah ben inanıyorum herşey yolunda gidecek Allahın izniyle hepimizin yüzü pes pese gülecekBende bugün histeroskopi oldum geldim,bundan sonraki adetle değerlerim güzel çıkarsa transfer hazırlığına başlıcaz
5-10 gün içinde oluyormuş galiba. Kesinlikle iyi olmuş senin açından hem o şişkinlik falan da gider
Hoşgeldiniz kızlar süreciniz hayırlı olsun güzel müjdelere vesile olsun inşallah
Çok sevindim kızlar inşallah bundan sonra sağlıkla tutunup sağ salim büyüsünler
Hoşgeldin canım hayırlı olsun güzel müjdelere sevinçlere vesile olsun
Çokk sevindim canım harika bir haber bu. Hadi bakalım bebişler sağlıkla tutunur inşallah
Süperr canımsağ salim büyüsünler sağlıkla ilerlesinler
Aynı gün almışız deseneBende bebişlerimi aldım bugün
Öyle oldu gerçekten bereketli bir ay sonuçlar da bereketli olur inşallahYa maşallah gözünüz aydın hayırlısı olsun inşallah Rabbim pozitif görmeyi nasip etsinKızlar ne güzel eylül ayı oldu böyle hepimiz çifter çifter aldık bebelerimizi geldik inşallah sonuda hayırlı olur ❣❣
Soru geçmişsin. Hadi hayırlısıBende bugün histeroskopi oldum geldim,bundan sonraki adetle değerlerim güzel çıkarsa transfer hazırlığına başlıcaz
Çok geçmiş olsun ama bu kadar ağrı olmaması lazım mide belki ilaçlardan olabilir ama kaşık için çok erken daha yeni.Transferin nasıl geçti o an bir sorun sıkıntı oldu muKızlar iyi akşamlar..
Dün 16:50 da transferim yapıldı. 4.denememdi hem transfer esnasında hemde sonrasında çok agrı yaşadım. Öyleki bi aksilik olacak diye kendimi tutamayıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Geçecek dedim kendi kendime ama gece ağrıdan uyandım. Mide ağrısı.şuandada çok agrıyo hem midem hem kasıklarım. Sizlerde durum ne?
Yok canım estağfurullahBende olucam sanırım regli bekliyorum nasil oluo ağrı oluo mu bide ne kadar sürdüçok soru sordum
İnşallahh canımm benimGeçmiş olsun canım şifa olsun inşallah ben inanıyorum herşey yolunda gidecek Allahın izniyle hepimizin yüzü pes pese gülecek
Nası soru kız anlamadımSoru geçmişsin. Hadi hayırlısı
Canım acaba kendini çok mu kastın o yüzden midene mi vurdu acabaKızlar iyi akşamlar..
Dün 16:50 da transferim yapıldı. 4.denememdi hem transfer esnasında hemde sonrasında çok agrı yaşadım. Öyleki bi aksilik olacak diye kendimi tutamayıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Geçecek dedim kendi kendime ama gece ağrıdan uyandım. Mide ağrısı.şuandada çok agrıyo hem midem hem kasıklarım. Sizlerde durum ne?
Saol canım geçmiş olsun iyi bari anestezi ye de alıştıkYok canım estağfurullah
Ağrısı çok fazla olmuyor sadece operasyondan çıktıktan sonra biraz ağrı oldu sonra geçti. İşlem yarım saat bile sürmedi sanırım. Bende gitmeden önce çok korkuyordum ama rahat ol. Korkulacak bir şey yokmuş
Amin inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsunÖyle oldu gerçekten bereketli bir ay sonuçlar da bereketli olur inşallah
Yaşasınnn gelsin bebişlerAyy rahatladım canım benim ya kafamdaki soru işareti kalktı en azındanartık bebiklerim için hazırım diyorum
Düzeltilmiş canım doktor çizikte attı rahime
Saol cnm… evet daha önce hiç olmadı bu derece.. transferin gerçekleşmesi için taktıkları o şey çok zor yerleşti agrı yaptı. Haricinde farklı bişey olmadı aslında. Dediğin gibi ilaçlardandır midem ama kasıklarımı bende anlamadım. Yarın doktoruma ulaşıp öğrenirim inşÇok geçmiş olsun ama bu kadar ağrı olmaması lazım mide belki ilaçlardan olabilir ama kaşık için çok erken daha yeni.Transferin nasıl geçti o an bir sorun sıkıntı oldu mu
Zoru:)İnşallahh canımm benimRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Nası soru kız anlamadım
Canım acaba kendini çok mu kastın o yüzden midene mi vurdu acaba
Hayırlı olsun inşallah pozitif haberler gelsin canımAynı gün almışız deseneHadi hayırlı olsun ikimize de .Bana da 15 Eylül dediler ama 11 Eylül de veririm kan 12 sinde biletik var ona göre yola çıkarım diye düşünüyorum vazgeçmezsem