2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bebeğini al gel canım Allah kolaylık versin inşallah güzel geçer

Ooo o zaman iyi ben öyle edeyim reglimin ikinci gününde gideyimm demiii benimde özel hastanede zaten 2 saate çıkarırlar testii onceden gidip adeti bekleyeceğime direk adet gününd egidiyim daha iyi

Yaaaa çok sevindmmm özlemimmmmm hakikaten ne kdr güzel haber buu bende bakıyorum 2gündir yoksun nerelrde bu hatun diyorumm ikimizinde telaşlı günüymus gerçektennn canmsn Allah sana bagıslasınnn
Canım inşallah sağlıkla isteyen herkesin kucağı dolar.Senin de güzel haberlerini alacağımız gün yakın

Bu ara da yeni transfer olmuş kişileree sesleniyorum
yaaa çokk sevindim hayırlı olsun saglıkla bebişini kucagına almayı nasip etsinn Ah annesi o şimdi ne kıymetli olucak varyaa

Tamam kuzum teşekkür ederim bilgin için 5+4 şu an aslında haftaya kalp atışı duyulur gbime geliyor ama ben 15 gün bekliyim yinede diyorum ben ve beklemek uzak kelimeler ama
Birde bana akıl veriyon bekle diee canm bence de 15gun bekle hanı ıkıncıde gelısıosa en azndan ıkısınıde duyarsın garantı olur ben 15gun beklemiştim

Ooo o zaman iyi ben öyle edeyim reglimin ikinci gününde gideyimm demiii benimde özel hastanede zaten 2 saate çıkarırlar testii onceden gidip adeti bekleyeceğime direk adet gününd egidiyim daha iyi
aynen asko ne die beklıcen .bende özel merkezde yaptırdım tedaviyi ama testlere para vermemek için devlette verdim istiosan sende öle yap başla artık bismillah de gerisi gelirrrr

Reactions: Jou
Maşaallahh ne güzel haber inşaallahhh bundna sonra allah kucağına sağlıklı nasiip etsin

aynen asko ne die beklıcen .bende özel merkezde yaptırdım tedaviyi ama testlere para vermemek için devlette verdim istiosan sende öle yap başla artık bismillah de gerisi gelirrrr
Evettt doğrudurrr vallaa o zaman eşimle akşam bi konuşayımm canoo rozelin yesun seniii

Bu ara da yeni transfer olmuş kişileree sesleniyorum

yaaa çokk sevindim hayırlı olsun saglıkla bebişini kucagına almayı nasip etsinn Ah annesi o şimdi ne kıymetli olucak varyaa
Ayyy inşallah olur ya sağlıklı bir şekilde.Tek dileğim o Korkum var tabii yaştan ve eski tutunmamalardan dolayı, o yüzden hep tetikteyim hiç sevinemiyorum.Annemle babama söyledim sadece ve dedim ki sakın çok sevinmeyin , sadece dua edin.Kendinizi her duruma hazırlayın.Onların da hiç torunu yok.Yıllardır bekliyorlar benimle birlikte ama bu 5. Deneme olunca sonra üzülmelerini istemiyorum bir şey olursa.Hiç alışmadığım için pozitife çok ümitlenmeyin dedim.Allah’ım hayırlısı ise ve sağlıklı olacaksa versin yarabbim

Hepimiz öyle ben diyorum kucağıma alana kadar inanmicam evet ilk denemem ama 8 yıldır bu bekleyiş kucağıma alana kadar sadece şükür diyebilirim bende ondan çok iyi anliorum ama güzel seler enerjiler yolla yinede Allah'ım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…