- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.081
Bebeğini al gel canım Allah kolaylık versin inşallah güzel geçerHaklısınız kızlar ama benim ikiz riskini alacak bi durumum yok maalesef. Tek transfer ile devam etme kararı aldım, doktor bugün gene ikiye yönlendirecektir ama %15-20 tutma olasılığı bile bana yüksek geldi. Hayırlısı olsun artık, 10.30 da transferdeyim umarım rahat geçer.
Ooo o zaman iyi ben öyle edeyim reglimin ikinci gününde gideyimm demiiiEvt cnm benm ıkıdır böyle oldu) bi kan alacak lh bakacak baslıcak .testlerde süreçte zaten çıkıyor en kötü ihtımal olakı birşey cıktı iptal edilir tedavı ne die bekleyesnkı.sadece estrofem baslanıo zaten ilk süreçte.kan testleride hemn cıkıyor zaten ben bır kısmını devlet hastanesinde kalanınıda saglk ocagnda yaptrmıstm
Canım inşallah sağlıkla isteyen herkesin kucağı dolar.Senin de güzel haberlerini alacağımız gün yakınYaaaa çok sevindmmm özlemimmmmm hakikaten ne kdr güzel haber buu bende bakıyorum 2gündir yoksun nerelrde bu hatun diyorummikimizinde telaşlı günüymus gerçektennn canmsn Allah sana bagıslasınnn
yaaa çokk sevindim hayırlı olsun saglıkla bebişini kucagına almayı nasip etsinnBiz aynı gün telaş yaşadığımızdan senin dünkü mesajlarını hiç görmemişim.Bir de başka bir gruba daha çok yazmışımDün sabah 11. Günde tuvalete gidince kahverengi lekeler oldu tuvalet kağıdında.Doktor tamam kan ver istersen dedi.1 gün önce verdim testten.199 çıktı.40 yaşıma 1 ay kala ilk kez gebe kaldım Ne olacak bilmiyorum, inşallah sağlıkla devam eder Umarım sağlıklı olarak onları kucağımıza alabiliriz halleyyy
Birde bana akıl veriyon bekle dieeTamam kuzum teşekkür ederim bilgin için5+4 şu an aslında haftaya kalp atışı duyulur gbime geliyor ama ben 15 gün bekliyim yinede diyorum ben ve beklemek uzak kelimeler ama
Bencede artık bekliyimmBirde bana akıl veriyon bekle dieecanm bence de 15gun bekle hanı ıkıncıde gelısıosa en azndan ıkısınıde duyarsın garantı olur ben 15gun beklemiştim
Evet benim doktorumda son adete göre dediKızlar doktorunuz size son adet tarıhınıze göremi hesaplayın diyor kaçıncı hafta da olduğunuzu bazı arkadaşlar var tüp bebek yaptıran onlara öyle demiş onu baz almış doktoru
İnşallahh cnm artık bekleme süreci sende artk kese kalp derken heyecanlı güzel günlere geçtin maşallahhh rabbim yüzünü güldürsünnnCanım inşallah sağlıkla isteyen herkesin kucağı dolar.Senin de güzel haberlerini alacağımız gün yakın
aynen asko ne die beklıcen .bende özel merkezde yaptırdım tedaviyi ama testlere para vermemek için devlette verdimOoo o zaman iyi ben öyle edeyim reglimin ikinci gününde gideyimm demiiibenimde özel hastanede zaten 2 saate çıkarırlar testii onceden gidip adeti bekleyeceğime direk adet gününd egidiyim daha iyi
Maşaallahh ne güzel haberBiz aynı gün telaş yaşadığımızdan senin dünkü mesajlarını hiç görmemişim.Bir de başka bir gruba daha çok yazmışımDün sabah 11. Günde tuvalete gidince kahverengi lekeler oldu tuvalet kağıdında.Doktor tamam kan ver istersen dedi.1 gün önce verdim testten.199 çıktı.40 yaşıma 1 ay kala ilk kez gebe kaldım Ne olacak bilmiyorum, inşallah sağlıkla devam eder Umarım sağlıklı olarak onları kucağımıza alabiliriz halleyyy
Evettt doğrudurrr vallaa o zaman eşimle akşam bi konuşayımm canooaynen asko ne die beklıcen .bende özel merkezde yaptırdım tedaviyi ama testlere para vermemek için devlette verdimistiosan sende öle yap başla artık bismillah de gerisi gelirrrr
Evt artık başla bak ben ne noktada başladım sen biliyorsunnEvettt doğrudurrr vallaa o zaman eşimle akşam bi konuşayımm canoorozelin yesun seniii
Reglim 15 ekim gözüküyor bide cumaEvt artık başla bak ben ne noktada başladım sen biliyorsunn
İyiyim cok şükür kuzumm, sizlerin güzel haberlerini bekliyorumNasılsın canım nasıl gidiyor
İnşallahh canım benımCanım inşallah, umarım her aşaması güzel geçer ve sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Ayyy inşallah olur ya sağlıklı bir şekilde.Tek dileğim oBu ara da yeni transfer olmuş kişileree sesleniyorum
yaaa çokk sevindim hayırlı olsun saglıkla bebişini kucagına almayı nasip etsinnAh annesi o şimdi ne kıymetli olucak varyaa
Canım çok sağol, bundan sonra inşaallah tüm isteyenlerin de kucakları sağlıklı bebişlerle dolsunMaşaallahh ne güzel haberinşaallahhh bundna sonra allah kucağına sağlıklı nasiip etsin
Hepimiz öyle ben diyorum kucağıma alana kadar inanmicam evet ilk denemem ama 8 yıldır bu bekleyiş kucağıma alana kadar sadece şükür diyebilirim bende ondan çok iyi anliorum ama güzel seler enerjiler yolla yinede Allah'ım isteyen herkese nasip etsinAyyy inşallah olur ya sağlıklı bir şekilde.Tek dileğim oKorkum var tabii yaştan ve eski tutunmamalardan dolayı, o yüzden hep tetikteyim hiç sevinemiyorum.Annemle babama söyledim sadece ve dedim ki sakın çok sevinmeyin , sadece dua edin.Kendinizi her duruma hazırlayın.Onların da hiç torunu yok.Yıllardır bekliyorlar benimle birlikte ama bu 5. Deneme olunca sonra üzülmelerini istemiyorum bir şey olursa.Hiç alışmadığım için pozitife çok ümitlenmeyin dedim.Allah’ım hayırlısı ise ve sağlıklı olacaksa versin yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?