- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.721
Rabbım ol der olur canım, saglıklı olsun yeterki tek veya cift, hiç farketmez.. Benım de bellı deil ıkıncı ıcınde yolk bellı belirsiz bos olarak kalabılir de, dolabılır de.. 1 tanemiz tamam dedi doktor daHakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim Rabbim gönlüne göre versin inşallahbende tek kese gözüktü pazartesi kalp atışını duymak için gidicem acaba diyorum ikinci kese oluşurmu süpriz yapıp değere göre ikize alışıp kesede tek görmek şaşırttı beni hayırlısı Rabbim karnimdakine sağlık versin
Allahın izniyle olucak ben inanıyorumBen istanbuldayım cnmevet olursa sürpriz olaun olmayıncada en azndan üzülmemiş olacaklar
Aynen öyle canım sağlıkla sağ salim gelsin de gerçekten tek çift önemli değilRabbım ol der olur canım, saglıklı olsun yeterki tek veya cift, hiç farketmez.. Benım de bellı deil ıkıncı ıcınde yolk bellı belirsiz bos olarak kalabılir de, dolabılır de.. 1 tanemiz tamam dedi doktor da
Aminn canım. Ben valla benimkini merak ediyorum napıcakbak ufak bir tahmin
- aşkım evi süpürebilir misin. Tozlanmış
- ne tozu aşkım hani ben bir şey göremiyorum. Miss gibi ev
Kesin bu diyalog geçer aramızda
Ayy inşallah nefescim hepimizin duası aynııııAllahın izniyle olucak ben inanıyorumbugun benimle aynı merkezde bir arkadaşım daha pozitif haberini aldı böyle haberler alınca sizler için dahada umutlanıyorum ve dua ediyorum
Evi eşim süpürüyor transferden beri, haftada 1 kere, bizim kedi de var, tertemiz diyor heryere, çıldırtıyor beni.. Zaten haftada 1 süpürüyosun daha kem küm ediyorAminn canım. Ben valla benimkini merak ediyorum napıcakbak ufak bir tahmin
- aşkım evi süpürebilir misin. Tozlanmış
- ne tozu aşkım hani ben bir şey göremiyorum. Miss gibi ev
Kesin bu diyalog geçer aramızda
Yaaaa ilahi güldürdün beniiiBu ilaçlar tik mi yapıyor adamda yaiki gündür sağ yanım gülüyor gibi tikleyip duruyor. Az kaldı kendimi tokatlıcam
Aynen kuzum saglıkla devam etsin Baska bısey istememAynen öyle canım sağlıkla sağ salim gelsin de gerçekten tek çift önemli değil
Ahhah bu erkeklere gözlük almak lazımklasik erkek cevapları benimki takıntılı olduğumu bildiği için ses etmiyor mecbur süpürüyor ama onun gözünde ev mis tertemiz
Hahha ona göre temizdirEvi eşim süpürüyor transferden beri, haftada 1 kere, bizim kedi de var, tertemiz diyor heryere, çıldırtıyor beni.. Zaten haftada 1 süpürüyosun daha kem küm ediyor
Rabbim onlara sağlık versin aynen 1 tanemiz var çok şükür hayırlısı ile doğdukları günleride görelim inşallahRabbım ol der olur canım, saglıklı olsun yeterki tek veya cift, hiç farketmez.. Benım de bellı deil ıkıncı ıcınde yolk bellı belirsiz bos olarak kalabılir de, dolabılır de.. 1 tanemiz tamam dedi doktor da
Ya kurabiyemBu ilaçlar tik mi yapıyor adamda yaiki gündür sağ yanım gülüyor gibi tikleyip duruyor. Az kaldı kendimi tokatlıcam
Haha kız valla tikleyip duruyor sinirlerim bozulduYaaaa ilahi güldürdün beniiiadamı tik yapar bu ilaçlar
El mahkûm mecbur süpürecek yoksa benim durmuyacagimi biliyorAhhah bu erkeklere gözlük almak lazımiyi bari ses etmeden yapıyormuş
Bizimde 6tane muhabbet kuşumuz var ❤❤Evi eşim süpürüyor transferden beri, haftada 1 kere, bizim kedi de var, tertemiz diyor heryere, çıldırtıyor beni.. Zaten haftada 1 süpürüyosun daha kem küm ediyor
hayır ccanım o kaybettiğim bebeğimde normal hamile kalmıştım herhangi birşey kullanmıyordum genetik testlerimizi yaptırdık birşeyde çıkmadı ama birdaha normalden olmayınca tüp yaptırdık bizdeYaaa bunu okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam. Çok değişik bir konu. O dönemler kan sulandırıcı iğne kullaniyor muydunuz?
Bilmiyorum üsüdüğünden mıdır hıssettıgın mıdır, sürekle bacak aramda yatmak istiyor, patisini oraya koyuyorHahha ona göre temizdirkedi mi varrr hissetti mi hamileliğini. Hayvanlar hissediyor bazı şeyleri ya
Benimde 2 taneBizimde 6tane muhabbet kuşumuz var ❤❤
Ben kalp atısına kadar beklıcem canıma ne topigine gırmek ıcın.. Çarsmabdan sonra ınsallah,Rabbim onlara sağlık versin aynen 1 tanemiz var çok şükür hayırlısı ile doğdukları günleride görelim inşallah❤ kızlar anne topiklerine geçiş yapınca benide etiketleyin beraber süreci geçirelim birbirimizden öğrenicegimiz çok şey var her konuda mesela ilk sorum aşınızı oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?