2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Rabbım ol der olur canım, saglıklı olsun yeterki tek veya cift, hiç farketmez.. Benım de bellı deil ıkıncı ıcınde yolk bellı belirsiz bos olarak kalabılir de, dolabılır de.. 1 tanemiz tamam dedi doktor da

Ben istanbuldayım cnm evet olursa sürpriz olaun olmayıncada en azndan üzülmemiş olacaklar
Allahın izniyle olucak ben inanıyorum bugun benimle aynı merkezde bir arkadaşım daha pozitif haberini aldı böyle haberler alınca sizler için dahada umutlanıyorum ve dua ediyorum

Aynen öyle canım sağlıkla sağ salim gelsin de gerçekten tek çift önemli değil

Aminn canım. Ben valla benimkini merak ediyorum napıcak bak ufak bir tahmin
- aşkım evi süpürebilir misin. Tozlanmış
- ne tozu aşkım hani ben bir şey göremiyorum. Miss gibi ev
Kesin bu diyalog geçer aramızda
klasik erkek cevapları benimki takıntılı olduğumu bildiği için ses etmiyor mecbur süpürüyor ama onun gözünde ev mis tertemiz

Aminn canım. Ben valla benimkini merak ediyorum napıcak bak ufak bir tahmin
- aşkım evi süpürebilir misin. Tozlanmış
- ne tozu aşkım hani ben bir şey göremiyorum. Miss gibi ev
Kesin bu diyalog geçer aramızda
Evi eşim süpürüyor transferden beri, haftada 1 kere, bizim kedi de var, tertemiz diyor heryere, çıldırtıyor beni.. Zaten haftada 1 süpürüyosun daha kem küm ediyor

Evi eşim süpürüyor transferden beri, haftada 1 kere, bizim kedi de var, tertemiz diyor heryere, çıldırtıyor beni.. Zaten haftada 1 süpürüyosun daha kem küm ediyor
Hahha ona göre temizdir kedi mi varrr hissetti mi hamileliğini. Hayvanlar hissediyor bazı şeyleri ya

Rabbim onlara sağlık versin aynen 1 tanemiz var çok şükür hayırlısı ile doğdukları günleride görelim inşallah ❤ kızlar anne topiklerine geçiş yapınca benide etiketleyin beraber süreci geçirelim birbirimizden öğrenicegimiz çok şey var her konuda mesela ilk sorum aşınızı oldunuzmu

Yaaa bunu okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam. Çok değişik bir konu. O dönemler kan sulandırıcı iğne kullaniyor muydunuz?
hayır ccanım o kaybettiğim bebeğimde normal hamile kalmıştım herhangi birşey kullanmıyordum genetik testlerimizi yaptırdık birşeyde çıkmadı ama birdaha normalden olmayınca tüp yaptırdık bizde

Hahha ona göre temizdir kedi mi varrr hissetti mi hamileliğini. Hayvanlar hissediyor bazı şeyleri ya
Bilmiyorum üsüdüğünden mıdır hıssettıgın mıdır, sürekle bacak aramda yatmak istiyor, patisini oraya koyuyor eşim de soyledi kedilerin psişik güçleri varmıs diye

Ben kalp atısına kadar beklıcem canıma ne topigine gırmek ıcın.. Çarsmabdan sonra ınsallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…