2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Beni de beni de :))) 31 yas 1. deneme Ekim

Tamm ozamn doğal siklus.memorial öncelk doğal tedavı tercih ediyor zaten.inan en iyisi benm donmuslar olmasa bende oraya gidecektim
Öyle olunca daha iyi mi oluo canım denk gelmedi ilk defa duyuyorum neden bizim doktor lar yapmio alioz bı dünya ilaç

Kızlar bugün doktora gittik ve biz şok iki tane yolk saç göründü. İkiz gibi duruyor şimdilik. Kalp atışı için çok erken dedi. Haftaya tekrar gidicem. Kese boyutu günüyle uyumlu5+5 çıktı. Yani Kızlar korktuğum başıma geldi Sohrab I iklime_06 Nefes0858 N nurt56373 Nureella

Hayırlısı olsun canım eğer nasibinde ikiz varsa Rabbim kolaylık verir her konuda korkma hayırlısı ne ise o olsun öyle dua edelim kuzum inşallah sağlıkla devam eder zamanında hayırlısı ile Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah ikiz ayı oldu bu ay bende çok istiyordum ama herşey nasip Rabbim neyi yazdıysa onu yasıcaz bebeklerimizi korusun hayırlı sağlıklı evlatlar olmasını nasip etsin

Aminn canım Allah razı olsun İnşallah sağ Salim kucağımıza alalım rabbim korktuklarımızdan da emin eylesin

Aminn canım Allah razı olsun İnşallah sağ Salim kucağımıza alalım rabbim korktuklarımızdan da emin eylesin
Amin canım dikkat et kendine yemene içmene ağır iş yapma kuzuların seninle maşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Öyle olunca daha iyi mi oluo canım denk gelmedi ilk defa duyuyorum neden bizim doktor lar yapmio alioz bı dünya ilaç
Ordaki ekibin basında semra hoca var prof ve ilaçsız transfere öncelik veriyor.ilaçsız gebeliğin devam etme oranı ilaçlıya göre daha fazla istatiksel olrk,vücuda sentetik hormon alınmadıgı için vücut yıpranmıyor ve kanamalr daha az görülüyormus.ama her gidene kesin dogal yapmıyor rahim duvarı incelıgı varsa ilaçla desteklıyor ama onda bile az ilaç kullanıyor.başarılı bir doktor.ben 2.denemeyi düşündüm orda yapmayı embryo tasıma vs masraf ugrasmak istemedm sımdilk.

Korkma Hıc, rabbim güc kuvvet verir, hamılelıgın de rahat gecer ınsallah, kötü düşünme, ilk gebeliğinde yasadıgın sorunları yasarsın diye korkuyorsun ama her gebelik özel.. Bu sefer hersey yolunda gidecek ınsallah, kendını hem olumlu telkin et

Herşeyin doğalı iyi ama işte bizimde nasibimizde igneler varmış bide paralı bebek yapmak bizimkiler pahalı bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…