- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.677
- 148
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.461
Aha işte berabere biter demiştim sana 3e 5 e bakmıyoz bacı skor 6-6Benım de 6 ama 3.gün donduruldu
Çok tatlısın yaAha işte berabere biter demiştim sana 3e 5 e bakmıyoz bacı skor 6-6ikimizde şampiyonuz
Ben sadece merional kullandım 300Benım 250 Gonal f 150 merıonal
Ohh misBen sadece merional kullandım 300
al işte utandırdın
merhaba başınız sağolsun neden kaybettiniz bebeğiniziİnşallah canım kaybettiğim evladımın yerine 2 tane vermiştir diyorum belki inşallah sağlıkla sıhatle kucağımıza almak nasip olur
Evt var öle .ıkıncı kontrolde iki kese görenler olabilir yani.Kızlar gittim kese göründü ama bir tane çok şükür Rabbime test günümden üç gün sonra göründü doktor ikiz olma şansı hala var dedi haftaya yeniden çağırdı varsa haftya belli eder dedi öyle bişeye denk geldinizmi hiç
Hayırlısı artık kuzum yani çok şükür bir tane var buna şükür o da olursa süpriz olur artıkEvt var öle .ıkıncı kontrolde iki kese görenler olabilir yani.
Aynen cnm maşallah 1tane var ikincide gelirse kısmetiyle gelsinHayırlısı artık kuzum yani çok şükür bir tane var buna şükür o da olursa süpriz olur artık
1.transferim 20.günüydüKızlar 5. Gün doldurulmuş embriyo adetten kaçıncı günde transfer ediliyor ortalama
ay ınsallah canım ınsallah hadı bakalım hayırlısılan guzellıkle olsun herseyy :) :) :)şuan enerji lazım vücuda boşver dursun o iştah) gelsinlerde kilo yemek vs hiçç umrumuzda değil ah ahhhh gelsinler artıkk bebelerr
Ben dün transfer oldum 2 hafta 6 gün bugün . Sizin 3 hafta olması lazımBu günleri nasıl hesaplıyorsunuz 5. gün embriyosu + kaç gün olduysa mı?
Siteye girmiş 1 saat önce, inşallah iyilerdir
İnşallah kızlar sağ salim iyi haberler ile gelsinValla bende merk ediyorumm .inşallah hastaneye gitmiştir dün.aklım onda
Maşallah canım sağlıkla artsın değerin sağ salim kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar bir kaç gündür giremiyordum siteye bir güncelleme yapayım. Burada idrar testinde ikinci çizgi çıkmıştı. 10.gün testi 440 12.gün testi de 900 küsür gelmiş şükürler olsun. Ama benim doktor kese için çağırmadı. İki hafta sonra gel dedi. 9 ekime kadar beklemek zor olacak biraz. Hala ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor ya5-10 dk durup gidiyor normalde bı ağrı olsa adet olacağım der ağrı kesici içerdim şimdi tuhafıma gidiyor bulantı bende de yok. Programa göre 4+5 gözüküyor daha çok yeniyim sanırım
Siz anlarsınız o zaman şey soracağım. Bana ikinci kontrole kadar herhangi bir ilaç yazılmadı folik asit dışında. bu durumda doğal siklus mu oluyor1.transferim 20.günüydü
2.transferim 22.günüydü
Şuan 3.transfer yapılacak o 23.günü
hangi merkezdesin? 2.kontrl reglnin kaçıncı gününe geliyorSiz anlarsınız o zaman şey soracağım. Bana ikinci kontrole kadar herhangi bir ilaç yazılmadı folik asit dışında. bu durumda doğal siklus mu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?