2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benm 15 ti bildiğim kadarıyla yumurta sayısana göre doz ve iğne sayısı artıyor
Benım oncekı tedavide daha dusuk doz kullanmıştı 5 yumurta cıkmıstı. Dozu attırınca yumurta sayısı da arttı.. Ama benım hep ilk baslarda 5 6 bi tarafta 5 6 diğer tarafta folıkul gorunuyordu hep asılamada da tüpte de hep o civarda sayıyordu 2.gün.

Ay kızlar az önce bir hapşurdum öyle ani ve şiddetli olduki yatar vaziyetteydim o basınçla kasığıma aşırı güçlü bi agrı sapplandı çok cnm yandı nasıl acıdı bagırdım resmen bişey olmamıştır dimi off

Evt o gün saydıkları sayıya göre doz hesaplayıp veriyorlar.dr öle söylemişti opu zamanı. 15tqneyide büyütecez demişti opu günü 11i dolu çıkmıştı 4tanesi fos çıktı boşa büyütmüşler

Şuan kanama da lekelenmede durdu çok şükür canım ama baya korkuttu bizi
Çok şükür canım onunla geçmiş olsun
Ben de 2 gün önce transferi oldum arkadaşlar. 7 ekimde kan vereceğim. İnşallah tutunmuştur omletim.
Sağlıkla tutunsun sağlıkla büyüsün inşallah canım
Hayırlı olsun canım inşallah gelişimlerini sağlıkla tamamlayıp sağ salim tutunurlar sana eklerim tabi ki

Olmaz kuzum korkmaaa.amuda bile kalksan tutunduysa onu ordan kazıman lazm cıkarmak için.ağrı kasılmaktan olmustr 2-3dk yürü evın içinde gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…