- 11 Temmuz 2020
- 506
- 445
- 53
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.421
Benim de yok tam tersi ne bulsam yicem o moddayımBenım Hıc bulantım yok, endıselenmelıyı mıyım acaba 5+3üm suanda
Evt valla bende o kaybettgm bebegmde cok yasadm sonra prilam die bir ilaca baslamıstm inanılmaz rahattım herşeyide yiyordum peynir ve çay dısındaAyy canlarımmm bir tutunsun size bebişler zaten mide bulantıları başlayınca yemek mi yeniliyorşimdi yediniz yediniz.. Şimdi geçene kadar ben napcam modundayım
Senın opu erken olmus canım ne guzel cabuk büyümüs yumoslar18 ağustos son adet 20 ağustos iğnelere başladım 27 ağustos opu 1 eylül transfer 14.gün olmuşum ben yanlış hesaplamadıysam
İnşallahh olmazBenim de yok tam tersi ne bulsam yicem o moddayım
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin uğur getirsin sana burası bebisini al gelKızlar ben de 1 saat önce yumurta toplama işleminden çıktım. Korkmuştum ama çok rahat geçti. 5 tane toplandı, cumartesi ya da pazartesi transfer olacak bir sorun çıkmazsa.
Catlak-kurabiye beni de listeye ekleyebilir misin canım? Yaş 34, ilk deneme :) transfer tarihi 2 ya da 4 Ekim.
Daha erken kuzum yaa olmasn zaten daha rahat gecer hamılelıgın benmde 6.hafta baslamıstı .bulantı olmayan hamılelıklerde var bunye meselasiBenım Hıc bulantım yok, endıselenmelıyı mıyım acaba 5+3üm suanda
Ekran resmi aldımEvt valla bende o kaybettgm bebegmde cok yasadm sonra prilam die bir ilaca baslamıstm inanılmaz rahattım herşeyide yiyordum peynir ve çay dısındakusmak besin kaybına yol açıyor zararsz bir ilaç hamıleler için gunde 2tane ıcıp herseyı yedm.kötü olursan sende dra yazdır
Aa yarın kalp atışı için gideceğim doktora söyleyeyim madem ne dicek bakalım canım. Öyle olursa süper olur.çok sağol vallaEvt valla bende o kaybettgm bebegmde cok yasadm sonra prilam die bir ilaca baslamıstm inanılmaz rahattım herşeyide yiyordum peynir ve çay dısındakusmak besin kaybına yol açıyor zararsz bir ilaç hamıleler için gunde 2tane ıcıp herseyı yedm.kötü olursan sende dra yazdır
Oyleymıs canım, vaktı varmıs, ınsallah olmaz bulantıDaha erken kuzum yaa olmasn zaten daha rahat gecer hamılelıgın benmde 6.hafta baslamıstı .bulantı olmayan hamılelıklerde var bunye meselasi
Evet canım 6 gün iğne kullandım çok şükür üzmediler beniSenın opu erken olmus canım ne guzel cabuk büyümüs yumoslar, bir de taze transfer benımkı dondurulmus
Benımkıler cok ınatcıydı, cok yuksek doz ıgne kullandımEvet canım 6 gün iğne kullandım çok şükür üzmediler beni
2 3 gün öncesine kadar bende öyleydim doymuyordumBenim de yok tam tersi ne bulsam yicem o moddayım
Benim günlük 300 dozduBenımkıler cok ınatcıydı, cok yuksek doz ıgne kullandım
:) çok rahat oluyorEkran resmi aldım
Bende bendeEkran resmi aldım
Benım 250 Gonal f 150 merıonalBenim günlük 300 dozdu
Yok cnm yazar tüm dr lar yazıyor bunu.ben 3 dr a sormustm üçüde iç demişti.butun hamısler kullanıyr bulantı olunca.kusupta besin kaybetmemek için .Aa yarın kalp atışı için gideceğim doktora söyleyeyim madem ne dicek bakalım canım. Öyle olursa süper olur.çok sağol valla
Umarım olmaz baya fena yapıyor ama prilam la çözersn o işi olsa bile sağlıkla büyüsünlerdeOyleymıs canım, vaktı varmıs, ınsallah olmaz bulantı
Benm 450 gonalf 150 merionaldıBenım 250 Gonal f 150 merıonal
Evet çok şükür çözümü varmısUmarım olmaz baya fena yapıyor ama prilam la çözersn o işi olsa bile sağlıkla büyüsünlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?