• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ya ben sundan endiseliyim. Tek transfere gore vermistik ilaclari cift koymak istersen bu ilaçların fazlasını kullanmaliydin diyip madem cift istiyorsun onumuzdeki ay yapalim derler mi?
İlaçların dozu embriyo sayısıyla alakalı değil, senin hormon tahlili sonuçların ve en son ölçülen rahim duvarının kalınlığı ile ilgili.
Çift istiyorsan ara ve söyle gitmeden, çünkü ona göre çözdürecekler.

İlaçların dozu embriyo sayısıyla alakalı değil, senin hormon tahlili sonuçların ve en son ölçülen rahim duvarının kalınlığı ile ilgili.
Çift istiyorsan ara ve söyle gitmeden, çünkü ona göre çözdürecekler.
Soyledim canim ya. Gel konuşalım hic öneriyorum cift ngs li embriyo diyor. Tek koyalım diyor. Yasim 38 risk almak istemiyorum diyorum. Gerildim canim acikcasi ya.

Kizlar benim icin cok onemli bir konu var. Cok stres oldum. Cevaplarsanız sevinirim.
Ben doktoruma cift embriyo koymasını söylemiştim. Transfer surecindeyim. Transferime 3 gun kaldi. Bugun yazmıştım.tek embriyo koymayı oneriyor. Ama ben kesinlikle cift embriyo istiyorum. Yasim 38. Su an transfere 3 gun kaldi. Ben ciftte israr edicem ama. Bu surecte kullanılan ilaçlar farkli mi oluyor? Yani cift embriyo transferinde transfer oncesi verilen ilaclar daha mi fazla oluyor. Eger oyle ise ben vazgeçtim demek istiyorum.
Benim çift olacağım transfer günü belli oldu o yüzden tek çift fark etmiyor ilaçlar aynı canım hakkında hayırlısı doktorlar yaştan dolayı çift taraftarı olmuyor risk diye yaşım 36 benim doktorum dua etti çift olmama rağmen tek tutsun diye kan değerine göre ikiz olma ihtimali vardı ama nasipte yokmuş bugün tek kese gözüktü diyorum ben ne kadar istersem istiyim Rabbim en hayırlısını biliyor evet belki çift şansı arttırıyor ama nasipte ne varsa onu yaşıyoruz hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲

Kizlar benim icin cok onemli bir konu var. Cok stres oldum. Cevaplarsanız sevinirim.
Ben doktoruma cift embriyo koymasını söylemiştim. Transfer surecindeyim. Transferime 3 gun kaldi. Bugun yazmıştım.tek embriyo koymayı oneriyor. Ama ben kesinlikle cift embriyo istiyorum. Yasim 38. Su an transfere 3 gun kaldi. Ben ciftte israr edicem ama. Bu surecte kullanılan ilaçlar farkli mi oluyor? Yani cift embriyo transferinde transfer oncesi verilen ilaclar daha mi fazla oluyor. Eger oyle ise ben vazgeçtim demek istiyorum.
Benim deil arkdsimin başına gelmişti canım tek 3.gun olucakti ikinci si okadr kaliteli deil başka da yoktu transfer zamanı tek deil çift transfer yapalım istersen dedi taze transferdi yanılmıyorsam yani fikrim de ilaç tek çift farketmez

Kızlar selam bende hep soru soruyorum ama sizden öğreniyorum herşeyi napayım :) bugün göbekten altıncı iğnemi oldum sabahta doktorla kontrolum vardı öğleden sonra belimde şiddetli bir ağrı başladı bunun iğnelerle bir alakası olabilirmi ? birde normalde tedaviden önce kaç kere alttan muayene oldum sorun yoktu bugün rahim duvarının orasını alacalı bulacalı gördüğünü söyledi normalde şeffaf olması gerekir dedi şimdiye kadar hiç böyle bişi yoktu hersey temizdi ilaçlardan olabileceğini söyledi iyice panik oldum polip gibi falan dedi panık yapma ilaçlardan böyle görünüyor olabilir dedi ama işte içim rahatlamıyor başınıza böyle bişi geldımı acaba ?

Ayy canımmmm çok çokl sevindimm
Gözün aydın🧿🤲 darısı bize inşallah🙏 Tek çift farketmez sağlıklı olsunlar inşallahhh benim de içime tek doğuyor ya kan değeri kesin bilgi değil demek
Sağlıcakla kucagına al inşallah cnm❣️
Amin canım inşallah Allah razı olsun 🥰 Gönlünden hangisi geçiyorsa hayirisyla onu versin sana da 🙏

I iklime_06 canım çok sevindim 🥰🥰 sağ Salim gelsin inşallah değeri yüksek olup tek kese gören arkadaşları gördükçe seviniyorum 🙈 benim de yüksekti ve ikizden korkuyorum. Çarşamba beli olacak inşallah 🤲🏻🥰
Amin canım inşallah 🥰 Ben kendimi ikize hazırlamıştım tek geldi senin tam tersi olmasın 😂Şaka bir yana Allah gönlünde kini nasip etsin 🙏az kalmış sana da

I iklime_06 canım çok sevindim 🥰🥰 sağ Salim gelsin inşallah değeri yüksek olup tek kese gören arkadaşları gördükçe seviniyorum 🙈 benim de yüksekti ve ikizden korkuyorum. Çarşamba beli olacak inşallah 🤲🏻🥰
Amin canım inşallah 🥰 Ben kendimi ikize hazırlamıştım tek geldi senin tam tersi olmasın 😂Şaka bir yana Allah gönlünde kini nasip etsin 🙏az kalmış sana da

Evet canım hemşire devlet hastanesi ilk 3 ay alttan bakıyor dedi inşallah kalp atışında normal bakarlar bide bunun stresi oluyor
Hıc stres olma canım, zaten prob vajina girisnde kalıyor ileri ıtmıyor bıle, Hıc acıda hissetmezsin, ve daha net goruyor herseyi.. Benım doktorum hep oyle muayene edıyor.. Hıc telas yapma Hıc bır zararı yok. Olsa zaten hıcbır doktor bakmaz.

Soyledim canim ya. Gel konuşalım hic öneriyorum cift ngs li embriyo diyor. Tek koyalım diyor. Yasim 38 risk almak istemiyorum diyorum. Gerildim canim acikcasi ya.
Canim ngs yapilmis ise embriyolarin kaliteli onun için doktoruj tek öneriyor diğerini inşallah bu tutar sonra denersin belki die düşünüyor. İkiz gebelik riskleri de var belki onun için tek istiyor bence doktoruna çok müdahale etme canım ya 2 si birden tutmazsa başka embriyon var mi yani sen bilirsin ama dediğim gibi ngs giden embriyonun demek ki doktorun kaliteli olduğunu düşündüğü için tek koymak istiyor bazen tek embriyo bölünüyor ikiz oluyor

I iklime_06 canim gözün aydın keseyim de görmüşsünüz. Insallah hep sağlıklı olur güzel haberler alırsın canım sen 2 demişsin ya
Şeyi merak ettim çift embriyo muydu seninkini
Birde sanki yanlış olmasın genetik yapılmış miydi sende aklimda öyle kalmış canim
Sağol canım Allah razı olsun 🥰 Evet çift embriyo transfer edilmişti bir tanesi tutmuş tek kese gördük şükür
Pgt yapılmıştı evet

Hıc stres olma canım, zaten prob vajina girisnde kalıyor ileri ıtmıyor bıle, Hıc acıda hissetmezsin, ve daha net goruyor herseyi.. Benım doktorum hep oyle muayene edıyor.. Hıc telas yapma Hıc bır zararı yok. Olsa zaten hıcbır doktor bakmaz.
Icime su serptin canım bazi yerlerde bende böyle okudum daha net bazı şeyler gözüküyor diye doktorda bi sakınca yok dedi ama işte annelik böyle biseymis herseyi düşünüyorsun 🤦‍♀️

Sağol canım Allah razı olsun 🥰 Evet çift embriyo transfer edilmişti bir tanesi tutmuş tek kese gördük şükür
Pgt yapılmıştı evet
Masallah canim rabbim sevincinizi daim etsin tam yaşatsın inşallah
Benimde 1 embriyom var pgt yapılmış dedim acaba 1 tane mi ikiye bölündü düşüncesi oldu sizde 🙈🙈heyecanlandım birden kendi adıma 😀sağlıkla doğsun da inşallah rabbim 1 tane ile bile olsa o sevinci yaşatsın annelikten mahrum etmesin bizleri tekrardan gözün aydın canim 😇

Siz devlette mı yapıyorsanız?yoksa özelde?bende 35yaşındayım zaten 2 embriyo var ve hakkım da var . Bende istedim çift etsin ama sürekli hayır diyor((çok tehlikeli falan filan((((ben devlet hastanede yapıyorum

Benim pgt li oldu transfer doktorum ekstra NGS istiyor musun dedi hayır dedim.Ngs olursa tek olmazsa çift tarnsfer yapacağım dedi.Ngs olunca neden tek onu bilmiyorum yaotirmadigim için sormadım

Back