- 23 Aralık 2015
- 111
- 190
- 103
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.901
29 yaş 1. Deneme ekim 1 adet 5. Gün embriyoKaçıncı denemeniz ?
Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @GCnsu 28 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif I iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) Pozitif @Sunus 25 Yaş 1. Deneme 8 Eylül @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @Brarmn11 3. Deneme Eylül mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) N nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo) Pozitif @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül @ozlemgundogdu 39 Yaş 5. Deneme 20 Eylül @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 28 Eylül (5.Gün Embriyosu) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Videsupra 31 Yaş 2. Deneme 1 Ekim mlshope 28 Yaş 4. Deneme 6 Ekim(5. Gün Çift) @agustos72 33 Yaş 2. Deneme Ekim (5. Gün) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün Embriyosu) @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @seta_90 30 Yaş 2. Deneme Ekim @Tureed 33 Yaş 1. Deneme Ekim @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Ekim @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Ekim @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme Ekim
Antalya Akdeniz üniversitesi istemiyorlar. Yarın transferim var. Ben sadece opu dan önce yaptırdım hazirandaGünaydın kızlar transferden önce kovid testi isteniyor mu
Ayy çok heycanlii ins.saglikla tutunur ve kucağına alırsın bende adeti bekliyorum transfer icinAntalya Akdeniz üniversitesi istemiyorlar. Yarın transferim var. Ben sadece opu dan önce yaptırdım haziranda
Toplama işlemi öncesi eşim ve ben verdik ama transfer de istemedilerGünaydın kızlar transferden önce kovid testi isteniyor mu
Toplamada istenmediği için hiç test vermedim test şimdi transferi bekliyorum hayırlısı olsunToplama işlemi öncesi eşim ve ben verdik ama transfer de istemediler
Yaa şoktayımm resmenn ben tek diye hazırlamıştım kendimi doktorum muhtemelen ikiz dedi yaa çok tuhaf bi hisAhanda ikizler geliyorrrrrrrrr
Yaa çok teşekkür ederim kuzum Amin darısı tüm isteynlerin başınaMaşallah çok iyi bir değer sağlıkla gelsin yanda gelsinler inşallah
Tmm.Tamam canım senin dedğin gbi olsun ne farkeder ki senden önce veya sonra olmam.doktorum detaylı. Söyler onlar daha iyi bilir.
Canim bunun aynisi birkac ay evvel bende de oldu umutlandim cok ama devami gelmedi maalesefAhh canım artık test bakmaktan gözlerim bozuldu nasip inşallah benim gördüğüm o hayalet çizgi vardır
Eki Görüntüle 2922806
Sabah testi
Aynen ben de oyle bılıyorum.Tüp bebekte blast ise normal gebelik gibi hesaplanıyor zaten regle göre.ama ilk muayenede gün olarak fazla yada eksik çıkabiliyor ultrasonda ama dr lar regl gününü baz alıyor hamilelik boyunca
Senın tam zamanı canım, dogruCanım adetin 19.günü transfer olmuşum ve 5.gün embriyosuydu
Canim transfer tarihin belli olmus gözün aydin, insAllah bu defa saglikla tutunup ilerler yavrun sana dua edicemİnşallah birdahaki ay hamiş olursun cnm hiç üzülme.doğal deniyorsun zaten elbwt olur
Valla korkuyorum bazenOluyor canım, ara ara yokluyo
Cok güzel canim, unutmucam basta kendine yaptigin stresiYaa şoktayımm resmenn ben tek diye hazırlamıştım kendimi doktorum muhtemelen ikiz dedi yaa çok tuhaf bi his
Yaaa maşallah çok güzel artmış degerin hadi hayirlisi olsun ikizler geliyor inşallahKızlar şu an şoktayım 13.gün test günüm çift embriyoydu değere bakınn
Regl oldum bugün canım.Canim bunun aynisi birkac ay evvel bende de oldu umutlandim cok ama devami gelmedi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?