2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ooo süper hadi gözün aydın canım çok sevindim. Bak korkuyordun ertelenir mi diye. İnşallah sağlıkla tutunduğu günleri de görcez
Benimki selam verdi bakalım dur korkutmayım da gelsin tam anlamıyla
Aşko aman ürkütmee kaçmasın çok bekledik zaten amma nazlı yani
Ahh canım artık test bakmaktan gözlerim bozuldu nasip inşallah benim gördüğüm o hayalet çizgi vardır

Eki Görüntüle 2922806
Sabah testi
Ben cok ama çok aşırı silik görüyorum ama gerçekten var yada yok demek zor erken gebelk testi dene
Günaydın kızlar transferden önce kovid testi isteniyor mu
Evet isteniyor cnm 2gun öncesi olacak

Sata gore dogru canım,, ama transferin adetın kacıncı gunu ve kacıncı gun embrıyosu onlar da onemlı
Tüp bebekte blast ise normal gebelik gibi hesaplanıyor zaten regle göre.ama ilk muayenede gün olarak fazla yada eksik çıkabiliyor ultrasonda ama dr lar regl gününü baz alıyor hamilelik boyunca

Ayy o hesap işlerini bende karıştırıyorum Allah nasip ederde olursa bana da yardım edin
Bebegm bu siteden yaptım hep.ama ilk haftalarda hesaba göre çıkmıyor işte bazen 1hafta önde yada geriden geliyor ama dr lar her halukarda regl gününü baz alıyor))sen hele bir hamiş ol gerisi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…