- 9 Ekim 2020
- 5.745
- 7.689
- 148
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.881
Aşko aman ürkütmee kaçmasın çok bekledik zatenOoo süper hadi gözün aydın canım çok sevindim. Bak korkuyordun ertelenir mi diye. İnşallah sağlıkla tutunduğu günleri de görcez
Benimki selam verdi bakalım dur korkutmayım da gelsin tam anlamıyla
Ben cok ama çok aşırı silik görüyorum ama gerçekten var yada yok demek zor erken gebelk testi deneAhh canım artık test bakmaktan gözlerim bozuldu nasip inşallah benim gördüğüm o hayalet çizgi vardır
Eki Görüntüle 2922806
Sabah testi
Evet isteniyor cnm 2gun öncesi olacakGünaydın kızlar transferden önce kovid testi isteniyor mu
Sata gore dogru canım,, ama transferin adetın kacıncı gunu ve kacıncı gun embrıyosu onlar da onemlıCanım bende ayın 20 sinde regl olmuştum seninle aynı gün transfer olduk. Benim için bugün 5+3 yazıyor doğru mu bilemedim şimdi
Olsun canım bi sonraki ay nasip olur inşallahMalesef kuzum lekelenme başladı regl olucam
Tüp bebekte blast ise normal gebelik gibi hesaplanıyor zaten regle göre.ama ilk muayenede gün olarak fazla yada eksik çıkabiliyor ultrasonda ama dr lar regl gününü baz alıyor hamilelik boyuncaSata gore dogru canım,, ama transferin adetın kacıncı gunu ve kacıncı gun embrıyosu onlar da onemlı
Evet isteniyor ben perşembe gibi opu ya girecem istediler sonuç olmadan işleme alamayız dediler devlet hastanesinde yaptırdık eşimle birlikteGünaydın kızlar transferden önce kovid testi isteniyor mu
İnşallah birdahaki ay hamiş olursun cnm hiç üzülme.doğal deniyorsun zaten elbwt olurMalesef kuzum lekelenme başladı regl olucam
Canım adetin 19.günü transfer olmuşum ve 5.gün embriyosuyduSata gore dogru canım,, ama transferin adetın kacıncı gunu ve kacıncı gun embrıyosu onlar da onemlı
Merkeze göre değişiyor galiba canımGünaydın kızlar transferden önce kovid testi isteniyor mu
Canım adetin 19.günü transfer olmuşum ve 5.gün embriyosuydu
Ayy o hesap işlerini bende karıştırıyorumBen brdan hesaplıyrdmTüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Tüp bebek yöntemiyle gebe kaldıysanız ve kaç haftalık hamileyim diye merak ediyorsanız hesaplama aracı için buraya tıklayın.tup-bebek-gebelik.hesaplama.net
Bu kutlanır artıkKızlarr benim beklenen misafirde geldişimdi hastaneye geldim pcr testi vericem. Şehir dışında olduğu için otobüsle gidebilmek için
Tureed canım var mı sende gelen giden
Ayy şuan test alanı o kadar kalabalık ki tırsıyorum vallaBu kutlanır artık
Bebegm bu siteden yaptım hep.ama ilk haftalarda hesaba göre çıkmıyor işteAyy o hesap işlerini bende karıştırıyorumAllah nasip ederde olursa bana da yardım edin
Canım teşekkür ederim yine 5+3 çıktım doğru yoldayım inşallahBen brdan hesaplıyrdmTüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Tüp bebek yöntemiyle gebe kaldıysanız ve kaç haftalık hamileyim diye merak ediyorsanız hesaplama aracı için buraya tıklayın.tup-bebek-gebelik.hesaplama.net
Aman dikkat et kuzum kalabalıga girme cok maskeni tak, silahlarını al .yanına yaklaşan olursa çekinme sık bacağınaAyy şuan test alanı o kadar kalabalık ki tırsıyorum valla
Ahanda ikizler geliyorrrrrrrrrKızlar şu an şoktayım 13.gün test günüm çift embriyoydu değere bakınn
Maşallah çok iyi bir değer sağlıkla gelsin yanda gelsinler inşallahKızlar şu an şoktayım 13.gün test günüm çift embriyoydu değere bakınn
Aynen cnm dogru brdan hesaplarsn artıkCanım teşekkür ederim yine 5+3 çıktım doğru yoldayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?