- 27 Ağustos 2021
- 44
- 48
- 38
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.201
Amin inşallah canım seninde hayırlı haberlerini alırız..Ay hayırlı olsun canım benim 5 gün var test günüme vakit geçmek bilmiyor. İnşallah herkesle birlikte bende pozitif sonucu alırım
Aminnn canım çok sağol hepimizin sağlıkla gelsinCanim hadi gözün aydın cok sevindim saglikla devami gelsin inşallah
Evet canım 1 kese. Ben alttan bakar diye düşündüm ama normal hemen göründü zatenCanımm maşallah çok güzel bir tane kese gördü dimi
Maşallah canım gözün aydın keseyide gördün darısı bizlereKızlar Günaydınbugün kese için gittim.. 5 +6 yım.. Üstten muayene etti ve görüldü çok şükür haftaya da kalp atışı için gideceğim..
Hayırlısı olsun inşallah canımKızlar geldimtransfer 28.09 olacakmiş %100
Ay çok sevindim canımEvet canım 1 kese. Ben alttan bakar diye düşündüm ama normal hemen göründü zaten
Yaa çok güzelllYaşım 31evet ilk denemeden donduruldu kızımın ikizi olmuş olacak tabi bu da tutarsa.
İnşallah sağlıkla tutunur diğer embriyoEşim azosperm vakası, tese ameliyatı oldu ve çıkan spermlerden sadece 2 embriyomuz oluştu. Başka sperm yok. Oluşan 2 embriyodan 1 i transfer edildi negatif, geriye 1 embriyo kaldı eğer o da negatif olursa başka şansımız yok. Çünkü denemek için hiç sperm yok
Nısanda taze transfer oldum tutmadı, hazıran sonu tekrar yumurta toplama oldu, donduruldu,agustos bası hıstereskopı ve rahım ıcı lavaj yapıldı, 8 eylulde transfer oldum cok sukur pozıtıf gordukilinciyi ne zaman oldun canım, çok ara verdin mi. İnşallah araştırırlar dosyanon toplantısı olacakmış bugün bir umut haber bekliyorum
Hee anladım canım Bi yerde sanki öyle bir şey duymuştum ama tam benimde bilgim yok o konulardaTraşlama olayını bılmıyorum canım ama, genetik tarama yapılabılır embrıyolara, saglıklı gelenler transfer edılır.. Pgtli tüp bebek dedıkleır olay
Alt karın hassasıyetım oluyor canım ara ara sancı oluyor, adet gununden 2 gun cok daha fazlaydı, hatta bazen Hıc hıs olmuyor hıcbısey yok gıbıPozitif alan kızlar size bir sorum olucak karın ağrısı yasadınızmı yada halen yaşıyormusunuz hafifde olsa
Ladynura yapılmıstı sanırım, turkıyede Hıc duymadım yapılan kuzum,.. Grnetık ınceleme en garantısi.Hee anladım canım Bi yerde sanki öyle bir şey duymuştum ama tam benimde bilgim yok o konularda
Canım adet olacakmış gibi olmuştu benim.. İlk kan testini yaptırmıştım sonra 3 4 gün ağrıdı geçtiPozitif alan kızlar size bir sorum olucak karın ağrısı yasadınızmı yada halen yaşıyormusunuz hafifde olsa
Benimde alt karın canım merak ettim sizlerde de oluyormu diye hemşirem normal bu ağrılar demişti pazartesi doktoruma tekrar sorucamAlt karın hassasıyetım oluyor canım ara ara sancı oluyor, adet gununden 2 gun cok daha fazlaydı, hatta bazen Hıc hıs olmuyor hıcbısey yok gıbı
Benimde 12günlük süreçte oldu simdide ara ara hafifde olsa devam ediyor inşallah bu ağrılar sıkıntı yaşatmazCanım adet olacakmış gibi olmuştu benim.. İlk kan testini yaptırmıştım sonra 3 4 gün ağrıdı geçti
Gözün aydın canımNısanda taze transfer oldum tutmadı, hazıran sonu tekrar yumurta toplama oldu, donduruldu,agustos bası hıstereskopı ve rahım ıcı lavaj yapıldı, 8 eylulde transfer oldum cok sukur pozıtıf gorduk
Cok ara vermene gerek yok, ama sebebı ne olabılır diye mutlaka arasırın, hıstereskopı olmadıysan mutlaka ol, bagısıklık testlerını yaptır..