2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kız gününü beklese bunlar hiç olmayacaktı ama durmuyor ki 🤦‍♀️ en iyisi hemen gidip acilde kan versin yoksa bu kadar stres o bebeğe de zarar🤦‍♀️
Katılıyorum sana kurabiyem zarar tabiki gidip kan versin tekrar suan bebeği onunlaysa strese sokuyor lütfen sabir biraz kızlar baştan bu kadar stres iyi değil

Aglamaktan gözlerim şişti sancım var kanamam yok tutunup düştü dahi diyemiyorum kızlar yıkıldm resmen :KK43:
Ya belki başkasıyla kanlar karıştı hastanede, olabiliyor böyle şeyler.
Gününü bekle demiycem, o zamana kadar iyice stres olacaksın.
Git en yakın hastanede kan ver bence.
Çünkü gerçekten önce kanda sonra idrarda görünmesi lazım.

Ya belki başkasıyla kanlar karıştı hastanede, olabiliyor böyle şeyler.
Gününü bekle demiycem, o zamana kadar iyice stres olacaksın.
Git en yakın hastanede kan ver bence.
Çünkü gerçekten önce kanda sonra idrarda görünmesi lazım.
Evet resmen ilki yaşıyorum yani kızlar bilmiyorum vericem şimdi gidip imşallah vardr :KK43: tek duam bu yani artık beklemenin manası kalmadı herkes öle diyor kanda beş on bile olsa düşük değer bile olsa görünmesi lazım diyor

Evet resmen ilki yaşıyorum yani kızlar bilmiyorum vericem şimdi gidip imşallah vardr :KK43: tek duam bu yani artık beklemenin manası kalmadı herkes öle diyor kanda beş on bile olsa düşük değer bile olsa görünmesi lazım diyor
Kesinlikle canım Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel🤲😬

😇 tabi ekime olursam 😅 adetime aşşa yukarı 10 gün kaldı ilaca yeni başladım kasıma sarkarsa grubu eylül ekim kasım ayarlk diye değiştireceğim 😂😂
Ayy bende bu gidişle kasıma kalacak gibiyim sanki🤣🤣
1 haftadan sonra ilaç etkisini göstermeye başlar kuzum inşallah kasıma kalmadan hallederiz 🥰🥰

Canım zehirli guatır çıktı ya . Bu şartlar altında olamazmışım acilen ilaca başladım herşey düzene girerse ekim adetiylr tekrar hazırlanacağım
Baştan tedbir en güzeli canım gec olsun güç olmasın sonu güzel olsun inşallah ekim sana uğur getirsin hakkında hayırlısı 🤲😍

Bende düşünüyorum muayenede sıramı beklerken bende önce bi gebe hasta girdi baya içerdeler hemşire kız dedi gebe muayensi uzun sürüyor dedi bana biraz beklersiz demişti gerçekten doktor ilgili inşallah öyle devam eder
Semra hanım detaycı hiçbişeyi şansa bırakmıyo o özelliğini çok seviyorum. Hatta sadece bana değil eşime karşı bile öyle🤗 Bi gece uykusuz kalmıştı gözleri kızarmış ben bile farketmedim semra hanım soruyo noldu uykusuz mu kaldın gözlerin kızarmış hasta falan mısın diye 😄

X