• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallah öyle olur 😊 Uygulamaya göre baktığımda bugün 4+5 gözüküyor benimki cuma kese görmeye çağırdı 5+1 olcak daha sanki erken gibi ama bilemedim 🤷🏻‍♀️
benimde 5+6 oluyor uygulamaya göre baktım banada erken geliyor ama gidicem artık beni dün çağırmıştı normalde ben cumartesiye attım iznimden dolayı

Kızlar bakın yanılma payını göze alıp iki tane yaptım yine pozitif kanda nasıl negatif çıkıyor kafayı yicem bu arada bugun 7.günüö

Eklentiler

• 433289E0-F6AD-44BD-A6CD-8FF5BECBF9A8.jpeg
    433289E0-F6AD-44BD-A6CD-8FF5BECBF9A8.jpeg
    197,9 KB · Görüntüleme: 60
Canım bunları ilk idrarınla yapıyorsun dimi
Evet ilk idrarımla yani bunu yaşayan kimse bile yok kızlar hepsimi yanılacak ilaçlardan böle desem ben on beş gündür aynı ilaçları kullanıyorum dördüncü ve beşinci günü yaptıgımda negatifi aldım silik çizginin s si bile yoktu sonrasında çıkmaya bailadı ve bugunde koyulaştı silik çizzgi herkes kana karışmadan idrara karışmaz diyor ozaman bu neyin nesi :(

Evet ilk idrarımla yani bunu yaşayan kimse bile yok kızlar hepsimi yanılacak ilaçlardan böle desem ben on beş gündür aynı ilaçları kullanıyorum dördüncü ve beşinci günü yaptıgımda negatifi aldım silik çizginin s si bile yoktu sonrasında çıkmaya bailadı ve bugunde koyulaştı silik çizzgi herkes kana karışmadan idrara karışmaz diyor ozaman bu neyin nesi :KK43:
Testte de gittikçe belirginleşti kuzum eğer Bi sıkıntı olsa silik çizgi çıkardı. Bence Bi hata olmuştur. Bak durdukça stres oluyorsun. Şimdi acile git beta testi yaptırmak istiyorum de bi kan ver bakalım

Canım biraz daha bekle ve gününde kan ver şimdiden kendini çok strese soktun bu kadar streste Iyi değil içini ferah tut oyalanicak biseyler bul
Kız gününü beklese bunlar hiç olmayacaktı ama durmuyor ki 🤦‍♀️ en iyisi hemen gidip acilde kan versin yoksa bu kadar stres o bebeğe de zarar🤦‍♀️

Evet ilk idrarımla yani bunu yaşayan kimse bile yok kızlar hepsimi yanılacak ilaçlardan böle desem ben on beş gündür aynı ilaçları kullanıyorum dördüncü ve beşinci günü yaptıgımda negatifi aldım silik çizginin s si bile yoktu sonrasında çıkmaya bailadı ve bugunde koyulaştı silik çizzgi herkes kana karışmadan idrara karışmaz diyor ozaman bu neyin nesi :KK43:
Evet canim aynen öyle bence hastanedekindeb bir sorun vardi muhtemelen, baska bir yere versen de rahatlasan emin olursun en azindan

Testte de gittikçe belirginleşti kuzum eğer Bi sıkıntı olsa silik çizgi çıkardı. Bence Bi hata olmuştur. Bak durdukça stres oluyorsun. Şimdi acile git beta testi yaptırmak istiyorum de bi kan ver bakalım
Bencede eşim çalışıyo gelecek şimdi yani beklesem böle mantıgı yok doktora sorduk tanıdıgımız birine kendi doktoruma sormadım erken yaptın der o sadece o da şey dedi kanda çıkmaması imkansız başka biyere gidin verim dedi kana karışmadan idrara gecmez dedi

Herkes imkansız kanda sıfır cıkması diyor ve bugun yedinci günüm sence olsa çıkmazlarmı kanda bugün
Sen taze transfer mi olmuştun canım banada garip geldi idrar testlerinde pozitif kanda negatif acaba labaratuvar damı sıkıntı var çok stres yapma lütfen için rahat etsin istiyorsan başka bi yerde ver kan testi günün ne zaman

Aglamaktan gözlerim şişti sancım var kanamam yok tutunup düştü dahi diyemiyorum kızlar yıkıldm resmen :KK43:
Ahh kuzum valla tam dayaklıksın ha🤦‍♀️ kendini bu kadar yıpratma bak bebeğe zarar diyorum bu kadar stres. Baktın kanda çıkmadı mı başka bir yerde yaptır. O kadar testte pozitif çıkıyor kanda çıkmaması imkansız yani düşük değer bile olsa mutlaka çıkar

Back