• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar gece vardı çok telaşlandım hatta demekki şikayetim göründü bende şaşırdım fotoğrafın üst kısmı kesilmiş
Hee o zaman gece yöneticilerden biri görüp düzenledi. Neyse onunla geçmiş olsun kimse görmemiştir
Değer konusunda testte pozitif çıkıp kanda çıkmaması tuhaf geldi kuzum bilemedim. Bugün yaptın mı test

Günaydın kızlar, bugün 10.gün test sonucum 37,43 çıktı, doktorum da değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım dedi sevinemedim bile 😔sizce yükselme ihtimali var mı ?
Hiç moralini bozma inşallah sağlıkla artar. Önemli olan değerin artışı. Arkadaşımda 50 ile öğrenmişti

Rabbim senın de yüzünü güldürsün inşallah, gönlündekini nasip etsin, sen de zor süreclerden geçmişsssin..
Henüz bellı deıl canım 10 gün sonra cağırdı, betaya gore kızlar ikiz olabılecegini düşünüyor 🥰 iki kere kan verdım, artık verme dedı ☺️
Amin canım inşallah, eğer sende istiyorsan Rabbim ikiz nasip etsin inşallah. Ultrasondan sonra haber verirsin merak ettim 🙈 son bir sorum var 🙈 pozitifi gördükten sonra ilaçlara aynen devam mı? Bu progestan fitil kan sulandırıcı iğne vs. Açıkçası bu ikisi artık zorlamaya başladı beni. Kan sulandırıcı iğnenin maddesi çok can yakıyor, fitil desen günde 3 defa koymqk artık sinir bozucu sürekli bir akıntı, sürekli bir nemlilik hali🙈

Günaydin kizlar hayirli sabahlar🤗 N nurt56373 valla canim yeni okudum sok oldum nasil olur böyle bisey, bence günün gelin e yaptir testini, ya da icin rahat etmiyorsa baska bir yere daha yaptir, gercekten cok ilginc yani 2 cesit testte de pozitifsin kanda nasil cikmaz

Beşli kaset test markası kötü değildi ve işk iki tanesinde dört ve beşincci gün megatif almıştım yanı testler bozuk olsa ozamanda pozitif alırdım ve ayrı yeten bide prodüktör varya erken gebelik bide ondan yaptık
Bence sen hic sikinti yapma canim, bu kadar test yaniliyor olamaz. Bence hastanenin kan testinde vardi bi sikinti

Günaydin kizlar hayirli sabahlar🤗 N nurt56373 valla canim yeni okudum sok oldum nasil olur böyle bisey, bence günün gelin e yaptir testini, ya da icin rahat etmiyorsa baska bir yere daha yaptir, gercekten cok ilginc yani 2 cesit testte de pozitifsin kanda nasil cikmaz
Bende hala şoktayım 0 çıktı yani eve geldik gene yaptım testte pozitif

Sevincim kursagımda kaldı çok kötüyüm vallahi
Kötü olma canim kötü olacak bisey yok, iste erken testlere kalkismanin böyle can sikintilari oluyor, ben yine diyorum bu kadar idrar testi yaniliyor olamaz, ya bekle gününu canim merkezde ver kan, ya da baska bir yerde daha yaptir ozelde

Back