- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.921
Oyle olsa altta yazardı son duzenleyen moderator dıyeAynen bende göremedim. Gece mune falan mı düzenledi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle olsa altta yazardı son duzenleyen moderator dıyeAynen bende göremedim. Gece mune falan mı düzenledi acaba
Hee gerçi oda doğru dikkat etmedim. Belki heyecandan öyle okuduOyle olsa altta yazardı son duzenleyen moderator dıye
Hee o zaman gece yöneticilerden biri görüp düzenledi. Neyse onunla geçmiş olsun kimse görmemiştirKızlar gece vardı çok telaşlandım hatta demekki şikayetim göründü bende şaşırdım fotoğrafın üst kısmı kesilmiş
Hiç moralini bozma inşallah sağlıkla artar. Önemli olan değerin artışı. Arkadaşımda 50 ile öğrenmiştiGünaydın kızlar, bugün 10.gün test sonucum 37,43 çıktı, doktorum da değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım dedi sevinemedim bile sizce yükselme ihtimali var mı ?
inşallah canımHiç moralini bozma inşallah sağlıkla artar. Önemli olan değerin artışı. Arkadaşımda 50 ile öğrenmişti
Amin canım inşallah, eğer sende istiyorsan Rabbim ikiz nasip etsin inşallah. Ultrasondan sonra haber verirsin merak ettim son bir sorum var pozitifi gördükten sonra ilaçlara aynen devam mı? Bu progestan fitil kan sulandırıcı iğne vs. Açıkçası bu ikisi artık zorlamaya başladı beni. Kan sulandırıcı iğnenin maddesi çok can yakıyor, fitil desen günde 3 defa koymqk artık sinir bozucu sürekli bir akıntı, sürekli bir nemlilik haliRabbim senın de yüzünü güldürsün inşallah, gönlündekini nasip etsin, sen de zor süreclerden geçmişsssin..
Henüz bellı deıl canım 10 gün sonra cağırdı, betaya gore kızlar ikiz olabılecegini düşünüyor iki kere kan verdım, artık verme dedı
İnşallah canım hep beraber güzel sonuçlar veririzHayırlı güzel sonuçlar Al inşallah tatlım benim de 2 tane 5. Gün embriyo donmuş transfer oldu. Test tarihim de 25. De inşallah güzel sonuçlar alırız
Oyy maşallah maşallah canım hadi güzel haberlerle gelin hepiniz
Beni de doktorum Cuma günü çağırdı kese görmeye ama alttan bakıcak sanırım
Canim daha biraz erken Karin icin, alttan bakicaktir
Bence sen hic sikinti yapma canim, bu kadar test yaniliyor olamaz. Bence hastanenin kan testinde vardi bi sikintiBeşli kaset test markası kötü değildi ve işk iki tanesinde dört ve beşincci gün megatif almıştım yanı testler bozuk olsa ozamanda pozitif alırdım ve ayrı yeten bide prodüktör varya erken gebelik bide ondan yaptık
Bende hala şoktayım 0 çıktı yani eve geldik gene yaptım testte pozitif
Sevincim kursagımda kaldı çok kötüyüm vallahiBence sen hic sikinti yapma canim, bu kadar test yaniliyor olamaz. Bence hastanenin kan testinde vardi bi sikinti
Yok ya olamaz kan testi yanlis bnece dedigi gibi halleyin belli degeri altini negatif sayiyolar heraldeBende hala şoktayım 0 çıktı yani eve geldik gene yaptım testte pozitif
Kötü olma canim kötü olacak bisey yok, iste erken testlere kalkismanin böyle can sikintilari oluyor, ben yine diyorum bu kadar idrar testi yaniliyor olamaz, ya bekle gününu canim merkezde ver kan, ya da baska bir yerde daha yaptir ozeldeSevincim kursagımda kaldı çok kötüyüm vallahi
Ama orda 10 ve üstüünü saymıyorlarmış bilmiyorum belkide ilaçlardan öyle görünüyor gebelik testleri ya da kimyasal gebelikYok ya olamaz kan testi yanlis bnece dedigi gibi halleyin belli degeri altini negatif sayiyolar heralde