2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Evt ilk transferde hepsi 0lardaydı .negatifti bu seferde drum istedi her transfer öncesi istiyor.yani toxaplazma çiğ et ve ec den bulasan bir virüs vücuta dısardan giriyor diğerleride aynı sekılde.bakteriyel virüs.hamileyken en cok bulasan virüsler benmde bagısıklıgım zatıf olunca kac ılmaz son oldu.suan hepsıne bagısıklık kazanmıs vücudum insallah tekrarını yasamam
Amin canım inşallah.Hamileyken uğraşmak daha zor tani.Allah kolaylık versin

Ya öle olurmu hiç bakmadan nasl hemn dıs gebelık dıyor,kımyasal da olabilir.benm degerlerm 2katı arttı hep ama dıa gebelk yasadm tüpümde 7hafta büyümüştü.sadece değere göre dıs gebelik denemez.ihmal etme baska bir dr a git mutlaka
Aynen katılıyorum dış gebelik bakmadan bilinmez.Bakacak ki görecek nereye tutunduğunu.

8 eylülde transfer oldum, çok şükür pozitifi gördük 🤲🏻❤️siz peki?
Ayy ne güzel gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️❤️ Ben 17 eylülde transfer oldum transfer gününü saymazsak bu 3. Günüm. Çok heyecanlıyım ilk denemem benim. Korkuyorum da tabi aynı zamanda. Sizin kaçıncı denemede oldu? Yaşınız kaç?

Kızlar ben şimdi kan testine geldim korkudan daha çıkmadı sonuç benim çok sancım var sabahtan beri adet sancım gibi benim adet sancımda genelde böyledir normal mi sizce bu ara da bilmeyenler için bugun idrarda pozitifi almıştm :KK43: sizce bişey varmıdır kötü kanamam falan yok ama

Kızlar ben şimdi kan testine geldim korkudan daha çıkmadı sonuç benim çok sancım var sabahtan beri adet sancım gibi benim adet sancımda genelde böyledir normal mi sizce bu ara da bilmeyenler için bugun idrarda pozitifi almıştm :KK43: sizce bişey varmıdır kötü kanamam falan yok ama
Benim de böyle oldu sancı çok fena artı kahverengi lekelenme biraz kırmızıya bile döndü. Ama pozitifti🍀

Ayy ne güzel gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️❤️ Ben 17 eylülde transfer oldum transfer gününü saymazsak bu 3. Günüm. Çok heyecanlıyım ilk denemem benim. Korkuyorum da tabi aynı zamanda. Sizin kaçıncı denemede oldu? Yaşınız kaç?
Benım 2.transferım, ilki taze transferdi tutmadı, cok sukur bu sefer oldu, 32 yasındayım ben canım, sen pekı?

Kız aslında bugun gelmicektim ama çok sancım var normalmi bilmiyorum :KK43:
Benım adet sancısı adet gununde 1 2 gun once basladı, mesela dun cok vardı, bugun cok cok azdı, ama normaldir canım ınsallah kanda da Poztıf gorursun, deger dusuk cıkabılır, moralını bozma, cunku daha 6 gündesin

Benım 2.transferım, ilki taze transferdi tutmadı, cok sukur bu sefer oldu, 32 yasındayım ben canım, sen pekı?
Ben 29 yaşındayım. Daha önce iki düşük bir dış gebeliğim var. Hulusi hoca rahim şeklime bağladı, y şeklindeydi rahmim. Histereskopi oldum o yüzden. Şimdi taze transfer oldu bana da. Ay bu taze transferlerin tutma oranı daha düşük sanırım ☹️ Peki canım sen transferden sonra çatlatma iğnesi kullandın mı? O gün benle birlikte transfer olan başka bir bayana vermedi bana verdi aklıma takıldı neden bana verdi diye.

Ben 29 yaşındayım. Daha önce iki düşük bir dış gebeliğim var. Hulusi hoca rahim şeklime bağladı, y şeklindeydi rahmim. Histereskopi oldum o yüzden. Şimdi taze transfer oldu bana da. Ay bu taze transferlerin tutma oranı daha düşük sanırım ☹️ Peki canım sen transferden sonra çatlatma iğnesi kullandın mı? O gün benle birlikte transfer olan başka bir bayana vermedi bana verdi aklıma takıldı neden bana verdi diye.
Taze transferde ovitrelle ve gonapeptyl yapmıstım transferden sonra.. O gordugun arkadas donmus embrıyo transfer olmustur. O yuzden transfer sonrası vermemıstır.. Bu sefer bana da vrrmedı cunku

X