2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Doktorda megatif dedi acildeki napacam ben kızlar şimdi sancım vardı gittiler demekki benden
Ilaclara aynen devam test günunde tekrar yaptiracaksin zaten erken ama oğlenki testye bariz belliydi hemde ikisinde muhtemelen 20 30lu değervardır ama doktorlar bunu pek önemsemiyorlar değerini sorsaydin keşke direk sıfır mi diye

Taze transferde ovitrelle ve gonapeptyl yapmıstım transferden sonra.. O gordugun arkadas donmus embrıyo transfer olmustur. O yuzden transfer sonrası vermemıstır.. Bu sefer bana da vrrmedı cunku
Anladımm daha önceden tecrübeli birinden süreci duymak iyi geliyor teşekkür ederim peki çift embriyo mu kondu size de iki seferde de? Birde ilki için tutmama sebebi olarak ne söylemişti Hulusi hoca. Malum kendi çok yoğun olduğu İçin detaylı hiç birşey soramıyoruz

İkisinde de çift blast 5aa embrıyolar kondu, ilkinde tutmayınca ve bırde dusuk geçmişim oldugu ıcın hıstereskopı ve lavaj yaptı rahım ıcıne. Bagısıklık ıcın ılaclar kullandım bu sefer. Cok sukur pozıtıf gorduk stres yapma, test yapmak ıcın de acele etme, kendıne vakıt ayır, ınsallah sen de pozıtıfı goreceksın..

Kızlar eve geldim kaset testmden yaptım yine pozitif dört test birden yanılırmı neden kanda yok ya neden dış gebelik falanmı kana geçmi geçiyor

Kızlar eve geldim kaset testmden yaptım yine pozitif dört test birden yanılırmı neden kanda yok ya neden dış gebelik falanmı kana geçmi geçiyor
Sen kendini strese sokmak ıcın elinden geleni yapıyorsun.bak kuzum devlet hastanelerinde belirli bir değerin altını ve üstünü testte göstermıyor.henuz yenidir belkı 20-30 dur cok yine dayanamam dıyorsan özelde yaptır.

Kızlar sizde ishal durumu var mı ilaçların böyle bir yan etkisi olabilir mi.. Ben transfer den 1 gün sonra çok feci ishal oldum. ( afedersiniz.) wc çıkamıyorum.. Bir sıkıntı olur mu sizce
Selam canım kimse durumunla ilgili bilgi sahibi değilmiş sanırım bişey yazan olmamış. Bende bugün 3. Günüm ve ishal başladı. Normal hamilelikte belirti ishal ama tüp bebek için bilemedim. Senin sonucun ne oldu? Pozitifse biraz umutlanacağım

Teşekkür ederim cevapların İçin canım. Bana da bağışıklık İçin ilaçlar verdi ilk Sefer olduğu halde, sanırım önce ki düşüklerime göre önden önlem aldı. İnşallah 7 gün sonra bende görürüm pozitifi. Çok zor süreçler geçirdik 2 ameliyat oldum, dış gebelikten dolayı ölümden döndüm. Rabbim artık nasip eder inşallah. İkiz mi peki kuzular keseleri gördünüz mü

Rabbim senın de yüzünü güldürsün inşallah, gönlündekini nasip etsin, sen de zor süreclerden geçmişsssin..
Henüz bellı deıl canım 10 gün sonra cağırdı, betaya gore kızlar ikiz olabılecegini düşünüyor iki kere kan verdım, artık verme dedı

Merhabalar bana gecen hafta donmus embriyo transferi yapildi 2.denemem insAllah tutunmuslardir ne hissedecegimi bilemiyorum bi mutluyum bi uzgunum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin 3 4 gune kan verip ogrencem bakalim
Merhaba kızlar inşallah sağlıkla tutunsun bebişleriniz sağlıkla ilerlesin süreciniz. Hayırlı müjdeli haberlere vesile olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…