-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.941
Özslde yaptırdım bunu dünkünüKötü olma canim kötü olacak bisey yok, iste erken testlere kalkismanin böyle can sikintilari oluyor, ben yine diyorum bu kadar idrar testi yaniliyor olamaz, ya bekle gününu canim merkezde ver kan, ya da baska bir yerde daha yaptir ozelde
Iyi de kimyasal gebelik de olsa cikar yani degeri neyse bunlar direk negatif demislerAma orda 10 ve üstüünü saymıyorlarmış bilmiyorum belkide ilaçlardan öyle görünüyor gebelik testleri ya da kimyasal gebelik
cnm bende çok şaşırdım okadar net belli çizgi görüp negatif 0 değer çıkması ama bencede özelde ver test günün gelince Rabbim gönlüne göre versin inşallahBeşli kaset test markası kötü değildi ve işk iki tanesinde dört ve beşincci gün megatif almıştım yanı testler bozuk olsa ozamanda pozitif alırdım ve ayrı yeten bide prodüktör varya erken gebelik bide ondan yaptık
Donmuş ya da taze embriyo ile ilgisi yok bence. İlk denememi göğşen hocada yapmıştım dondurulmuştu o zaman çatlatma iğnesi vermişti. Şimdi yine dondurulmuş memorial da burda da kullandım transfer günü ovitrelle 4. günde de gonapeptylTaze transferde ovitrelle ve gonapeptyl yapmıstım transferden sonra.. O gordugun arkadas donmus embrıyo transfer olmustur. O yuzden transfer sonrası vermemıstır.. Bu sefer bana da vrrmedı cunku
Canim biraz rahatla lutfen, olmasa bile yine denersin, Kacinci deneme lerini yapan arkadaslarimiz var, olmuyorsa bile bir hayir vardir böyle dusun, saglikli olmadiklari icin olmuyor olabilir, ya da belki de oldu emin degiliz ki, hayirlisini dile hepBide dünden beri sancım var sanırım gittiler benden
Canım sen semra hocada mı devam ediceksinBeni de doktorum Cuma günü çağırdı kese görmeye ama alttan bakıcak sanırım
inşallah canımOyy maşallah maşallah canım hadi güzel haberlerle gelin hepiniz
6 oluyorsa görünür sanki canım
Dogurana kadar rahatlayamiyo insan canjminşallah canımhepimiz keseleri görsek rahatlıcaz bi
ya ben nedense istemiyorum alttan bakmasını inşallah karından görünürlerBeni de doktorum Cuma günü çağırdı kese görmeye ama alttan bakıcak sanırım
Karindan bakip gorunmuyorsa öyle alttan bakalim demiyorlar canim yani burda öyle türkiyede farklidir belki bilmiyorum. Ama daha cok kücük o yüzden alttan cikar ancakya ben nedense istemiyorum alttan bakmasını inşallah karından görünürler
Ewet canım hepsı devam leucostım de devam.. Fitil bende kasıntı yaptı dun, onu bıraktık ıgneye devam hergun progestan ıgne de yaptırıyordum zaten fitille..Amin canım inşallah, eğer sende istiyorsan Rabbim ikiz nasip etsin inşallah. Ultrasondan sonra haber verirsin merak ettimson bir sorum var pozitifi gördükten sonra ilaçlara aynen devam mı? Bu progestan fitil kan sulandırıcı iğne vs. Açıkçası bu ikisi artık zorlamaya başladı beni. Kan sulandırıcı iğnenin maddesi çok can yakıyor, fitil desen günde 3 defa koymqk artık sinir bozucu sürekli bir akıntı, sürekli bir nemlilik hali
Kalp de gorulur bencegünaydın kızlar 25nde kese görmeye gidicez tam 6haftam dolmuş oluyor karından görünür mü acaba @Nefes0858 @iklime_06fartug Sohrab
ya görünsünde Allahın izniyle alttan üstten farketmez artıkKarindan bakip gorunmuyorsa öyle alttan bakalim demiyorlar canim yani burda öyle türkiyede farklidir belki bilmiyorum. Ama daha cok kücük o yüzden alttan cikar ancak
Ben kendı durumumla kıyasladım zaten, taze de verdı, donmus da vermedı, arkadasla doktorlarımız aynı.Donmuş ya da taze embriyo ile ilgisi yok bence. İlk denememi göğşen hocada yapmıştım dondurulmuştu o zaman çatlatma iğnesi vermişti. Şimdi yine dondurulmuş memorial da burda da kullandım transfer günü ovitrelle 4. günde de gonapeptyl
yaaa inşallah ne çok isterm hem keseyi hem kalbi duymakKalp de gorulur bence
Guzel haberlerle gel ınsallhyaaa inşallah ne çok isterm hem keseyi hem kalbi duymak
Aynen canim yeter ki gorebilya görünsünde Allahın izniyle alttan üstten farketmez artık
Evet canım devam etmeyi düşünüyorum bakalımCanım sen semra hocada mı devam ediceksin
İnşallah öyle olurya ben nedense istemiyorum alttan bakmasını inşallah karından görünürler