2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Eki Görüntüle 2919387 Baksanıza ne kadar agır bir enfeksıyon geçirmişim evden dısarı cıkmadm ama dısardan pizza hamburger kahmacun yedim.baska bir neden bulamıyorum baska nasıl kapabilirdim virüsü

Merhaba, benimde bu testler daha önce bakılmış da 2 si bendede pozitif görünüyor ne anlama geliyor acaba bu durum.bagisikligimin olması iyi bişey mi kötü bişey mi acaba.allah tekrarını yasatmasin inşallah sizede en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-20-19-31-51-445_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 33
Rubella kızamıkcık zaten asılı oldugmz için herkeste pozitiftir,cmv de %95herkeste pozitf cıkar bagısıklık kazanılmıs bır virüstr.igg pozitif olması antıkor oldugu anlamına gelır ve sorun olmaz.ben toxaplazma enfeksıyonu gecırdm buda çiğ,az pişmiş et ve kedi kakasnda mevcut.sizinki gayet temz nrmal bir sonuc

Anladım canım, çok teşekkürler.evde kedim de var bir tirsmadim değilbu eski testlerimi çünkü. tüp bebek tedavisine başlayacağım da yazını görünce dikkatimi cekdi.

Anladım canım, çok teşekkürler.evde kedim de var bir tirsmadim değilbu eski testlerimi çünkü. tüp bebek tedavisine başlayacağım da yazını görünce dikkatimi cekdi.
canm yavru kedilerin kakasında mevcut oluyor.kedin büyük ise bu ihtimal düşük ama kedini düzenli veterınee parazıt asısına götüruyorsan korkmana gerk yok.ama genede kumunu felan hamıleyken eşin degıstrsn sen elleşme:)

Kedim 4 aylık falan şu an canım, düzenli veterinere de goturuyoruz aşıları tam.kumunuda hiç ellesmem zaten eşim hallediyor.ayy ağzından bal damlıyor inşallah hamile kalayım da sorunum o kalsın hallederiz bir şekilde

Sen her daım tedbirli ol cnm zaten tedavıye başlamadan tekrar isterler testi.ne zamn baslıcaksın tedavıye

Sen her daım tedbirli ol cnm zaten tedavıye başlamadan tekrar isterler testi.ne zamn baslıcaksın tedavıye
Haklısın canım dikkatli olacağım şu an rapor için uğraşıyorum daha yeni basladik sayılır, bölümlerden onay alabilirsem kurula dosyamı teslim edeceğim inşallah.senin ne zaman

Sohrab canım, gözün aydın.
Harika bir değer.
İkiz demek için biraz erken, hiç belli olmuyor böyle şeyler.
Ama olsa güzel olur heralde, istiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…