- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.861
Sohrab canım gözün aydın maşallah çok güzel çıkmış değerin Ayy ikiz mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah senın de güzel degerlerıni göreceğiz. Ne zaman gidiceksin kan testine gününde git ona bari, idrar testi yaptın duramadın yerindeCanımm hayırlı olsun çok sevindimm değerlern harika gerçekten
Nasip kuzum, kese gününü heyecanla bekliyorumSohrab canım gözün aydın maşallah çok güzel çıkmış değerin Ayy ikiz mi acaba
Olmaz cnm 1gün içmemekle bişecik olmazkızlae nasılsınız estrofem hapım bitmiş İçtim akşam için yok birşet olmaz değil mi
Eczaneden al hemen, fiyati uygun. Aksatmakızlae nasılsınız estrofem hapım bitmiş İçtim akşam için yok birşet olmaz değil mi
Bence alın hemen eczaneden.. Sonra acaba dememek içinkızlae nasılsınız estrofem hapım bitmiş İçtim akşam için yok birşet olmaz değil mi
Yaa maşallah çok şükür ikizler kervanına hoşgeldin12.gün degerim 1015, çok şükür
Eki Görüntüle 2919387 Baksanıza ne kadar agır bir enfeksıyon geçirmişim evden dısarı cıkmadm ama dısardan pizza hamburger kahmacun yedim.baska bir neden bulamıyorum baska nasıl kapabilirdim virüsü
Rubella kızamıkcık zaten asılı oldugmz için herkeste pozitiftir,cmv de %95herkeste pozitf cıkar bagısıklık kazanılmıs bır virüstr.igg pozitif olması antıkor oldugu anlamına gelır ve sorun olmaz.ben toxaplazma enfeksıyonu gecırdm buda çiğ,az pişmiş et ve kedi kakasnda mevcut.sizinki gayet temz nrmal bir sonucMerhaba, benimde bu testler daha önce bakılmış da 2 si bendede pozitif görünüyor ne anlama geliyor acaba bu durum.bagisikligimin olması iyi bişey mi kötü bişey mi acaba.allah tekrarını yasatmasin inşallah sizede en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
Anladım canım, çok teşekkürler.evde kedim de var bir tirsmadim değilbu eski testlerimi çünkü. tüp bebek tedavisine başlayacağım da yazını görünce dikkatimi cekdi.Rubella kızamıkcık zaten asılı oldugmz için herkeste pozitiftir,cmv de %95herkeste pozitf cıkar bagısıklık kazanılmıs bır virüstr.igg pozitif olması antıkor oldugu anlamına gelır ve sorun olmaz.ben toxaplazma enfeksıyonu gecırdm buda çiğ,az pişmiş et ve kedi kakasnda mevcut.sizinki gayet temz nrmal bir sonuc
canm yavru kedilerin kakasında mevcut oluyor.kedin büyük ise bu ihtimal düşük ama kedini düzenli veterınee parazıt asısına götüruyorsan korkmana gerk yok.ama genede kumunu felan hamıleyken eşin degıstrsn sen elleşme:)Anladım canım, çok teşekkürler.evde kedim de var bir tirsmadim değilbu eski testlerimi çünkü. tüp bebek tedavisine başlayacağım da yazını görünce dikkatimi cekdi.
Kedim 4 aylık falan şu an canım, düzenli veterinere de goturuyoruz aşıları tam.kumunuda hiç ellesmem zaten eşim hallediyor.ayy ağzından bal damlıyor inşallah hamile kalayım da sorunum o kalsın hallederiz bir şekildecanım yavru kedilerin kakasında mevcut oluyor.kedin büyük ise bu ihtimal düşük ama kedini düzenli veterınee parazıt asısına götüruyorsan korkmana gerk yok.ama genede kumunu felan hamıleyken eşin degıstrsn sen elleşme:)
Sen her daım tedbirli ol cnm zaten tedavıye başlamadan tekrar isterler testi.ne zamn baslıcaksın tedavıyeKedim 4 aylık falan şu an canım, düzenli veterinere de goturuyoruz aşıları tam.kumunuda hiç ellesmem zaten eşim hallediyor.ayy ağzından bal damlıyor inşallah hamile kalayım da sorunum o kalsın hallederiz bir şekilde
En güzel Hoşbuldum, bu sanırımYaa maşallah çok şükür ikizler kervanına hoşgeldin
Haklısın canım dikkatli olacağım şu an rapor için uğraşıyorum daha yeni basladik sayılır, bölümlerden onay alabilirsem kurula dosyamı teslim edeceğim inşallah.senin ne zamanSen her daım tedbirli ol cnm zaten tedavıye başlamadan tekrar isterler testi.ne zamn baslıcaksın tedavıye
Sizin de hayırlı olsun.Kızlar değerim 1359 Sohrab 12. Gün
Maşallah canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıkla devamını nasip etsinKızlar değerim 1359 Sohrab 12. Gün