- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.841
valla bilmiyorum artık .inşallah hayrlı bir şekilde olur gene 1tane olursa süper olurSenın yıne tutacak ben ınanıyorum, benım ilk transfer negatıf olunca cok korktum
İnşallah rabbim gönlündekini nasip eder cnm bnmvalla bilmiyorum artık .inşallah hayrlı bir şekilde olur gene 1tane olursa süper olur
Ayy inşallah ya isteyen herkesle birlikte banada nasip etsin RabbimBence gayet güzel canim degeri, katlanarak arts in insAllah
Öyle tabi canım.Once sağlık bir yada tek iksi de kabulumuzHenuz daha sonucumu görmedi attım ama, o 6 dan sonra bakarbı daha kan verecek mıyım onu da bılmıyorum
Sapglıcakla devam etsin de tek veya çift Hıc farketmezikiz annesi olmak da değişik bi duygudur herhalde
Talransferin 19.gunu yani çok iyi erken görmüşsün.Kalp atışınida duyabildin mıBenm 12.gün 300 14.gün 800 dü 5gün sonra keseyi görmüştüm
Benm transfer 17.günü oldu adetinTalransferin 19.gunu yani çok iyi erken görmüşsün.Kalp atışınida duyabildin mı
Gerçekten çok yüksek.Vucut yapıyor olabilir mi acaba bir iki dışarıdan yemekle bu dereceye gelir mi bilemedim.Doktorun mu istedi bu testleriEki Görüntüle 2919387 Baksanıza ne kadar agır bir enfeksıyon geçirmişim evden dısarı cıkmadm ama dısardan pizza hamburger kahmacun yedim.baska bir neden bulamıyorum baska nasıl kapabilirdim virüsü
Evt ilk transferde hepsi 0lardaydı .negatifti bu seferde drum istedi her transfer öncesi istiyor.yani toxaplazma çiğ et ve ec den bulasan bir virüs vücuta dısardan giriyor diğerleride aynı sekılde.bakteriyel virüs.hamileyken en cok bulasan virüsler benmde bagısıklıgım zatıf olunca kac ılmaz son oldu.suan hepsıne bagısıklık kazanmıs vücudum insallah tekrarını yasamamGerçekten çok yüksek.Vucut yapıyor olabilir mi acaba bir iki dışarıdan yemekle bu dereceye gelir mi bilemedim.Doktorun mu istedi bu testleri
Bakmadı ilaçları birak 2 gün sonra testini bana at dedi. Dış gebelik dedi değerlere bakarak. Artışta2 günde bir hep 70 artıyorultrason da bakip mi dış gebelik diyor yoksa sadece kan sonucuna göre mi.Bemim bildiğim dış gebelikte artış normalden daha fazla olur.Az yada çok artışın var bana hiç dış gebelik gibi gelmiyor
Ya öle olurmu hiç bakmadan nasl hemn dıs gebelık dıyor,kımyasal da olabilir.benm degerlerm 2katı arttı hep ama dıa gebelk yasadm tüpümde 7hafta büyümüştü.sadece değere göre dıs gebelik denemez.ihmal etme baska bir dr a git mutlakaBakmadı ilaçları birak 2 gün sonra testini bana at dedi. Dış gebelik dedi değerlere bakarak. Artışta2 günde bir hep 70 artıyor
Bugün sordum muayne etmeyecekmisiniz dedim üye göremem şimdi dedi. 2 gün sonra değere bakalım ona gore muayneye çağırırım dedi. Valla ikilemde bıraktı beni otur düşün düşün durYa öle olurmu hiç bakmadan nasl hemn dıs gebelık dıyor,kımyasal da olabilir.benm degerlerm 2katı arttı hep ama dıa gebelk yasadm tüpümde 7hafta büyümüştü.sadece değere göre dıs gebelik denemez.ihmal etme baska bir dr a git mutlaka
Nasıl düşürdün peki igneylemi ameliyatlami?Ya öle olurmu hiç bakmadan nasl hemn dıs gebelık dıyor,kımyasal da olabilir.benm degerlerm 2katı arttı hep ama dıa gebelk yasadm tüpümde 7hafta büyümüştü.sadece değere göre dıs gebelik denemez.ihmal etme baska bir dr a git mutlaka
Evt sımdı hemen gözükmez zaten dogru.2gun snra bir daha ver kan iyice düşüşe gecerse sorn yok.ama artıslar olursa takıp ıster 1hafta takıp edilmen lazm.bi 2gun daha bekle muayeneye cagırırsa ok çagırmassa baska dr a gitBugün sordum muayne etmeyecekmisiniz dedim üye göremem şimdi dedi. 2 gün sonra değere bakalım ona gore muayneye çağırırım dedi. Valla ikilemde bıraktı beni otur düşün düşün dur
bu benm 3gebelkten 2.siydi .dr keseyi görememsine ragmen 6.haftaydı hala takıp dedi 7.hafta artk baska drlara gittim tüpümde kalp atısını dinletti iç kanamayla amelıyata alınmıstm .kendini bunla korkutma sakın benm değerlerm uçmuştu.kanamalrm sıddetli sancılarm ve yüksek beta vrdı bende bebek ınadına büyümüş tü orda.senin beta öle ucmamıs korkma .muhtemelen ipne verebılır yada ilaç kimyasalsa zaten kendılıgınden adetle düşerNasıl düşürdün peki igneylemi ameliyatlami?
Çok geçmiş olsun çok zor süreçler. Bekliyorum inşallah dediğin gibi düşer kendiligindenbu benm 3gebelkten 2.siydi .dr keseyi görememsine ragmen 6.haftaydı hala takıp dedi 7.hafta artk baska drlara gittim tüpümde kalp atısını dinletti iç kanamayla amelıyata alınmıstm .kendini bunla korkutma sakın benm değerlerm uçmuştu.kanamalrm sıddetli sancılarm ve yüksek beta vrdı bende bebek ınadına büyümüş tü orda.senin beta öle ucmamıs korkma .muhtemelen ipne verebılır yada ilaç kimyasalsa zaten kendılıgınden adetle düşer
3.gün embriyosuydu hiç bişey yapmadım bu gün 14 gün kan verdim sadeceHayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almak naisp olsun insallahKacinci gün embriyosu canim?? Idrar testi hic yapmis mi din canim
inşallah yıpranmadan biter kuzum.sonra yine denersn bak bende 3tane kaybettim.Allah hayrlısını güzelini versn inşallahhjÇok geçmiş olsun çok zor süreçler. Bekliyorum inşallah dediğin gibi düşer kendiliginden
Canımm hayırlı olsun çok sevindimm değerlern harika gerçektenSenın yıne tutacak ben ınanıyorum, benım ilk transfer negatıf olunca cok korktum