2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar selam, malesef değerlerim güzel yükselmedi 361 olan değerim bugün 436 cıktı 2 katı olmadı. Dr dis gebelik dedi ilaçları bıraktım düşmesini bekliyorum.😭😭😭
Inşallah sizler pozitif haberler alırsınız 🎈
ultrason da bakip mi dış gebelik diyor yoksa sadece kan sonucuna göre mi.Bemim bildiğim dış gebelikte artış normalden daha fazla olur.Az yada çok artışın var bana hiç dış gebelik gibi gelmiyor

Yani yüksek çıkıp 1olanlarda oldu.ama geneli ikiz çıktı canım.💯/70 ikizdir diyorum:KK66:)) maşallahh
İnşallahh canım❤️ bakalım ne cıkıcak 🥰
Bende hala inanamıyorum zaman geçmiyor hayirlisiyla yarin olsa nerdeyse ayni degerimiz bakalim benimki ikiz mi tek mi 😍

Bana 100de kac diyorsun 😍
Ayy hadi inşallah rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah, çift istiyorsan çift gelsin inşallah ❤️
Değere göre öyle.gorunuyor artış oranı yüksek çünkü.İki gün önceki kanla kıyasla iki karttan ne kadar fazla artmış
Cuma günü 304
Pazartesi 1015 kuzum aslında 3 gun oluyor, pazar istemedı doktor, pazartesi ver dedı

İnşallahh canım❤️ bakalım ne cıkıcak 🥰

Ayy hadi inşallah rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah, çift istiyorsan çift gelsin inşallah ❤️

Cuma günü 304
Pazartesi 1015 kuzum aslında 3 gun oluyor, pazar istemedı doktor, pazartesi ver dedı
Olsun her türlü 12. Günün bugun ve değerin iyi.Benim 12. Gün 807 bana bile ikiz diyorlar 14. Gün 1726 benim ikiz çıkarsa senin garanti ikiz olur.iki gün sonra yine istedi mi doktorun.

Olsun her türlü 12. Günün bugun ve değerin iyi.Benim 12. Gün 807 bana bile ikiz diyorlar 14. Gün 1726 benim ikiz çıkarsa senin garanti ikiz olur.iki gün sonra yine istedi mi doktorun.
Henuz daha sonucumu görmedi attım ama, o 6 dan sonra bakar ☺️ bı daha kan verecek mıyım onu da bılmıyorum
Sapglıcakla devam etsin de tek veya çift Hıc farketmez ☺️ikiz annesi olmak da değişik bi duygudur herhalde 🥰

Henuz daha sonucumu görmedi attım ama, o 6 dan sonra bakar ☺️ bı daha kan verecek mıyım onu da bılmıyorum
Sapglıcakla devam etsin de tek veya çift Hıc farketmez ☺️ikiz annesi olmak da değişik bi duygudur herhalde 🥰
Daha kan istemez direk kese muayenesi için gün verir cnm.1hafta -10güne görürsün inşallah🥰

X