2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🥰 Sohrab Sohrab canım senin sonucun nasıl geldi kaçırdım sende dün verecektin sanırım 🖤 bu arada benim tek embriyo koymuşlardı ikiz gibi mi sonuç 🤷🏻‍♀️
Cuma günü verdim cnm dayanamadık artık 9.gun 304,5 cıktı.. Valla bölünmüş olabılır o zaman senınkı 🤩

Hii gurbet deyince😬 anladim canim, Ben yurtdisindayim evlenip geldim buraya 10 sene oldu, Ben de burda cok zorlandim hala da zor oluyor, bütün ailem türkiyede burda bi tek kayinvalidemler var o kadar, Allah bana 2. Tup bebek denememde bir kiz evlat verdi o benim herseyi oldu hamd olsun🤗 2. Cocuk istemiyordum inan ki, ama evladim niye yanliz kalsin ki dedim biz olmasak bi basina kalmasini istemedigin icin kardesi olmasina karar verdik, kismet ama tabi olmazsa da Allahin takdiri
Canımm seninki daha zor yurtdışında olmak :KK43:( allah yardımcınız olsun❤️ İnşallah kızına bir arkadaş kardeş verecek rabbim sen için serin tut❤️❤️

Benimde sağ tüpüm dış gebelikten alınmıştı.sol tüpüm de sonradan tıkanmıstı amelıyatla açtı dr 1sene deneyin dedi bende o ara tüp bebek düşünüyordum açılınca bi sevindim olur diye ama olmadı 1sene boşa gitti tüp açıldıktan sonra tekrar kapanma ihtimali yüksekmiş inan bilsem hiç açtırmakla ugrasmazdm.hem bşr sene bosa bekledm hem bosa amelıyat.sonrakş sene tekrar tıkandıgı için amelıyat olup bu sefer direk bağlattım.tüp bebek için kendini suçlama yani açtırıncada olcak die bir kaide yok tüp bi kere hasarlıysa tekrar tıkanıyor.bende açtırmakla ugrasıp bıs yere 1sene bekledm amelıyat oldm die pişmanm.
Haklısın canım herşey kısmet ben her türlü boşa ameliyat oldum buna eminim keşkede direk tüp bebek yaptırsaydım diyprum ama kısmet böyleymiş

Günaydın benim bugün 6.günümdü dayanamdim erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı. Kısmet bakalım var mı yokmu bilemiyorum. Şuan coronayim ilaç felanda içmiyorum birazda ağrılaştım. Benim çift emriyodu belkide ondan bugün çizgi belirginleşti. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Bakalım nasıl devam edecek Son bir testim var oda normal test test günümde yaparım onuda.Fotoğraf yükledim ama net çıkmıyor fotografta
Canım öncelikle çok gecmiş olsun 🙏 inşallah saglıkla kucagına alırsın bebegıni imşallah hersey yolunda gider🙏🙏

ben varım,ta ilk transferden neredeyse sonuna kadar leke gören bir zavallı🙃her lekede bar bar bağıran dövünen hatta...en son su geldiğinde kimse beni dinlemedi...amaaaan Bahar senle uğraşamıcaz kes sesini dediler,hatta mobilya alıyorduk mağazada🤣ertesi gün doğumum oldu.tam yalancı çobanım esasen🤣kendi hastanem ayy Bahar yine mi sen diye beni eve yolladı.ama haklılar yerden göğe yani...leke olanıda var,olmayanıda,ağrı olanıda var olmayanıda yani hepsi kişisel arkadaşlar..çok takılmayın

Cuma günü verdim cnm dayanamadık artık 9.gun 304,5 cıktı.. Valla bölünmüş olabılır o zaman senınkı 🤩
Yaa süper canım Maşallah sağlıkla devam etsin inşalalh 🤲🏻🖤 yaa korktum şimdi rabbim sağlıklı bir gebelik versin ve sağlıkla kucağıma alayım inşallah 🤲🏻

Haklısın canım herşey kısmet ben her türlü boşa ameliyat oldum buna eminim keşkede direk tüp bebek yaptırsaydım diyprum ama kısmet böyleymiş
Oyüzden hiç kendini suçlama öyle yada böyle olacağına varıyor.inan kısmetten öte yol yok.başına birşey gelecekse herşey bahane onu yaşaman takdiri ilahiden.oyuzden tevekkül et cnm kendini suçlama.hayırlısı böyleymıs de devam et.bende cok ama cok sey yasadm 6amelıyat kayıplar ama demekkı yaşamam gerekıyrmus dıyrm güçlü ol tedavıne odaklan olanlara takılma.biz kadınlar güçlüyüz sende güçlüsün güzel arkadasım🥰

Kızlar ben şimdi sabah normal kaset tets yaptım çıkmadı bugun beşinci günüm bildiğiniz üzere ama ben şu an çok stres yaptım şimdide erken gebelik testi aldırdım eşime zorla içim rahatlasın diye şu an yapsam çıkarmı ilk idrar değil ama

Kızlar ben şimdi sabah normal kaset tets yaptım çıkmadı bugun beşinci günüm bildiğiniz üzere ama ben şu an çok stres yaptım şimdide erken gebelik testi aldırdım eşime zorla içim rahatlasın diye şu an yapsam çıkarmı ilk idrar değil ama
Yapma kuzum bekle 7.gün yap bari bosa stres olcan

Yapma canim bosuna daha cok strese gircen, biliom aklin orda çift çizgi I silik de olsa görmek icin cildiriyosun ama yarin yap bari

Ama sen dsyanamiican gene yapcan, ayni benim gibi sin keske hic aldirmasaydin canim

Oyüzden hiç kendini suçlama öyle yada böyle olacağına varıyor.inan kısmetten öte yol yok.başına birşey gelecekse herşey bahane onu yaşaman takdiri ilahiden.oyuzden tevekkül et cnm kendini suçlama.hayırlısı böyleymıs de devam et.bende cok ama cok sey yasadm 6amelıyat kayıplar ama demekkı yaşamam gerekıyrmus dıyrm güçlü ol tedavıne odaklan olanlara takılma.biz kadınlar güçlüyüz sende güçlüsün güzel arkadasım🥰
Canım benim rabbim bu yaşadıklarının yüzü suyu hürmetine bu saatten sonra zorluk vermesin Rabbim 🙏 hepimize aynı şekilde ❤️

İkiz olmasından 🥴 çünkü bir önceki gebeliğim de gebelik zehirlenmesi yaşadım be bebeği kaybettik ikiz olması durumunda tekrar yaşama ihtimalim daha yüksek. Rabbim hayırlısını versin inşallah
Yaaa, bılmıyordum canım, bız sadece yorum yaptık, doktorun en dogrusunu soyler, senı panıklettıysem özür dilerim cnm🙏🏻 inşallah sağlıcakla kucagına alırsın canım benım ❤️

X