2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Günaydın benim bugün 6.günümdü dayanamdim erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı. Kısmet bakalım var mı yokmu bilemiyorum. Şuan coronayim ilaç felanda içmiyorum birazda ağrılaştım. Benim çift emriyodu belkide ondan bugün çizgi belirginleşti. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Bakalım nasıl devam edecek Son bir testim var oda normal test test günümde yaparım onuda.Fotoğraf yükledim ama net çıkmıyor fotografta
çok çok geçmiş olsun cnm yaa.biran önce düzelirsin inşallah..

Herkese merhaba bugün transferin 13. Günü pazartesi test günüm bu akşam kahverengi lekelenme oldu belim ve kasıklarım çok ağrıyor regli tarihimde geldi acaba hasta mı olacam🤦‍♀️Progestan alıyorum,aldığım sürüce regli olmamam gerekiyor herhalde ama bilemedim.Doktoru filan aramam gerekiyor mu acaba lekelenme için?
cnm benimde önceki gebeliğimde olmuştu 7.gün başlayıp 12. gün bitmişti.progestan yapıyor..ve ilaç kullanıyorsun adet olamazsın şuan..ama istersen doktorunu ara rahatlatsın seni..

Yaaa, bılmıyordum canım, bız sadece yorum yaptık, doktorun en dogrusunu soyler, senı panıklettıysem özür dilerim cnm🙏🏻 inşallah sağlıcakla kucagına alırsın canım benım ❤️
Estağfurullah canım ☺️ Yani çok aşırı yüksek gelmedi bana ama yarın vereceğim değere göre biraz daha netleşir sanırım. Amin inşallah ikimiz de sağ Salim alalım kucağımıza 🤲🏻🥰

Merhaba kızlar yeni gördüm burayı yazmak istedim. Yaşım 25 ve ikinci tüp bebek denemem ilkinde 2 yumurtam oluşmuştu ve embiriyo bile oluşmadı. Bu ay yine başladık. 6 yumurtam var şimdilik ama ikisinin boyutu 13 ve 15 olmuş diğerleri 7 cm tedaviye başlayalı 4 gün oldu 300 menapur ile başladım. Şimdi benim bu önceden büyüyen yumurtalarım boşamı gidecek merak içindeyim yaşayan varmı bu durumu.
merhaba, ben de tedaviye cuma günü başladım. İlk denemem. aynı şekilde yumurtaların boyutunda asimetri mevcut ve benim de toplam 6 yumurta var. Salı kontrole gideceğim; merak ediyorum ben de süreci nasıl etkileyecek? Benzer durum yaşayan bilgi verirse sevinirim.

Günaydın benim bugün 6.günümdü dayanamdim erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı. Kısmet bakalım var mı yokmu bilemiyorum. Şuan coronayim ilaç felanda içmiyorum birazda ağrılaştım. Benim çift emriyodu belkide ondan bugün çizgi belirginleşti. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Bakalım nasıl devam edecek Son bir testim var oda normal test test günümde yaparım onuda.Fotoğraf yükledim ama net çıkmıyor fotografta
Gayet güzel çıkmış canım çatlatma iğnesi olmadıysan transfer öncesi gözün Aydın

X