2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaaa ne güzel yazmışsi kuzum benim rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin inşallah hic kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah canım sen naptin adet oldun mu
Aminn aminn canım hepimiz müjdelerle dönelim bu yoldan
Gelmedi benimki ama yakınlarda Bi yerlerde hissediyorum
Merhaba canım hayır boşa gitmez onlar yeteri boyuta geldiğinde çatlamaması için cetrodite adında bir iğneye başlarsın. Hayırlı olsun tedavin mucizelerine vesile olsun
İnşallah yerleşme lekelenmesidir canım ama yine de doktorunun bilgisi olsun mesaj atıp durumu bildirebilirsin. Sende ağır kaldırma ve süreçte kendine dikkat et ilaçlarını ihmal etme
Kızlar Çok şükür 10. Gün değerim 536 gelmiş benimle aynı zamanlarda transfer olan arkadaşlar vardı kaçırmış olabilir inşallah onların da pozitif haberlerini alırım
Ooo çok şükür canım hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin gelişimini tamamlasın

Kızlar beşinci günüm bugun yine test yaptım silik çizgi çıkmıyor üstelik çift embriyo demekki ikisi tutmamış eğer biride tutmadıysa Allahım nolur sen bize nasip et

Kızlar beşinci günüm bugun yine test yaptım silik çizgi çıkmıyor üstelik çift embriyo demekki ikisi tutmamış eğer biride tutmadıysa Allahım nolur sen bize nasip et
Ah su testler.. Valla ben de cok umutsuzum canim. O kadar hic bisey hissetmiyom ki, yok yani olmadi diyorum. Ne diyim ki yani belki sonradan yukselir degerlerimiz Allah büyük canim uzulme

Bende öyle hiç bi belirtim yok ( canjm çok sıkılıyor bu ara da sen de mi çift embriyoydu canım
Yok canimcim benimki son kalan bi tanecik 4. Gün embriyomdu.. Bu tutmazsa zaten 1 yil ara vermeyi düsünüyorum. Yani yasim da 1 yil ara vermerk icin biraz fazla büyük ama olsun

Yazamadim canim cevap kusura bakma, basin sag olsun canim oncelikle annen icin cok üzgünüm Allah sana basini yaslayabilcegin herseyin I paylasabilcegin saglikli evlatlar versin insAllah en dogru zamanda o zaman da bu zaman olsun insAllah, iyi ki de gitmis sin doktora canim yoksa tuplerinin tikanik oldugunu ogrenemicektin. Peki sebebi neymis her hangi bisey dendi mi

Nerdesiniz canim siz yurtdisinda? Ben de gurbetteyim

Amin kuzumm Allah razı olsunDenmedi ya biz hatayı baştan yaptık yanlış doktora ameliyat olarak sebebini bile demedi kısmet böuleymiş napalım şu pozitif haberi alayım varya herşeyi unutucam

Amin kuzumm Allah razı olsunDenmedi ya biz hatayı baştan yaptık yanlış doktora ameliyat olarak sebebini bile demedi kısmet böuleymiş napalım şu pozitif haberi alayım varya herşeyi unutucam
InsAllah canim, genc yasinda cok zorluklar gecirmis sin kolay degil ama Allah büyük derdini veriyor ama dermanini da verir hic üzülme artik önüne bak inan n her zaman iyi olacagina

Yoo yurtiçi ama şehir olarak kendi şehrime dokuz saatlık uzKtayım sen yurtdışındMısınn canım
Hii gurbet deyince anladim canim, Ben yurtdisindayim evlenip geldim buraya 10 sene oldu, Ben de burda cok zorlandim hala da zor oluyor, bütün ailem türkiyede burda bi tek kayinvalidemler var o kadar, Allah bana 2. Tup bebek denememde bir kiz evlat verdi o benim herseyi oldu hamd olsun 2. Cocuk istemiyordum inan ki, ama evladim niye yanliz kalsin ki dedim biz olmasak bi basina kalmasini istemedigin icin kardesi olmasina karar verdik, kismet ama tabi olmazsa da Allahin takdiri

Günaydın benim bugün 6.günümdü dayanamdim erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı. Kısmet bakalım var mı yokmu bilemiyorum. Şuan coronayim ilaç felanda içmiyorum birazda ağrılaştım. Benim çift emriyodu belkide ondan bugün çizgi belirginleşti. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Bakalım nasıl devam edecek Son bir testim var oda normal test test günümde yaparım onuda.Fotoğraf yükledim ama net çıkmıyor fotografta

Eklentiler

• 16320345304321137993844.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 35
Yok canim gayet net ben cok güzel goruyorum MasAllah gözün aydin canim saglikla ilerler insAllah

Benimde sağ tüpüm dış gebelikten alınmıştı.sol tüpüm de sonradan tıkanmıstı amelıyatla açtı dr 1sene deneyin dedi bende o ara tüp bebek düşünüyordum açılınca bi sevindim olur diye ama olmadı 1sene boşa gitti tüp açıldıktan sonra tekrar kapanma ihtimali yüksekmiş inan bilsem hiç açtırmakla ugrasmazdm.hem bşr sene bosa bekledm hem bosa amelıyat.sonrakş sene tekrar tıkandıgı için amelıyat olup bu sefer direk bağlattım.tüp bebek için kendini suçlama yani açtırıncada olcak die bir kaide yok tüp bi kere hasarlıysa tekrar tıkanıyor.bende açtırmakla ugrasıp bıs yere 1sene bekledm amelıyat oldm die pişmanm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…