2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar yeni gördüm burayı yazmak istedim. Yaşım 25 ve ikinci tüp bebek denemem ilkinde 2 yumurtam oluşmuştu ve embiriyo bile oluşmadı. Bu ay yine başladık. 6 yumurtam var şimdilik ama ikisinin boyutu 13 ve 15 olmuş diğerleri 7 cm tedaviye başlayalı 4 gün oldu 300 menapur ile başladım. Şimdi benim bu önceden büyüyen yumurtalarım boşamı gidecek merak içindeyim yaşayan varmı bu durumu.

Çift transfer yapılacak ya, 2 olsa nasıl olur diye düşünüyordum başta.
Şimdiyse, güzel olur diyorum. 😉
Hayırlısı inşallah.
Sağlıklı sıhhatli olsun da sayı hiç önemli değil. 🥰
benim konizasyon öyküm var 2tane konulacak ama 1tane tutsa güzel olur🥰 hayırlısı bakalım hakkımızda

Kesınlıkle bu ıhtımal Hıc aklıma gelmemistı, bence cok mantıklı, sakın ilaclarını bırakma E Elifff60 ❤️
Canım baya agrım var lekelenmem var dr siddetlenirse hemen hastaneye git dedi. Dış gebelik olabilir dedi. Okudum da tüpü patlayan iç kanama geçiren nekdr insan var çok korktum kendiliginden düşmüyor sanırım

Bende Seni merak ediyordum birlikte ayni guune denk geldik hadi bismillah🤗🤗🤗😍senin donmus mu olacak sıfırdan mı başlıyorsunuz 🤗🤗🤗🤗
canım selam✨benim donmuş bu sefer,donmuş ilk denemem,kızım normal uzun protokölle olmuştu.yaa aynı gün hakikatende,pztsi bakalım neler dicek nasıl bi yol izlicek doktor

Herkese merhaba bugün transferin 13. Günü pazartesi test günüm bu akşam kahverengi lekelenme oldu belim ve kasıklarım çok ağrıyor regli tarihimde geldi acaba hasta mı olacam🤦‍♀️Progestan alıyorum,aldığım sürüce regli olmamam gerekiyor herhalde ama bilemedim.Doktoru filan aramam gerekiyor mu acaba lekelenme için?

Pardon salı benim daha 7.günüm😅sabırsızlıktan öyle hesaplamşm
Gününü bekle cnm özellikle 5.6. Günlerde test falan yapma.. Herkesın vucudundaki hcg aynı hızla ilerlemiyor.. Boşuna kendini üzme. Ben cidden anlamıyorum test yap diye baskı yapanları. Doktorlar bosuna mı diyor 10.gün 12.gün kan testi yapıcak diye.. Biliyorum herkes gibi biz de merak ediyoruz ama psikoloji diye de bişey var..

Akşam.basladi okdr agrım varki hiç uyutmadı ama dr devam dedi iğneye ilaca
Canımsın güçlü durmaya calıs, kötü senaryoları getirme aklına, düşük yapanlar grubumda bi kac arkadsım gecırdı, cok sukur erkenden mudahalae edıldıgı ıcın bısey olmadı.. Hem daha oyle oldugu kesın bıle deıl. Agrın devam edıyorsa acıle gıt istersen, tekrar beta bakılır

Canımsın güçlü durmaya calıs, kötü senaryoları getirme aklına, düşük yapanlar grubumda bi kac arkadsım gecırdı, cok sukur erkenden mudahalae edıldıgı ıcın bısey olmadı.. Hem daha oyle oldugu kesın bıle deıl. Agrın devam edıyorsa acıle gıt istersen, tekrar beta bakılır
Kendi dr um olsa hemen gidicem pazar olduğu için malesef yok. Cokkk şiddetlenmedigi sürece beklicem Pzrtesi sabahını

Herkese merhaba bugün transferin 13. Günü pazartesi test günüm bu akşam kahverengi lekelenme oldu belim ve kasıklarım çok ağrıyor regli tarihimde geldi acaba hasta mı olacam🤦‍♀️Progestan alıyorum,aldığım sürüce regli olmamam gerekiyor herhalde ama bilemedim.Doktoru filan aramam gerekiyor mu acaba lekelenme için?
İçini rahat tut oluyormuş o kahve lekelenmeler.Kaç haftalık gebe olup hala kahverengi lekesi gelen var. Kırmızı olursa hemen acile git.

X