- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.361
Gözün aydın canım o zaman tedaviye başlıyorsun inşallah hayırlısı olsungünaydın hanımlarharika haberler alacağınız bir gün dilerim...benimle period bekleyen hanımefendi kim di acaba? takipleşiyorduk forum üstünden? dün evi dip bucak temizlik yaptım,üstüne spor,üstüne lunaparkta en manyak aletlere bindim bana efor yarar mesela,bakın bugün geldi misafirim
Üzme kendini canım bebeğini strese sokma inşallah güzel artışlar olucak2 gün önce 290 olan kan değerim 2 gün sonra 361 cıktı2 kat artış olmamis
Ne güzel ben sabah akşam iğne.Gunde bir kez folik aspirin günde ikiz kez de fitil kullanıyorum.O zaman süreci beraber yaşıcazseni ne zaman kese için çağırdı. Ilaclara hafta olarak daha söylemedi devam et dedi benim 1 hapim var günde 3 kere bide folik asitim baska ilaç kullanmıyorum canım
2 kat artış bozuldu daha iyi ilerlermiki dr henüz dönmedi bekliyorumÜzme kendini canım bebeğini strese sokma inşallah güzel artışlar olucakdoktorun ne dedi ?
hayırlı olsun cnm harikaKızlar transferin 9. Günü kan değerim 201 çıktı nasıl sizce
valla öyle galiba,pztsi gel dedi,bir gideyim bakayım,nasıl ilerleyeceğiz,adam konuşmaz ki,ağzından lafı kerpetenle alırsın...devlet sırrı gibi...ben söyleceğim,der tamam.iğne mi verir hap mı verir...embriyonun durumu ne? bunların cevabı henüz yok bende ama enikonı tahmin ediyorum.Nihan'ın transferi zamanında dondurulduğu için heralde o da 3.gün embriyosu iki veya üçüncü kalite olduğunu tahmin ediyorum.Gözün aydın canım o zaman tedaviye başlıyorsun inşallah hayırlısı olsun
hayırlı olsun cnm sende güzel aldın çok şükür sağlıkla ilerlesinKızlaaaarrr
9.gün degerım 304.5
Canım sonuçta düşüş yok yükselme var bak benim arkadaşım 50 ile öğrendi sonra 60mı ne olmuştu düşüktü artışı ama doktor ilaçları bırakma devam et dedi. Sonraki artışıda düşüktü ama problem yok geç tutunmuş galiba şuan hiç bir sıkıntısı yok. Lütfen stres yapmamaya çalış ve sakın ilaçlarını bırakma2 gün önce 290 olan kan değerim 2 gün sonra 361 cıktı2 kat artış olmamis
kızlar sizin belirtiler devam ediyormu kesildimi benim 9 ay nasıl geçicek bilmyırym hergün kan testi yaptırasım geliyor ordamı diye..doktor kese için 25 eylül çağırdıNe güzel ben sabah akşam iğne.Gunde bir kez folik aspirin günde ikiz kez de fitil kullanıyorum.
Ben il dışında yaptırdım geri dondugum için takipler burda devam edecek.Doktorum kese için bir şey demedi 10-14 gün sonra kalp atışı için ultrasona gir sonra konuşalım dedi.
cnm bazen değişebiliyormuş artışlar inşallah bebeğin sana tutuncak annesi bizide haberdar et2 kat artış bozuldu daha iyi ilerlermiki dr henüz dönmedi bekliyorum
Çok şükür canımhayırlı olsun cnm sende güzel aldın çok şükür sağlıkla ilerlesin
haa bu arada 9 ay çabuk geçmiyor onu söyleyeyim
Ay o zaman 10 gün sonra kalp atışı duyulucak muhteşemNe güzel ben sabah akşam iğne.Gunde bir kez folik aspirin günde ikiz kez de fitil kullanıyorum.
Ben il dışında yaptırdım geri dondugum için takipler burda devam edecek.Doktorum kese için bir şey demedi 10-14 gün sonra kalp atışı için ultrasona gir sonra konuşalım dedi.
Canım düşüş yok inşallah ilerler doktorun geri dönüş yapsın bakalım ne diyecek hayırlı haberler inşallah2 kat artış bozuldu daha iyi ilerlermiki dr henüz dönmedi bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım sonu güzel olsun Nihan abla olur inşallahvalla öyle galiba,pztsi gel dedi,bir gideyim bakayım,nasıl ilerleyeceğiz,adam konuşmaz ki,ağzından lafı kerpetenle alırsın...devlet sırrı gibi...ben söyleceğim,der tamam.iğne mi verir hap mı verir...embriyonun durumu ne? bunların cevabı henüz yok bende ama enikonı tahmin ediyorum.Nihan'ın transferi zamanında dondurulduğu için heralde o da 3.gün embriyosu iki veya üçüncü kalite olduğunu tahmin ediyorum.
Hemen üzülme, stres daha da etkıler, doktorunu bekle canım artısın olmus2 gün önce 290 olan kan değerim 2 gün sonra 361 cıktı2 kat artış olmamis
Icini ferahtut canım Allahın izniyle sıkıntısız geçicek ❣ benim halen ağrılarım hafifde olsa var canım iştahım arttı akşamda erkenden uykum geliyor
inşallah cnm belirtiler kayboldu bende panik yapmaya başladım eşime özelde kan verelim diyorum yok diyor son değerimide öğrenemedim devlet hastanesinde aklım kaldıIcini ferahtut canım Allahın izniyle sıkıntısız geçicek ❣ benim halen ağrılarım hafifde olsa var canım iştahım arttı akşamda erkenden uykum geliyorbenide 27 eylüle çağırdı hayırlı haberler alırız inşallah canım
kese ve kalp atışını duyarsam biraz daha rahatlarım inşallah neden böyle oldum bilmişyorum birtane 36 haftalık kaybım var ondan sanırım işk haftalardan korkum başladıhaa bu arada 9 ay çabuk geçmiyor onu söyleyeyimalışın yani...erkekler doğımda baba oluyor ama siz ilk andan beri annesiniz...endişeleriniz,acabalarınız oluyor illaki...ama ince bir sınır var,ankisiyeteye dönüştürmemek sizin elinizde...çağırdıında doktorunza gidin,tahlil muayaene ilaç aksatmayın sizin elinizden fazlası gelmez.benim gibi olmayın 63 kiloula başlayıp 62 kiloyla gebelik bitirmeyin...çocuk 3250 doğdu ben hastaneden Deniz Akkaya gibi çıktım aynı pantolon,aynı tshirtlerimle...tadını çıkaramadım bari siz çıkarın ne diyeyim...şimdi endişelenseniz ne fayda kötü veya iyi değiştiremedikten sonra