2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Gözün aydın canım o zaman tedaviye başlıyorsun inşallah hayırlısı olsun

O zaman süreci beraber yaşıcaz seni ne zaman kese için çağırdı. Ilaclara hafta olarak daha söylemedi devam et dedi benim 1 hapim var günde 3 kere bide folik asitim baska ilaç kullanmıyorum canım
Ne güzel ben sabah akşam iğne.Gunde bir kez folik aspirin günde ikiz kez de fitil kullanıyorum.
Ben il dışında yaptırdım geri dondugum için takipler burda devam edecek.Doktorum kese için bir şey demedi 10-14 gün sonra kalp atışı için ultrasona gir sonra konuşalım dedi.

Gözün aydın canım o zaman tedaviye başlıyorsun inşallah hayırlısı olsun
valla öyle galiba,pztsi gel dedi,bir gideyim bakayım,nasıl ilerleyeceğiz,adam konuşmaz ki,ağzından lafı kerpetenle alırsın...devlet sırrı gibi...ben söyleceğim,der tamam.iğne mi verir hap mı verir...embriyonun durumu ne? bunların cevabı henüz yok bende ama enikonı tahmin ediyorum.Nihan'ın transferi zamanında dondurulduğu için heralde o da 3.gün embriyosu iki veya üçüncü kalite olduğunu tahmin ediyorum.

2 gün önce 290 olan kan değerim 2 gün sonra 361 cıktı 2 kat artış olmamis
Canım sonuçta düşüş yok yükselme var bak benim arkadaşım 50 ile öğrendi sonra 60mı ne olmuştu düşüktü artışı ama doktor ilaçları bırakma devam et dedi. Sonraki artışıda düşüktü ama problem yok geç tutunmuş galiba şuan hiç bir sıkıntısı yok. Lütfen stres yapmamaya çalış ve sakın ilaçlarını bırakma

kızlar sizin belirtiler devam ediyormu kesildimi benim 9 ay nasıl geçicek bilmyırym hergün kan testi yaptırasım geliyor ordamı diye..doktor kese için 25 eylül çağırdı Nefes0858 I iklime_06

haa bu arada 9 ay çabuk geçmiyor onu söyleyeyimalışın yani...erkekler doğımda baba oluyor ama siz ilk andan beri annesiniz...endişeleriniz,acabalarınız oluyor illaki...ama ince bir sınır var,ankisiyeteye dönüştürmemek sizin elinizde...çağırdıında doktorunza gidin,tahlil muayaene ilaç aksatmayın sizin elinizden fazlası gelmez.benim gibi olmayın63 kiloula başlayıp 62 kiloyla gebelik bitirmeyin...çocuk 3250 doğdu ben hastaneden Deniz Akkaya gibi çıktımaynı pantolon,aynı tshirtlerimle...tadını çıkaramadım bari siz çıkarın ne diyeyim...şimdi endişelenseniz ne fayda kötü veya iyi değiştiremedikten sonra

Ay o zaman 10 gün sonra kalp atışı duyulucak muhteşem

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım sonu güzel olsun Nihan abla olur inşallah

Icini ferahtut canım Allahın izniyle sıkıntısız geçicek ❣ benim halen ağrılarım hafifde olsa var canım iştahım arttı akşamda erkenden uykum geliyor benide 27 eylüle çağırdı hayırlı haberler alırız inşallah canım

inşallah cnm belirtiler kayboldu bende panik yapmaya başladım eşime özelde kan verelim diyorum yok diyor son değerimide öğrenemedim devlet hastanesinde aklım kaldı

kese ve kalp atışını duyarsam biraz daha rahatlarım inşallah neden böyle oldum bilmişyorum birtane 36 haftalık kaybım var ondan sanırım işk haftalardan korkum başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…