2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Idrar testide yaptim kan testim pozitif çıkınca 4 senedir ilk defa çift çizgi gördüm çok şükür Rabbime 🤲🤲 çok değişik bi duyguymuş ❣❣hatta 2 tane yaptım olurda ikiz olursa diğeri benim testim nerde demesin diye 😂😂
Oyy ne ince düşüncelisin yerim yaa sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri de görelim inşallah 🥰🥰 benimde 4 sene oldu hiç gebelik oluşmadı. Bakalım izindeyim🤣🤣

Oyy ne ince düşüncelisin yerim yaa sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri de görelim inşallah 🥰🥰 benimde 4 sene oldu hiç gebelik oluşmadı. Bakalım izindeyim🤣🤣
Amin inşallah canım benim sende Allahın izniyle görüceksin ben inanıyorum 🤲💜💜

757 canım evet doktorumda büyük ihtimal ikiz dedi ama riskli diyede olsun istemiyor nasip ben istiyorum Rabbim neyi nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz 😍😍
Seninle çok yakın gitmeye devam ediyoruz 😄 Benim de dün ikinci degerim 1726 çıktı.Kendimi senden takip ediyorum 😂
Bu arada iğne ve ilaçlara doktorun kaçıncı haftaya kadar devam dedi
757 canım evet doktorumda büyük ihtimal ikiz dedi ama riskli diyede olsun istemiyor nasip ben istiyorum Rabbim neyi nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz 😍😍

Seninle çok yakın gitmeye devam ediyoruz 😄 Benim de dün ikinci degerim 1726 çıktı.Kendimi senden takip ediyorum 😂
Bu arada iğne ve ilaçlara doktorun kaçıncı haftaya kadar devam dedi
O zaman süreci beraber yaşıcaz 🤗 seni ne zaman kese için çağırdı. Ilaclara hafta olarak daha söylemedi devam et dedi benim 1 hapim var günde 3 kere bide folik asitim baska ilaç kullanmıyorum canım

X