- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.341
757 benim 12. Gün değerim 1687 14. Gün canım yok cok soru sormadın bilgi alışverişi yapıyoruz burdaSenın de 9.gün değerin deil mi canım, cpk soru sordum farkındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
757 benim 12. Gün değerim 1687 14. Gün canım yok cok soru sormadın bilgi alışverişi yapıyoruz burdaSenın de 9.gün değerin deil mi canım, cpk soru sordum farkındayım
Eglenceli yerlerde çaktırmadan ses ver gelimAyy yok çok eğlenceli değil konu sahibi herkese hamile miyim diyip duruyordu en son
Oyy ne ince düşüncelisin yerim yaa sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri de görelim inşallah benimde 4 sene oldu hiç gebelik oluşmadı. Bakalım izindeyimIdrar testide yaptim kan testim pozitif çıkınca 4 senedir ilk defa çift çizgi gördüm çok şükür Rabbime çok değişik bi duyguymuş ❣❣hatta 2 tane yaptım olurda ikiz olursa diğeri benim testim nerde demesin diye
Yap canım hatıraBen de yarın sabah yapıcam idrar testini
Tamam canım onuda ekleyim tabloyaTeşekkür ederim canım sağol, unutmuşum bu arada 4. Gün embriyosu benimki
Çok tesekkür ederim, pazartesi vericem ben de tekrar, 12.gunum olacak pazartesi insallah artısı güzel olur757 benim 12. Gün değerim 1687 14. Gün canım yok cok soru sormadın bilgi alışverişi yapıyoruz burda
Amin inşallah canım benim sende Allahın izniyle görüceksin ben inanıyorumOyy ne ince düşüncelisin yerim yaa sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri de görelim inşallah benimde 4 sene oldu hiç gebelik oluşmadı. Bakalım izindeyim
Inşallah canım haberdar et mutlakaÇok tesekkür ederim, pazartesi vericem ben de tekrar, 12.gunum olacak pazartesi insallah artısı güzel olur
İnşallah canım benimAmin inşallah canım benim sende Allahın izniyle görüceksin ben inanıyorum
O zaman gidip eee yapalım hayırlı geceler herkese ❣İnşallah canım benim
Hadi bakalım saat geç oldu artık hamişsiniz erken yatmak lazım
Hahah valla dikkat et hadi soru sormayı geçtim bamya falan gelmez inşallahCatlak-kurabiye millet konu açmayı bıraktı şimdi özelden direk bana soruyorlar bu hafta 2.oldu güzin ablamıyım ben
Seninle çok yakın gitmeye devam ediyoruz Benim de dün ikinci degerim 1726 çıktı.Kendimi senden takip ediyorum757 canım evet doktorumda büyük ihtimal ikiz dedi ama riskli diyede olsun istemiyor nasip ben istiyorum Rabbim neyi nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz
757 canım evet doktorumda büyük ihtimal ikiz dedi ama riskli diyede olsun istemiyor nasip ben istiyorum Rabbim neyi nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz
aynı yerde yaptırmadıysanız bu şekil oluyor sonuçlar,ama artmış yani artmıyor değil2 gün önce 290 olan kan değerim 2 gün sonra 361 cıktı 2 kat artış olmamis
Ayni yerde yaptırdım. Ama 2 katı artmalıydıaynı yerde yaptırmadıysanız bu şekil oluyor sonuçlar,ama artmış yani artmıyor değil
doktorunuz ne dedi...bence çok kötü değil ama bir ona sorun bakalım,ne tavsiye edecek hemen karamsarlığa kapılmayın.belki yarın gidip baktırsan 1000 leri göreceksin,bilemeyizAyni yerde yaptırdım. Ama 2 katı artmalıydı
Üzme kendini zaman zaman böyle yavaş artıp sonra tekrardan artış hızı düzeliyor.2 gün önce 290 olan kan değerim 2 gün sonra 361 cıktı 2 kat artış olmamis
O zaman süreci beraber yaşıcaz seni ne zaman kese için çağırdı. Ilaclara hafta olarak daha söylemedi devam et dedi benim 1 hapim var günde 3 kere bide folik asitim baska ilaç kullanmıyorum canımSeninle çok yakın gitmeye devam ediyoruz Benim de dün ikinci degerim 1726 çıktı.Kendimi senden takip ediyorum
Bu arada iğne ve ilaçlara doktorun kaçıncı haftaya kadar devam dedi