- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.321
Evvettt hemen ekledimEmojiyi kapmışımteşekkür ederim canım
11 gün sonra cagırmıs, o zaman benı de 10 11 gun sonra cagırır, tabı pazartesi artıs guzel olursaBen hem salı hem perşembe kan için gittim canım ayın 27sinde de kese için çağırdı ❣ aynen pazartesiden sonra söyler sanada
Yaa İnşallahhEvvettt hemen ekledim
Daha sırada anne bebek topikleri açıcazorada da şu emoji bizi bekliyor olacak inşallah a böyle yatıp yuvarlanacak bebeler
Teşekkür ederim canım benimYaaa çok sevindimm gözün aydın
Evet gittikçe yaklaşıyoruz adım adım inşallahYaa İnşallahhbak hayallarımız gerçekleşiyor, bir adım daha attık
Aynen canım inşallah olur degerin çok güzel benimde ikinci degerim 1687 cıktı kese gözükür dedi 10 gün sonra bakalım kaç kese görücez11 gün sonra cagırmıs, o zaman benı de 10 11 gun sonra cagırır, tabı pazartesi artıs guzel olursa
Beni bugün çok güldürdünüz ne pantalondu yaEvet gittikçe yaklaşıyoruz adım adım inşallahdaha alt komşunun tepesinde bebe tepindirecem
Off süperdi yaBeni bugün çok güldürdünüz ne pantalondu ya
Ayyy İnşallahh, ordan oraya kossunlarEvet gittikçe yaklaşıyoruz adım adım inşallahdaha alt komşunun tepesinde bebe tepindirecem
Neresiymiş gidimde bi bakayımOff süperdi yavalla çenem ağrıdı gülmekten şimdi yeni bi konu daha açılmış sanki sırayla geliyorlar
İlk kaçtı canım senınAynen canım inşallah olur degerin çok güzel benimde ikinci degerim 1687 cıktı kese gözükür dedi 10 gün sonra bakalım kaç kese görücez
İç iç günde 1tane.ve stres yapma sal gitsin eli mahkum gelecekYok kuzum tekrar ilaç almam adet söktürücu masaj yaptım 3 gun tarlusal bitti ada çayı 5 gündür içiyorum tık yok bende salıverdim ne zaman gelirse gelsincoraspini içeyim birazdan o zaman
757 canım evet doktorumda büyük ihtimal ikiz dedi ama riskli diyede olsun istemiyor nasip ben istiyorum Rabbim neyi nasip ettiyse yaşayıp göreceğizİlk kaçtı canım senınsenın kesin ikiz bence
Yok anacım hakkat cok pahalıı.istbl tüp bebek merkezinde ozan özolcay var benm lapı yapmıstı sonuncuyu.bir görüş istersen öle bir fiyat yok uçmuşlar sen biraz arastırTüp bebek tedavisini memorial şişli de oluyorum bir de doktorun demesi sağ tüpte sorun yok aöa buzlu camdan bakıyorz filme operasyon esnasında sagda da sıkıntı varsa onuda bağlayacaklar ozaman 30bin
Senın de 9.gün değerin deil mi canım, cpk soru sordum farkındayım757 canım evet doktorumda büyük ihtimal ikiz dedi ama riskli diyede olsun istemiyor nasip ben istiyorum Rabbim neyi nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz
Teşekkür ederim canım sağol, unutmuşum bu arada 4. Gün embriyosu benimkiMerhaba canım hoş geldin evet ya baya Eylül ekim topiği varbende yakında adresi karıştırıp başka topiğe gitcem diye korkuyorum
Ekleyim hemenhayırlı olsun sürecin
Ayy yok çok eğlenceli değil konu sahibi herkese hamile miyim diyip duruyordu en sonNeresiymiş gidimde bi bakayım
Ben de yarın sabah yapıcam idrar testiniIdrar testide yaptim kan testim pozitif çıkınca 4 senedir ilk defa çift çizgi gördüm çok şükür Rabbimeçok değişik bi duyguymuş ❣❣hatta 2 tane yaptım olurda ikiz olursa diğeri benim testim nerde demesin diye