- 21 Haziran 2013
- 210
- 248
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.281
Sukur canım bebisin seninle sağlıkla ayy çok sevindim kuzumKızlaaaarrr
9.gün degerım 304.5
Dayanamadın yaptın demiKızlaaaarrr
9.gün degerım 304.5
Ozaman güzel haber aldık kahveyle kutlayalımDayanamadın yaptın demi9.gün için baya yüksek çıkmıs ikizler mi geliyorrrr
Ooo süper canım maşallahKızlaaaarrr
9.gün degerım 304.5
Ayyyyyyy canımm nasıl sevindim inan oyy oyy şükürler olsun hadi gözün aydınKızlaaaarrr
9.gün degerım 304.5
Merhaba canım hoş geldin hayırlı olsun inşallah tedavin güzel haberlere vesile olsunMerhaba kızlar bende eylülün başında yumurta toplma işlemi oldu 33 yumurta toplandı 6 tane 5. Güne giden kaliteli yumurta donduruldu ekim sonu gibi transferim olacak inş ilk deneyimim çok heyecanlıyım
Bugün hiç içmedim valla aklıma da gelmediOzaman güzel haber aldık kahveyle kutlayalım
Çok sağol canım inşallah seninki de öyleMaşallah canım devamıda sağlıkla gelsin inşallah
Yaaaaaa, maşallah canım.Kızlaaaarrr
9.gün degerım 304.5
Yarın da iki kat artışı görsem biraz daha rahatlıcamGayet güzel bence canım sağlıkla büyüsün minnak
Sukur canım bebisin seninle sağlıkla ayy çok sevindim kuzum
Dayanamadın yaptın demi9.gün için baya yüksek çıkmıs ikizler mi geliyorrrr
Ooo süper canım maşallahSenin de sanki ikiz olacak gibi Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Ayyyyyyy canımm nasıl sevindim inan oyy oyy şükürler olsun hadi gözün aydınSağlıkla büyüsün sağ salim kucağına al inşallah
Vallahi dayanamadım, ama idrar testi yapmadımYaaaaaa, maşallah canım.
Katlanarak artsın inşallah.
Sen Cumartesi yapmayacak mıydın testi?
Hadi bakalım, Pazar günü tekrar ver de iyice için rahatlasın.
Çok şükür canımHadi gözün aydınn
Artacaktır inşallah canım benimYarın da iki kat artışı görsem biraz daha rahatlıcam
8 gün olduysa iğnenin yan etkisi geçmemiş olabilir. Ama inşallah seninledir bebişinkızlar merhaba. Bende erken gebelik testi yaptım bugün 8.gün silik çıktı. Ama transfer günü ovitrelle vuruldum yani 8 gün önce. Sevinemedim varmı yokmu diye bunu yaşayan varmı