2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar yine güzel haberler gelmiş şükür 🤗🤗🤗sağ salım kucağınıza almak nasip olur inşallah darısı bizlere🤗🤗🤗
Ben hala beklemedeyim 2 gün oldu tarlusal biteli hala tik yok 😏😏😏
valla ben inatla almadım,içmedim🤣🤣🤣bende bekliyorum bakalım...çok eskiden dipro iğne vardı,hâla varmı bilmem,o da adet söktürücüydü ve enj.olduğu için tabii daha kuvvetli...ama şimdi vebal de almayayım hekimine danışmadan alma...ben sordum bugün napim hocam alayım mı ilaç dedim,tipik...cevap yazmamış,iyidir hoşturda sağolsun hiç muhattap olmaz birşey danışınca🤣🤣🤣

valla ben inatla almadım,içmedim🤣🤣🤣bende bekliyorum bakalım...çok eskiden dipro iğne vardı,hâla varmı bilmem,o da adet söktürücüydü ve enj.olduğu için tabii daha kuvvetli...ama şimdi vebal de almayayım hekimine danışmadan alma...ben sordum bugün napim hocam alayım mı ilaç dedim,tipik...cevap yazmamış,iyidir hoşturda sağolsun hiç muhattap olmaz birşey danışınca🤣🤣🤣
Valla kuzucumm ben doktora sordum da öyle içtim ilacı yoksa cesaret edip içmem tedaviye başlayacağım için neyse artık yarın eşim geliyor yarına kesin inadına gelir😂😂😂ayyy bu doktorlar da sanki cevap yazsalar ölcekler 🙄🙄🙄

Kızlar merhabaa sürekli yeni bi topik görüyorum Eylül ayı için😊😊 burda ne kadar kalabalıkmışsınız beni de alın aranıza 😬 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım beni de eklersen sevinirim, yaşım 32, 4. Denemem, 2. Denememden bir kızım var hamd olsun🤲🏼🤲🏼 Transfer tarihim 13 eylüldü test günümü bekliyorum

Kapıyı bir tıklat huuu gelmeye niyetin yokmu de😁 trip atıyordur sana😂
Valla canım her ay 21 22 günde geliyor temmuz da tuo bebek denedik o zaman 3 gün gecikti şimdi ise 7 gun atıyor atıyor valla beklwyince gelmiyo illallah ettiriyor

Valla kuzucumm ben doktora sordum da öyle içtim ilacı yoksa cesaret edip içmem tedaviye başlayacağım için neyse artık yarın eşim geliyor yarına kesin inadına gelir😂😂😂ayyy bu doktorlar da sanki cevap yazsalar ölcekler 🙄🙄🙄
yok cevap vermez sağolsun ama öyle kabul ettik demek ki garipsemiyoruzda açıkçası🤣🤣🤣ilk hamileliğimde sorun yaşadığım dönemlerde bile hemşire ve asistan ile muhattap olmuştuk,bir de doğumda gördüm kendisini...anesteziden bi 3 dakika önce🤣🤣🤣

Valla canım her ay 21 22 günde geliyor temmuz da tuo bebek denedik o zaman 3 gün gecikti şimdi ise 7 gun atıyor atıyor valla beklwyince gelmiyo illallah ettiriyor
tedavi sürecinde bendede öle kaymalar olmuştu .ama düzeliyor ilaç felan da alma birdaha vücuda gereksiz hormon yüklenmesin basıyorlar hemen tarlusalı.bol bol adaçayı iç gınde 1tanede coraspin iç sökülürsün ben öle hallettim o işi:KK66:

tedavi sürecinde bendede öle kaymalar olmuştu .ama düzeliyor ilaç felan da alma birdaha vücuda gereksiz hormon yüklenmesin basıyorlar hemen tarlusalı.bol bol adaçayı iç gınde 1tanede coraspin iç sökülürsün ben öle hallettim o işi:KK66:
Yok kuzum tekrar ilaç almam adet söktürücu masaj yaptım 3 gun tarlusal bitti ada çayı 5 gündür içiyorum tık yok bende salıverdim ne zaman gelirse gelsin 😀😀coraspini içeyim birazdan o zaman😂😂😎

Çok teşekkür ederim canım ❤️, bi cesaret kan verdim, şükürler olsun bu sefer mutluluktan ağladım ❤️🤲🏻
Ben sana ne dedim ikimizde inatla test yapmadık ben güzel haberi aldım sende alacaksın dedim çok şükür sağlıkla devam etsinler inşallah kuzum 🤲

evet mutlaka iyi bir dr olmalı,yapışıklık vs olma riski var ben 3 defa lap oldum üstüne tedavi tüp tuttu baska nedenlerle kaybettm bebegımı ama amelıyatlardan yana hıc sorn yaşamadm.senın bir endom.rahatsızlıgı varken 2 kere dikkatli olmalı ama 15 bin cok fazla ben geçen sene ekimde 6000tl vermıstm
Tüp bebek tedavisini memorial şişli de oluyorum bir de doktorun demesi sağ tüpte sorun yok aöa buzlu camdan bakıyorz filme operasyon esnasında sagda da sıkıntı varsa onuda bağlayacaklar ozaman 30bin😂😂😂

Kızlar merhabaa sürekli yeni bi topik görüyorum Eylül ayı için😊😊 burda ne kadar kalabalıkmışsınız beni de alın aranıza 😬 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım beni de eklersen sevinirim, yaşım 32, 4. Denemem, 2. Denememden bir kızım var hamd olsun🤲🏼🤲🏼 Transfer tarihim 13 eylüldü test günümü bekliyorum
Merhaba canım hoş geldin evet ya baya Eylül ekim topiği var🤣 bende yakında adresi karıştırıp başka topiğe gitcem diye korkuyorum 🤪🤪
Ekleyim hemen 🥰 hayırlı olsun sürecin 🥰

Nasip bakalım, sen tekrar kan verecek mısın? Ne zaman cagırdı doktorun.. Herhalde bana da pazartesi gününden sonra soyler ne zaman gıdecegımı
Ben hem salı hem perşembe kan için gittim canım ayın 27sinde de kese için çağırdı ❣ aynen pazartesiden sonra söyler sanada

X