2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ben,daha doğrusu biz eşimle iki salak,hep yani ayın 30 günü de olur biliyorduk (o filmlerde falan olur ya bu senin çocuuğğğunn yahha gitme kemaal🤣🤣🤣) yani afedersiniz,yapınca olan bişey sanıyorduk biz...(ben lisans eşim lise+mesleki yüksek eğitim mezunu acemi ressam,gezgin bir cahil çift olarak hemde) doktorda öğrendik gün hesabı falan🙃çok komik ya...hani hiç bilmiodum ben...pozitif aldığımızda haa iyi biz bir ay sonra geliriz dimi demiştik...yani dünyadan haberimiz yok...aslında bazen bilmemek daha mı iyi? şimdi ibini dibini bilince de bir tuhaf

Merhaba kızlar bende eylülün başında yumurta toplma işlemi oldu 33 yumurta toplandı 6 tane 5. Güne giden kaliteli yumurta donduruldu ekim sonu gibi transferim olacak inş ilk deneyimim çok heyecanlıyım
Merhaba canım hoş geldin hayırlı olsun inşallah tedavin güzel haberlere vesile olsun 🥰🥰

Sukur canım bebisin seninle sağlıkla ayy çok sevindim kuzum🥰🥰

Dayanamadın yaptın demi😂 9.gün için baya yüksek çıkmıs ikizler mi geliyorrrr🥰🥰🥰😁

Ooo süper canım maşallah 🥰 Senin de sanki ikiz olacak gibi Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim 😊

Ayyyyyyy canımm nasıl sevindim inan oyy oyy şükürler olsun hadi gözün aydın 🐣🐣🥰🥰🥰🤗🤗🥳🥳🥳 Sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına al inşallah 🥰 🥰

Yaaaaaa, maşallah canım. 🥰
Katlanarak artsın inşallah. ❤️❤️❤️
Sen Cumartesi yapmayacak mıydın testi? 😂
Hadi bakalım, Pazar günü tekrar ver de iyice için rahatlasın. 😉
Vallahi dayanamadım, ama idrar testi yapmadım 😅yarın sabah yapıcam inşallah 🙈pazartesi kan vericem tekrar, doktor oyle ıstedi ☺️

kızlar merhaba. Bende erken gebelik testi yaptım bugün 8.gün silik çıktı. Ama transfer günü ovitrelle vuruldum yani 8 gün önce. Sevinemedim varmı yokmu diye bunu yaşayan varmı
8 gün olduysa iğnenin yan etkisi geçmemiş olabilir. Ama inşallah seninledir bebişin🥰

X