2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ben 8 haftaya kadar hiç birşey hissetmedim. Tabiki sadece adet gelmedi ben şey düşündüm üni sınavları vardı strese girdim falan sonra uçakla uçuş yaptım korktum ondan gecikmiş . O zamanda 100 tane yakın testleri yaptim hiç birisi göstermedi . O zamanda çok gencim 2009 da oldu. Sonra doktora randevu aldım orda öğrendim ve hemen kürtaj oldum . Çünkü hiç hazır değilim o zaman ama şimdi 12 yıl sonra çok pişmanım …. Şimdi tüp bebekle uğraşıyorum ((((
Hikayene benzeyen bir hikayem var;( ozamn istemedik şimdi çırpınıyoruz.

Kızlar gebelik hafta hesaplaması tüp bebekte de normal doğum gibi mi hesaplanıyor. Yani ben netten baktım öyle diyor ama bazı yerler de normal doğum gibi değil diyo.. Bilgisi olan var mı acaba.

Kızlar selam ben de normal şartlarda aslında eylul transferi olacaktım ama covid oldum ne yazık ki hemde cigerlere kadar inmiş allahtan 2 doz aşım vardı evde geçiriyorum süreci.ekim gibi gideceğiz tekrar 1 tane 5ab kalite dondurulmuşum var 5. gün embriyosu doktrum embriyoda umut var dedi.bende de sol tüpte sıvı birikimi değil de

Fimbrial Fimozis ve Ampuller Ektazi​

böyle bir tanı konuldu .Doktorlar da net bişey diyemiyorlar bu duruma sol tüpü kapatmak mantıklı dediler ama kesin bişey diyemiyorlar .bizde o sebeple 2. bir opu daha yapalım birini ameliyatsız transfer diğerini de tutmazsa laporoskopi sonrası transfer oluruz dedik ama inanın hala kararsızım bu tanıyla karşılasan oldu mu ?

Kızlar selam ben de normal şartlarda aslında eylul transferi olacaktım ama covid oldum ne yazık ki hemde cigerlere kadar inmiş allahtan 2 doz aşım vardı evde geçiriyorum süreci.ekim gibi gideceğiz tekrar 1 tane 5ab kalite dondurulmuşum var 5. gün embriyosu doktrum embriyoda umut var dedi.bende de sol tüpte sıvı birikimi değil de

böyle bir tanı konuldu .Doktorlar da net bişey diyemiyorlar bu duruma sol tüpü kapatmak mantıklı dediler ama kesin bişey diyemiyorlar .bizde o sebeple 2. bir opu daha yapalım birini ameliyatsız transfer diğerini de tutmazsa laporoskopi sonrası transfer oluruz dedik ama inanın hala kararsızım bu tanıyla karşılasan oldu mu ?
Nete baktımda tüp ucu büzüşmesi demekmiş.yani sıvı birikimine yol açar gebeliğe engel olabilir die bağlatma önermişlerdir.bende amelıyat öncesi yumurta olusturdular opu ve laproskopiyi aynı anda oldum.oyüzden süreç rahattı.öle zor bir ameliyat değil bağlatmak rezervede bir zararı yok benm bir tüp bağlı diğeri alındı rezervimde sorun olmadı
Merhabalar,
Kk dan alıntı msj:Tesekkur ederim size de çok geçmiş olsun.Benim hsg raporunda da sizinle ayni şekilde fimbrial fimozis ve ampuller ektazi yazılı ben doktoruma sorduğumda tupte genisleme anlamına geldigini söyledi. Hatta birden fazla doktor gordu rahim filmimi kimisi hafif genisleme dedi

Son düzenleme:
Nete baktımda tüp ucu büzüşmesi demekmiş.yani sıvı birikimine yol açar gebeliğe engel olabilir die bağlatma önermişlerdir.bende amelıyat öncesi yumurta olusturdular opu ve laproskopiyi aynı anda oldum.oyüzden süreç rahattı.öle zor bir ameliyat değil bağlatmak rezervede bir zararı yok benm bir tüp bağlı diğeri alındı rezervimde sorun olmadı
Ne güzel sizn opuda bağlamışlar biz kararsız kaldık.bir de benm daha önce de geçirilmiş ileri evre endimetriozis ameliyatım var o yüzden senin icin tüp baglatmak normal bir operasyon değil dediler karın ici yapışıklık riskinden dolayı tedavi gördüğümüz hastende 15bin tek tüp güvenebileceğim başka bir doktor bulsam gidip konusacagm aslında

Ne güzel sizn opuda bağlamışlar biz kararsız kaldık.bir de benm daha önce de geçirilmiş ileri evre endimetriozis ameliyatım var o yüzden senin icin tüp baglatmak normal bir operasyon değil dediler karın ici yapışıklık riskinden dolayı tedavi gördüğümüz hastende 15bin tek tüp güvenebileceğim başka bir doktor bulsam gidip konusacagm aslında
evet mutlaka iyi bir dr olmalı,yapışıklık vs olma riski var ben 3 defa lap oldum üstüne tedavi tüp tuttu baska nedenlerle kaybettm bebegımı ama amelıyatlardan yana hıc sorn yaşamadm.senın bir endom.rahatsızlıgı varken 2 kere dikkatli olmalı ama 15 bin cok fazla ben geçen sene ekimde 6000tl vermıstm

Geçmiş olsun canım maalesef bilgim yok benim

X