- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.241
Günaydın babyKızlar Günaydınumarım herkes iyidir
Kızlar Günaydınumarım herkes iyidir
Günaydın kızlarrrGünaydın baby
Günaydınn kurabiye canavarımGünaydın kızlarrr
Merhaba canım hoş geldin hayırlı olsun tedavin güzel müjdelere vesile olsunHerkese merhaba arkadaşlar, bende pazartesi günü tedaviye başladım ilk denememiz yaşım 33, doğuştan tek böbrekli ve çift rahimliyim. Beni de listeye eklerseniz çok mutlu olurum. Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
Oyy aslında tam da öyleydim kızGünaydınn kurabiye canavarım
kahve ve kolonyayı koklayın...net alıyorsanız covid değilsiniz.(bende bi sene oluyor atlatalı) basit bir soğuk algınlığıysa,çorba,portakal suyuna davranın,dinlenin.evham daha zararlı şimdi sizeKızlar ben bir ay önce covit atlattım sonra zaten transfer hazırlıgına başlamıştık şu an transferimin 3. Gunundeyım eşimde dört gundur kötüydü yeniden covit atlatır gbi bugunde ben boğazımda yanmayla uyandım daha önce de atlattıgımız için aynılarını yaşıyoruz sankiçok korkuyorum inşallah covit değildir eğer oysa nolacak tutunmazlarsa bebişler
Ben bir ay oldu atlatalı biraz agır aglattım ama koku alma yetim hiç gitmedikahve ve kolonyayı koklayın...net alıyorsanız covid değilsiniz.(bende bi sene oluyor atlatalı) basit bir soğuk algınlığıysa,çorba,portakal suyuna davranın,dinlenin.evham daha zararlı şimdi size
Yaa dimi bide korunurken gebelik yaşayanlarEki Görüntüle 2917945 Neden benim başıma gelmedi böyle şeyler ki
ay hiç düşünmüyorduk diyenlerYaa dimi bide korunurken gebelik yaşayanlar
Ben 8 haftaya kadar hiç birşey hissetmedim. Tabiki sadece adet gelmedi ben şey düşündüm üni sınavları vardı strese girdim falan sonra uçakla uçuş yaptım korktum ondan gecikmiş . O zamanda 100 tane yakın testleri yaptim hiç birisi göstermedi . O zamanda çok gencim 2009 da oldu. Sonra doktora randevu aldım orda öğrendim ve hemen kürtaj oldum . Çünkü hiç hazır değilim o zaman ama şimdi 12 yıl sonra çok pişmanım …. Şimdi tüp bebekle uğraşıyorum ((((Eki Görüntüle 2917945 Neden benim başıma gelmedi böyle şeyler ki