- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.221
Böle yavaş yavaş sindire sindire ballandıra ballandıra iççezAnlastik kuzum bakalım sayenizde valla kahve yide bırakırsam artık hiç kötü alışkanlığım kalmicako bitane kahve ne tatlı gelir smdi
İple çekiyorum kuzum ya bişe sorcam kizlar şimdi çizik atildi ama doktor bana estrofen verdi bunu içerken adet gelmio die biliorum sabah akşam iciorum adet gelicej öle baslicam ama bu içerken gelmez dedim hayr iç gelir dedi başka ilaç mı icince adet gelmioduBöle yavaş yavaş sindire sindire ballandıra ballandıra iççez
Oda çok ses çıkarıyor ya nasıl korkmayalımHarikasın kuzum aynen böyle devam sorma bende çok korkarım ama
Bende divina diye bişey kullanıyorum galiba ondan gelmiyorİple çekiyorum kuzum ya bişe sorcam kizlar şimdi çizik atildi ama doktor bana estrofen verdi bunu içerken adet gelmio die biliorum sabah akşam iciorum adet gelicej öle baslicam ama bu içerken gelmez dedim hayr iç gelir dedi başka ilaç mı icince adet gelmiodu
Benimde dün bitti ama dier antibiyotikler tamam da estrofn o anestezi kafayla dedim reglim gelmez içersem yok iç gelir dedi sabah akşam iciorum oda allak bullak yapio bı ay ilaç yok derkenBende divina diye bişey kullanıyorum galiba ondan gelmiyorama zaten iyileşmesi daha mantıklı sanki benim geçen hafta bitti lekelenmelerim
Çok hareketsiz kalmakta iyi değil canım. Sıkıntı yapma kendini yormadan fazla ayakta kalmadan normal hayatına devam edebilirsinKızlar bugun benim transferimin üçüncü günü olduğu günü saymazsak 2 iş falan yapmıyorum ama bugun oturdum yani az da olsa normal hayatıma döndüm temizlik yemek bulaşık dışında yani ayakta falan da durdum bugun çok durmasamda yanlış mı yapyorum sizce ? Sizde durumlar nasıl
Haklısınız teşekkür ederimÇok hareketsiz kalmakta iyi değil canım. Sıkıntı yapma kendini yormadan fazla ayakta kalmadan normal hayatına devam edebilirsin
Aynen nasip olursa ilk deneme olacak bakalımHaklısınız teşekkür ederimben genelde oturuyorum inşallah zararı olmaz bu ara da sizin ilk denemenizmi. Olacak
Bence olmaz, zaten rahım transferden sonra kendını kapatıyor yani büzüşüyor.. Kendını yormasın, agır iş yapmasın.. Gunluk yasamına devam etsin.. Valla 5 gundur 6 7 saat Hıc uzanmadan işimde gücümdeyim.. Tabi benım tavsıye vermem ne kadar dogru bılmıyorum henuz sonucum bellı olmamışken ama..
Benim ilk denememde 9.haftada kalbi durdu bebeğimin.
Ayaklarımı uzatarak oturuyorum ben ama normal oturmaninda bi sorun olacağını zannetmiyorum
Çok teşekkür ederim kuzum bilgin içinBenim ilk denememde 9.haftada kalbi durdu bebeğimin.
Şimdi 2.transfer için hazırlıklara başladık.
İlk 2 gün sadece ihtiyaçlar için kalktım yerimden.
Sonraki günler çorba, pilav gibi kısa sürede yapılacak yemekler yaptım.
Sulu yemekleri önceden kavanozlarla dolaba koymuştum, kolay oldu.
Koltukta ayaklarımı uzatıp oturdum genelde, oturmaktan kastınız buysa yani.
Normal oturur pozisyonda durmamaya çalıştım.
Hatta arkadaşlardan ayağının altına yastık koyanlar bile olmuştu, ben yapmadım.
2 günden sonra evin içinde baya baya gezinmeye başladım.
Sadece eğilme hareketi yapmadım ve kolumu üst raflara uzatmamaya çalıştım.
Ya birazda dolandım evde bugun oturmadım pek eşimde evham yaptı ondan telaşlandım bendeAyaklarımı uzatarak oturuyorum ben ama normal oturmaninda bi sorun olacağını zannetmiyorum
Çok teşekkür ederim kuzum
Ay allah kolaylık versin canımm inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizBence olmaz, zaten rahım transferden sonra kendını kapatıyor yani büzüşüyor.. Kendını yormasın, agır iş yapmasın.. Gunluk yasamına devam etsin.. Valla 5 gundur 6 7 saat Hıc uzanmadan işimde gücümdeyim.. Tabi benım tavsıye vermem ne kadar dogru bılmıyorum henuz sonucum bellı olmamışken ama..
Hersey nasip otursanda oturmasanda nasipde varsa her şekilde Rabbim verir canım benim doktorum çok oturup ayakta çok kalma dedi sonrasında ufak yürüyüşlere baslayabilirsin dedi ben rahat 5 gün falan uzandım arada evde minik yürüyüşler yaptım kan akışı olsun diye imkanın oldukça bol bol dinlen ağır kaldırma yukarı uzanma bunlar önemli e bide beslenmene dikkat et gerisi Rabbimden hayırlısı olsun inşallah
Aynen kuzum doğru diyorsun nasibimizde varsa olur inşallah ama işte insan allah korusun olmazsa şunu yapmadığım için böle oldu demek istemiyor ondanHersey nasip otursanda oturmasanda nasipde varsa her şekilde Rabbim verir canım benim doktorum çok oturup ayakta çok kalma dedi sonrasında ufak yürüyüşlere baslayabilirsin dedi ben rahat 5 gün falan uzandım arada evde minik yürüyüşler yaptım kan akışı olsun diye imkanın oldukça bol bol dinlen ağır kaldırma yukarı uzanma bunlar önemli e bide beslenmene dikkat et gerisi Rabbimden hayırlısı olsun inşallah
Bence gününü bekle.. Benım bugun 9.günüm idrar testi yapmadım bile.. Yarın Allah iizn verirse kan vericem.. Şimdi değer düşük çıkar kafayı bu sefer de ona takarsın.Ay allah kolaylık versin canımm inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizrahatladı içim hepinizie teşekkür ederim bide ben 8. Günü kan verim diyorum sizce napim 12. Gunde veririm ama en azından varmı yokmu cok merak ediyorum onu öğrenirim