- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.201
Saol canım valla ben üç tane iciodum şimdi artık bı tane iciyim valla tek suçluluk duyduğum şey yoksa badem felan yiyorum bende hiç abur cubur yokİç canö bende dra sormustm gnde 1tane içmenin bi sakıncası yokmus bende içiyrm bi tane
Oyy ağzından bal damlıyordiyet yapma canm sadece sağlıklı şeyler ye abur cubur ben senede en fazla 2-3kez yerim eve sokmam onları.benm psikopatlığım sadece patlamış mısırdaşimdiden başla vücut güç toplasın bebek taşucukk anacım
AA ciddi mi kız hiç görmedim dur hele bide ben bakayım,Canım bu attığın linkte tüp bebek şansı diye birşey var benimki %61 çıktı iyi mi desem bilemedim
okadar da olur canm bir fincanda içmeyek mi yaniSaol canım valla ben üç tane iciodum şimdi artık bı tane iciyim valla tek suçluluk duyduğum şey yoksa badem felan yiyorum bende hiç abur cubur yok
Mısır faydalı bebemmm fazla yağ tuz koyma ben hayatta vazgeçmemOyy ağzından bal damlıyorinşallah canım
Kız bende şu sıralar dayanamıyorum patlamış mısıra o bari masum olsaydı,
Bu teklife hayır diyemem tamam söz veriorum bı tane ye İncek odaokadar da olur canm bir fincanda içmeyek mi yani2-3 fazla olurdu ama 1tane tadımlık içeriz artık yarın yapalım da karşılıklı içelim
AA ciddi mi kız hiç görmedim dur hele bide ben bakayım,
Bende mrk ettm yaptım %31 şans verdiAA ciddi mi kız hiç görmedim dur hele bide ben bakayım,
Aynen canım sağlıklı beslensek yeterliBen hiç kahve içmiyorum canım sevmem zaten Cay içiyorum Malesef o olmadan olmuyor abartmadan içiyorum aslında abur cubur yediğim de çok yok şimdi düşündüm de kuruyemiş yemeye başlayım en iyisi , sebze meyve yiyorum Zaten çokta kasmamak lazım bu sefer stres oluyor insan
Sözümüz sözdür ortak
Anlastik kuzum bakalım sayenizde valla kahve yide bırakırsam artık hiç kötü alışkanlığım kalmicakSözümüz sözdür ortakyarın kofi time alan gelsin kahvesini ️
Evet bence de en aza indirmek lazım. Ben de çok severim kahve ama dayanıyor insan. Şimdi kafeinsiz kahve aldım çok canım isterse ondan yaparım dedim
Aynen kızlar bebişler için biraz dişimizi sıkcaz kahve konusundaYaparizama bütün sevdiğim seler elimden tek tek gitti bide kahvem gidio tamam sabah icmicem mi smdi
Evet evet D vitamini de çok önemliKızlar d vitamini de kullanın üreme sağlığı için çok gerekli..
60.1 çıktı hahahevet merak ettim sizlerde neler çıktı acaba
Evet herşey bebislerimiz için yemek yerken bile yok bu bebeğime yarar yok bana faydası yok die yiyorum daha transfer öncesiAynen kızlar bebişler için biraz dişimizi sıkcaz kahve konusunda
Evet evet D vitamini de çok önemli
Bir avuntu işte napalımmm60.1 çıktı hahahneye göre hesaplıyorsa
Ama mısır da güzel şey yaMısır faydalı bebemmm fazla yağ tuz koyma ben hayatta vazgeçmemhamileyken bile miğdem bulanırdı genede yerdim
Aman işte sırf tıklanma şeysi bunlarBende mrk ettm yaptım %31 şans verdiyaşa göre istatistik çıkarıyor aklınca haspama bak sen hıh pis site
Ayy dimi en büyük motivasyon kaynağımız oluyor. Bende gök gürültüsünden çok korkarım geçen çıktım balkona korkmuyorum ulan dedimEvet herşey bebislerimiz için yemek yerken bile yok bu bebeğime yarar yok bana faydası yok die yiyorum daha transfer öncesi
He ya umut fakürün ekmeeBir avuntu işte napalımmm
Harikasın kuzum aynen böyle devam sorma bende çok korkarım amaAyy dimi en büyük motivasyon kaynağımız oluyor. Bende gök gürültüsünden çok korkarım geçen çıktım balkona korkmuyorum ulan dedimanne olcam ben daha mı korkayım diyorum ama bide o yüzleşmeyi bana sor
İnşallahh canımmHe ya umut fakürün ekmeeAyy inşallah hepimiz güzel müjdeler verelim ya birbirimize