- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.181
Hahah cumartesi kaçamak yapabilir miyim hocamTamam şimdi sakince o elindeki abur cuburları yere bırak ve teslim olyarın kontrol edicem
Çay ve kahve tüketimini oldukça minimuma indirmen lazım canım özellikle kahve önerilmiyor bu süreçteCanim ben bişe sorucam ben abur cubur değilde kahveyi çok iciorum sigara yi bırakınca transferden önce bişe diomu ki doktorlar kahveye
Tek suçluluk duydum bu kahve çayla aram yok kahve iciorum icmemeliyimÇay ve kahve tüketimini oldukça minimuma indirmen lazım canım özellikle kahve önerilmiyor bu süreçte
tamm ye az ye ama gözüm üstündeHahah cumartesi kaçamak yapabilir miyim hocammisafir çağırmayı planlıyordum da söz azcuk ucundan yicem
Ay kızlar Valla bende pek dikkat etmiyorum beslenmeye haftaya adetle transfer hazırlığına başlayacağım inşallah o zaman sağlıklı beslenmeye döneceğim
Ben tam olarak böyle besleniyorumMerhaba kızlar demin konusu geçince bende Bi araştırmak istedim nasıl beslenmek lazım neler yapmak lazım diye. Bulduğum bilgileri sizinle paylaşmak istedim
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Aşağıdaki linkte embriyonun tutunmasına yardımcı besinler yazıyor göz atmak isteyen bakabilir
Tüp Bebekte Embriyonun Tutunmasına Yardım Edecek Besinler - Prof.Dr. Bülent Tıraş
Tüp bebek tedavisinde başarıyı artıran besinler, Tüp bebek tedavisinde embriyo tutunmasını zorlaştıran besinlerwww.bulenttiras.com
Şimdiden başla sağlıklı şeyler yemeye gözüm hepinizin üatünde
Ohh maşallah maşallahBen tam olarak böyle besleniyorum
Aynen işte bende öyle düşünüyorumAy kızlar Valla bende pek dikkat etmiyorum beslenmeye haftaya adetle transfer hazırlığına başlayacağım inşallah o zaman sağlıklı beslenmeye döneceğim
diyet yapma canm sadece sağlıklı şeyler ye abur cubur ben senede en fazla 2-3kez yerim eve sokmam onları.benm psikopatlığım sadece patlamış mısırdaOhh maşallah maşallahhe valla al eline merdaneyi döv bizi ya cidden tüp bebeğe başladığım zaman nasıl hevesle sporlar yaptım diyetler yaptım şimdi galiba isyan etti vücut yeter artık diye
Ben hiç kahve içmiyorum canım sevmem zaten Cay içiyorum Malesef o olmadan olmuyor abartmadan içiyorum aslında abur cubur yediğim de çok yok şimdi düşündüm de kuruyemiş yemeye başlayım en iyisi , sebze meyve yiyorum Zaten çokta kasmamak lazım bu sefer stres oluyor insanAynen işte bende öyle düşünüyorumama hadi bu gece veda ediyoruz tüm abur cuburlara kahveye Tureed
Biz yaparız kızlarrr
Ay ben düşündüm zaten cokda kötü beslenmiyormusumŞimdiden başla sağlıklı şeyler yemeye gözüm hepinizin üatünde
kat kat sağlıklı olan herşeye ihtiyaç varAy ben düşündüm zaten cokda kötü beslenmiyormusumÜzerine biraz Daha katayim en iyisi eninde sonunda herşey olacağına varıyor ben elimden geleni yapayım da sonradan aklımda kalmasın
Evet bence de en aza indirmek lazım. Ben de çok severim kahve ama dayanıyor insan. Şimdi kafeinsiz kahve aldım çok canım isterse ondan yaparım dedimÇay ve kahve tüketimini oldukça minimuma indirmen lazım canım özellikle kahve önerilmiyor bu süreçte
YaparizAynen işte bende öyle düşünüyorumama hadi bu gece veda ediyoruz tüm abur cuburlara kahveye Tureed
Biz yaparız kızlarrr
Canım bu attığın linkte tüp bebek şansı diye birşey var benimki %61 çıktı iyi mi desem bilemedimMerhaba kızlar demin konusu geçince bende Bi araştırmak istedim nasıl beslenmek lazım neler yapmak lazım diye. Bulduğum bilgileri sizinle paylaşmak istedim
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Aşağıdaki linkte embriyonun tutunmasına yardımcı besinler yazıyor göz atmak isteyen bakabilir
Tüp Bebekte Embriyonun Tutunmasına Yardım Edecek Besinler - Prof.Dr. Bülent Tıraş
Tüp bebek tedavisinde başarıyı artıran besinler, Tüp bebek tedavisinde embriyo tutunmasını zorlaştıran besinlerwww.bulenttiras.com
İç canö bende dra sormustm gnde 1tane içmenin bi sakıncası yokmus bende içiyrm bi taneYaparizama bütün sevdiğim seler elimden tek tek gitti bide kahvem gidio tamam sabah icmicem mi smdi