2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar demin konusu geçince bende Bi araştırmak istedim nasıl beslenmek lazım neler yapmak lazım diye. Bulduğum bilgileri sizinle paylaşmak istedim
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Aşağıdaki linkte embriyonun tutunmasına yardımcı besinler yazıyor göz atmak isteyen bakabilir

Ben tam olarak böyle besleniyorum

Ay kızlar Valla bende pek dikkat etmiyorum beslenmeye haftaya adetle transfer hazırlığına başlayacağım inşallah o zaman sağlıklı beslenmeye döneceğim
Aynen işte bende öyle düşünüyorum ama hadi bu gece veda ediyoruz tüm abur cuburlara kahveye Tureed
Biz yaparız kızlarrr

Ohh maşallah maşallah he valla al eline merdaneyi döv bizi ya cidden tüp bebeğe başladığım zaman nasıl hevesle sporlar yaptım diyetler yaptım şimdi galiba isyan etti vücut yeter artık diye
diyet yapma canm sadece sağlıklı şeyler ye abur cubur ben senede en fazla 2-3kez yerim eve sokmam onları.benm psikopatlığım sadece patlamış mısırdaşimdiden başla vücut güç toplasın bebek taşucukk anacım

Aynen işte bende öyle düşünüyorum ama hadi bu gece veda ediyoruz tüm abur cuburlara kahveye Tureed
Biz yaparız kızlarrr
Ben hiç kahve içmiyorum canım sevmem zaten Cay içiyorum Malesef o olmadan olmuyor abartmadan içiyorum aslında abur cubur yediğim de çok yok şimdi düşündüm de kuruyemiş yemeye başlayım en iyisi , sebze meyve yiyorum Zaten çokta kasmamak lazım bu sefer stres oluyor insan

Ay ben düşündüm zaten cokda kötü beslenmiyormusum Üzerine biraz Daha katayim en iyisi eninde sonunda herşey olacağına varıyor ben elimden geleni yapayım da sonradan aklımda kalmasın
kat kat sağlıklı olan herşeye ihtiyaç varsonrası zaten nasip kısmet hergün kontrol edicem topik gardiyanı olcam

Canım bu attığın linkte tüp bebek şansı diye birşey var benimki %61 çıktı iyi mi desem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…