2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

diyet yapma canm sadece sağlıklı şeyler ye abur cubur ben senede en fazla 2-3kez yerim eve sokmam onları.benm psikopatlığım sadece patlamış mısırda😂😂şimdiden başla vücut güç toplasın bebek taşucukk anacım😂😂
Oyy ağzından bal damlıyor 😍😍 inşallah canım
Kız bende şu sıralar dayanamıyorum patlamış mısıra o bari masum olsaydı, 🤣

Ben hiç kahve içmiyorum canım sevmem zaten Cay içiyorum Malesef o olmadan olmuyor abartmadan içiyorum aslında abur cubur yediğim de çok yok şimdi düşündüm de kuruyemiş yemeye başlayım en iyisi , sebze meyve yiyorum Zaten çokta kasmamak lazım bu sefer stres oluyor insan
Aynen canım sağlıklı beslensek yeterli🤗😍

Evet bence de en aza indirmek lazım. Ben de çok severim kahve ama dayanıyor insan. Şimdi kafeinsiz kahve aldım çok canım isterse ondan yaparım dedim
Yapariz 😌 ama bütün sevdiğim seler elimden tek tek gitti bide kahvem gidio tamam sabah icmicem mi smdi😂
Aynen kızlar bebişler için biraz dişimizi sıkcaz kahve konusunda 🤭😍
Kızlar d vitamini de kullanın üreme sağlığı için çok gerekli..
Evet evet D vitamini de çok önemli 🥰🥰

Evet herşey bebislerimiz için yemek yerken bile yok bu bebeğime yarar yok bana faydası yok die yiyorum daha transfer öncesi 😂😂
Ayy dimi en büyük motivasyon kaynağımız oluyor. Bende gök gürültüsünden çok korkarım geçen çıktım balkona korkmuyorum ulan dedim🤣🤣 anne olcam ben daha mı korkayım diyorum ama bide o yüzleşmeyi bana sor🤭🤭

X