2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar demin konusu geçince bende Bi araştırmak istedim nasıl beslenmek lazım neler yapmak lazım diye. Bulduğum bilgileri sizinle paylaşmak istedim 🥰🥰
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

❤️🧡💛Aşağıdaki linkte embriyonun tutunmasına yardımcı besinler yazıyor göz atmak isteyen bakabilir🤗🥰

Merhaba kızlar demin konusu geçince bende Bi araştırmak istedim nasıl beslenmek lazım neler yapmak lazım diye. Bulduğum bilgileri sizinle paylaşmak istedim 🥰🥰

❤️🧡💛Aşağıdaki linkte embriyonun tutunmasına yardımcı besinler yazıyor göz atmak isteyen bakabilir🤗🥰

Ben tam olarak böyle besleniyorum😁

Ay kızlar Valla bende pek dikkat etmiyorum beslenmeye haftaya adetle transfer hazırlığına başlayacağım inşallah o zaman sağlıklı beslenmeye döneceğim
Aynen işte bende öyle düşünüyorum 🤣🤣 ama hadi bu gece veda ediyoruz tüm abur cuburlara kahveye Tureed Tureed 😍😍
Biz yaparız kızlarrr👍💪💪

Ohh maşallah maşallah 😍 he valla al eline merdaneyi döv bizi🤣 ya cidden tüp bebeğe başladığım zaman nasıl hevesle sporlar yaptım diyetler yaptım şimdi galiba isyan etti vücut yeter artık diye🤣
diyet yapma canm sadece sağlıklı şeyler ye abur cubur ben senede en fazla 2-3kez yerim eve sokmam onları.benm psikopatlığım sadece patlamış mısırda😂😂şimdiden başla vücut güç toplasın bebek taşucukk anacım😂😂

Aynen işte bende öyle düşünüyorum 🤣🤣 ama hadi bu gece veda ediyoruz tüm abur cuburlara kahveye Tureed Tureed 😍😍
Biz yaparız kızlarrr👍💪💪
Ben hiç kahve içmiyorum canım sevmem zaten Cay içiyorum Malesef o olmadan olmuyor abartmadan içiyorum aslında abur cubur yediğim de çok yok şimdi düşündüm de kuruyemiş yemeye başlayım en iyisi , sebze meyve yiyorum Zaten çokta kasmamak lazım bu sefer stres oluyor insan

Ay ben düşündüm zaten cokda kötü beslenmiyormusum 🤣 Üzerine biraz Daha katayim en iyisi eninde sonunda herşey olacağına varıyor ben elimden geleni yapayım da sonradan aklımda kalmasın
kat kat sağlıklı olan herşeye ihtiyaç var😁sonrası zaten nasip kısmet hergün kontrol edicem topik gardiyanı olcam:KK48:

Canım bu attığın linkte tüp bebek şansı diye birşey var benimki %61 çıktı iyi mi desem bilemedim😅

X