- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.161
Öyle kesinlikle, rabbim büyüktür, beni de sevindirir inşallahStres yapma canım kurban olduğum Rabbim ne derse o inşallah görücez pozitifi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle kesinlikle, rabbim büyüktür, beni de sevindirir inşallahStres yapma canım kurban olduğum Rabbim ne derse o inşallah görücez pozitifi inşallah
İnşallah canımsınızEvet çok az kaldı cumartesi günü güzel haber vereceksin inşallah
İlk değerimiz yakın , ikinciyi de yarın verecegim.Doktorun mu dedi büyük ihtimalle ikiz diye.Evet canım ilk 757 bugunde ikinci 1687 cıktı
Evet değerine göre ikiz olma ihtimali yüksek dedi doktorum olsun istemiyor riskden dolayı ben istiyorum ne gelirse Rabbimden hayırlısı inşallah 10 gün sonra da kese için gidicemİlk değerimiz yakın , ikinciyi de yarın verecegim.Doktorun mu dedi büyük ihtimalle ikiz diye.
Hakkinda hangisi hayırlı olacaksa o olsunEvet değerine göre ikiz olma ihtimali yüksek dedi doktorum olsun istemiyor riskden dolayı ben istiyorum ne gelirse Rabbimden hayırlısı inşallah 10 gün sonra da kese için gidicem
Amin inşallah canım hepimiz içinHakkinda hangisi hayırlı olacaksa o olsun
Hadi ya bende o arı sütü senin şu polen benim yedim durdumTamam aşko sperm kalitesine direk etki ediyor.ama yumurtaya etmiyor sperm 72 saatte bir yenilenirken yumurtalar sen dogdugun an stoklanıyor sen yaslandıkca onlarda yaşlanıyor bunları gittiğim tüm dr lar söyledi abut cuburda yeme döferim bakpis şeyler onlar eeegk kaka kaka pis
Eyvahh yakalandıkDemek abur cubur yiyorsun haa
Avokado transfer zamanında daha faydalı diye biliyorum tutunmasına destek oluyormuşBakalım hakkımızda hayırlısı neredeyse 1 ay olucak her sabah avokado yiyorum yarım günlük çiğ çerez hurma ev yoğurdu yiyorum sizin sonuç ne oldu
Yok yok bunlar kesin yolda kaldı Bi çekici falan göndermek lazımbende varımYARIN DENİZE GİTCEM,HAVUZA GİTCEM,TATİLE GİTCEM,BEYAZ PANTOLON GIYCEM diyeyimda bari gelsin
İnşallah canım benim sağlıkla büyüyordur inşallah. Seni çok iyi anlıyorum bende yapamam büyük ihtimalle test. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın müjdelerle müjdelesin RabbimÖyle kesinlikle, rabbim büyüktür, beni de sevindirir inşallah
döferim valla uzak durr onlardan no no noHadi ya bende o arı sütü senin şu polen benim yedim durdum
Döv beni valla ya gözümü korkut bırakayım şu abur cuburları
Sen nelere dikkat ediyorsun bu süreçte
Ee şey ben bi düşüneyim sonra cevap veririm olur muOzamn soru geliyor? Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan çıkar
Amin güzel kalpli arkadsım benım beni en iyi siz anlıyorsunuzİnşallah canım benim sağlıkla büyüyordur inşallah. Seni çok iyi anlıyorum bende yapamam büyük ihtimalle test. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın müjdelerle müjdelesin Rabbim
tamam olurEe şey ben bi düşüneyim sonra cevap veririm olur mu
Oohh şifalar olsun inşallah tamam bende yarından itibaren inşallah daha sağlıklı beslencemdöferim valla uzak durr onlardan no no no
Ben sabahları yogurt ,çörek otu,badem,ceviz,incir yiyorum öğle yemeği yemem hiç akşamları sebze protein karbonhidrat dengeli besleniyorum bebemm
Ahh canım benim anlamaz olur muyuz. Daha benim transfer olmadan şuan tek korktuğum o test olayıAmin güzel kalpli arkadsım benım beni en iyi siz anlıyorsunuz
Tamam şimdi sakince o elindeki abur cuburları yere bırak ve teslim ol yarın kontrol edicemOohh şifalar olsun inşallah tamam bende yarından itibaren inşallah daha sağlıklı beslencem
Kimi etiketlesem acabaEyvahh yakalandık
Canim ben bişe sorucam ben abur cubur değilde kahveyi çok iciorum sigara yi bırakınca transferden önce bişe diomu ki doktorlar kahveyeTamam şimdi sakince o elindeki abur cuburları yere bırak ve teslim ol yarın kontrol edicem