- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.141
Allah razı olsunMaşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunMaşallah
Ağzın bal yesin emiAy valla bence yap sanki sen hamilesin
Varsa elinde idrar testi yap bana özelden at şimdi valla çok merak ettimAğzın bal yesin emi
Valla Göğüslerim acımıyor, bilemiyorum ilk transferde acıyordu tutmadı, beni şaşırtın diyorum da bakalım.. Ama kızların 800lu degerlerden sonra acımaya baslamıs o da umut veriyor.. Ben en ıyısi beklıyım 1 gun daha
Canım cesaretim yok, kan testıne kadar beklicemVarsa elinde idrar testi yap bana özelden at şimdi valla çok merak ettim
Sen bilirsin canımCanım cesaretim yok, kan testıne kadar beklicem
Bugünki kan sonucum yarın çıkıcak ama 90% iptal olur dediTabikide cnm dr un tedbirli davranması iyi sonra ondan mı olmadı die dövünmektense 1ay geç olsun ama uygun şartlarda olsun .oyüzden önce senin sağlığınn.yarın tekrar görüşçekmisin dr la
Benim deger 1600 küsürlerde ve halen göğüslerim acımıyor buna takılma canım benim Rabbim inşallah sanada nasip etti ve kan sonucunda hayırlısı ile alıcaz haberiniAğzın bal yesin emi
Valla Göğüslerim acımıyor, bilemiyorum ilk transferde acıyordu tutmadı, beni şaşırtın diyorum da bakalım.. Ama kızların 800lu degerlerden sonra acımaya baslamıs o da umut veriyor.. Ben en ıyısi beklıyım 1 gun daha
Hayırlısı olsun canım iptal de olursa doğru zaman değilmiş demekki geç olsun güç olmasın lütfen moral bozmaBugünki kan sonucum yarın çıkıcak ama 90% iptal olur dedi
İnşallah canımsın desteğiniz içn çok teşekkür ederimBenim deger 1600 küsürlerde ve halen göğüslerim acımıyor buna takılma canım benim Rabbim inşallah sanada nasip etti ve kan sonucunda hayırlısı ile alıcaz haberini
canm benm ya üzülme lütfen.ben 3 kez iptal yedim ilk transfer için 6 ay bekledim herşey vakti gelince demek.önce sen iyi olda 1ay geç oluversin düşürme hemen moraliniBugünki kan sonucum yarın çıkıcak ama 90% iptal olur dedi
Cok heyecanlıyım seninle bende sende benim gibi evde test yapmıyorsun gününü bekliyorsun inşallah gününde hayırlı haberi alıcaksin hep beraber sevinicezİnşallah canımsın desteğiniz içn çok teşekkür ederim
Yapacak birşey yok canım haklısın tamamen elde olmayan sonuçlar yüzünden iptal olucak zaten olursa . Doktorum transfer i zaten bu şekilde vücut kabul etmez etse bile hamilelikle birlikte çok zor da kalırız çok ağır geçer dedi . Vardır bir bildiğiHayırlısı olsun canım iptal de olursa doğru zaman değilmiş demekki geç olsun güç olmasın lütfen moral bozma
Benim hala göğsüm de ağrı yok çok nadir hafiften ağrır gibi olup geçiyor.Hic bakma onlara herkeste farklıAğzın bal yesin emi
İlk tedavide erkenden test yaptım, kac tane yaptım bilmiyorum, negatıf gordumCok heyecanlıyım seninle bende sende benim gibi evde test yapmıyorsun gününü bekliyorsun inşallah gününde hayırlı haberi alıcaksin hep beraber sevinicez
Aynen öyle doktoruna güven önce senin sağlığın inşallah hayırlı zamanda olacaksın transferini canım benimYapacak birşey yok canım haklısın tamamen elde olmayan sonuçlar yüzünden iptal olucak zaten olursa . Doktorum transfer i zaten bu şekilde vücut kabul etmez etse bile hamilelikle birlikte çok zor da kalırız çok ağır geçer dedi . Vardır bir bildiği
Senin ikinci değerin bu değil mi ilk ki kaçtıBenim deger 1600 küsürlerde ve halen göğüslerim acımıyor buna takılma canım benim Rabbim inşallah sanada nasip etti ve kan sonucunda hayırlısı ile alıcaz haberini
Benım de ucunda hassasiyet var sadece, bı bakıyorum o da gecıyor, bazen cok oluyor, bakalım hayırlısı olsun.. 1 gün kaldı şurdaBenim hala göğsüm de ağrı yok çok nadir hafiften ağrır gibi olup geçiyor.Hic bakma onlara herkeste farklı
Stres yapma canım kurban olduğum Rabbim ne derse o inşallah görücez pozitifi inşallahİlk tedavide erkenden test yaptım, kac tane yaptım bilmiyorum, negatıf gordum
Cok korkuyorum negatıf olur dıye yıne.. O yuzden gunumu beklemek ıcın karar aldık esımle
Evet çok az kaldı cumartesi günü güzel haber vereceksin inşallahBenım de ucunda hassasiyet var sadece, bı bakıyorum o da gecıyor, bazen cok oluyor, bakalım hayırlısı olsun.. 1 gün kaldı şurda
Evet canım ilk 757 bugunde ikinci 1687 cıktıSenin ikinci değerin bu değil mi ilk ki kaçtı