2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
İnşallah sizler güzel haberler alın hep. Bebişleriniz sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Hayırlı evlatlar olsunlar 🙏🏼💕
Canım yaa çok üzüldüm.Artacagina o kadar emindim ki ne diyeceğimi bilmiyorum.Ne desek şimdi acını hafifletmez evet ama vardır bunda da bir hayr.Kendini çok yipratmamaya çalış.Allah en kısa zamanda zahmetsizce nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
İnşallah sizler güzel haberler alın hep. Bebişleriniz sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Hayırlı evlatlar olsunlar 🙏🏼💕
😓😓 Rabbim sabrını artırsın canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin hiç bir şeye gerek kalmadan🤲🤲

Herkese hayırlı günler yol arkadaşlarım nasılsınız yeni tedaviye başlayanlara hayırlı olsun inşallah 🤲 transfer olanlar inşallah sımsıkı tutunur bebişleriniz 😍 negatif gören arkadaşlarım Rabbim içinize ferahlık versin inşallah yeni tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsınız Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin dualarım hepinizle 🤲🤲🌹🌹 bende bugün şükürler olsun 2. Kan testimi verdim degerim iyi büyük ihtimal ikiz Rabbim sağlıkla ilerlememi nasip etsin inşallah darısı hayırlı zamanda tüm arkadaşlarıma ❣❣❣

X