- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 40
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #7.821
Amin insallah saglikli iyi olsunlar da bebeklerimiz biz sabrederizBenim de canim biseyler istiyor ama onlari yiyip agri cekince ic gudusel bir uzaklastiminsallah darisi basima diyelim cok tesekkurler. Bebisler saglikli olsun yine her seye katlaniriz da yine de nolcak boyle diye dusunuluyor
Acile gitmek içini rahatlatır. Umarım iyi haberler verirsinKızlar bana acil dönüş yapar mısınız özellikle daha once dusuk yasamıs arkadaslarım dun sag kasagım ve bacagım yuruyemıcegım halde agrımaya basladı sımdı ıse benı aglatıcak sekılde rahmımde agrı var kanama yok agrım bıcak sokuyorlar gibi acile gidiyimmi sizce
Yüksek tansiyon baş ağrısı ve burun kanaması yapabiliyor. Düşük olduğunda genelde baş dönmesi, görüşte kararma ,mide bulantısı vs. Oluyor bir baktır istersen kanaman olduğu zamanBaktırmadım canım haklısın ben ona da bir baktırayım. Tansiyonum hep düşüktür benim hamilelikte yükselme veya daha da düşme olduysa olmuş olabilir, 9 a 5 gibi hep tansiyonum.
Insallah onemli bisey yoktur, tecrubesiz olunca bisey demek istemedim ama acile gidip kafa rahatlatmissindir umarimKızlar bana acil dönüş yapar mısınız özellikle daha once dusuk yasamıs arkadaslarım dun sag kasagım ve bacagım yuruyemıcegım halde agrımaya basladı sımdı ıse benı aglatıcak sekılde rahmımde agrı var kanama yok agrım bıcak sokuyorlar gibi acile gidiyimmi sizce
Ben de girip girip bakıyorum ama yazmadığına göre gitti galiba acileberen26 merak ettim ya girip girip bakıyorum inşallah acile gitmişsindir ve inşallah güzel haberle dönersin.
İyi bari çok şükür canımKızlar cok agrım oldu allah razı olsun hepınızden doktoru aradım gaz agrısı olabılır az bekleyelim dedi çok sukur öyleymıs ayakların nasıl dedı gerçekten buz gıbıydı ılık suyla ısın once dedı sımdı cok sukur geçti usutmusum yuksek ıhtımal ıyıkı varsınızzz kızlarbu hafta cagırdı gel mutlaka dıye gıdıcem salı gunu ıns
Sonunda :)) çok sevindim canım ben de gaz diye içimden geçirmiştim ama benim olunca hiç bacağıma vuruyordu ondan korktum... Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.Kızlar cok agrım oldu allah razı olsun hepınızden doktoru aradım gaz agrısı olabılır az bekleyelim dedi çok sukur öyleymıs ayakların nasıl dedı gerçekten buz gıbıydı ılık suyla ısın once dedı sımdı cok sukur geçti usutmusum yuksek ıhtımal ıyıkı varsınızzz kızlarbu hafta cagırdı gel mutlaka dıye gıdıcem salı gunu ıns
Allah razı olsun Canım o bacak olayını sordum otobus yolculugundan dedı bırazda kızdı nıye yapıyorsun dıye bu donemde bu hafta gel dediSonunda :)) çok sevindim canım ben de gaz diye içimden geçirmiştim ama benim olunca hiç bacağıma vuruyordu ondan korktum... Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
İşte belirti hissetmeyince sınırlamıyoruz kendimizi canımız gücümüz var zannediyoruz.. temizlik yapıyorsun belin ağrıyor, otobüs yolculuğu yapıyorsun bacağın:)) dikkat et canımAllah razı olsun Canım o bacak olayını sordum otobus yolculugundan dedı bırazda kızdı nıye yapıyorsun dıye bu donemde bu hafta gel dedi
Cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar cok agrım oldu allah razı olsun hepınızden doktoru aradım gaz agrısı olabılır az bekleyelim dedi çok sukur öyleymıs ayakların nasıl dedı gerçekten buz gıbıydı ılık suyla ısın once dedı sımdı cok sukur geçti usutmusum yuksek ıhtımal ıyıkı varsınızzz kızlarbu hafta cagırdı gel mutlaka dıye gıdıcem salı gunu ıns
Vall ben akşam yemeklerinde acı turşu biberlerden yiyorum bir kaç tane. Hatta burda birileri daha yazmıştı sanırım. İşe yaradı bende. Deneyebilirsin mide sorunun yoksa tabi. Bir de uyumaya yakın sütü sıcak içince sabah tuvalete çıkabiliyorum.Kızlar merhaba öncelikle rabbim sağlıkla kucağmza almayı nasip etsin sağlıkla tamamlamak nasip olsn epmzeYa bende rahat geçirenlerdenm miğde bulantım hiç birşeym yk ama tek sıkıntm öğrendiğim gündem beri kabızlık ve gaz problemim var ne yaptıysaö geçmiyo artk çok canımı yakıyo zorluyo beni yaşayan varmı neler yaptnz z
Denicem canım çok teşekkür edermVall ben akşam yemeklerinde acı turşu biberlerden yiyorum bir kaç tane. Hatta burda birileri daha yazmıştı sanırım. İşe yaradı bende. Deneyebilirsin mide sorunun yoksa tabi. Bir de uyumaya yakın sütü sıcak içince sabah tuvalete çıkabiliyorum.
Canım aynı sorun bende de var. Doktorum mutlaka yürümelisin dedi. Elimden geldiğince adım atmaya çalışıyorum. Cidden daha iyiyimKızlar merhaba öncelikle rabbim sağlıkla kucağmza almayı nasip etsin sağlıkla tamamlamak nasip olsn epmzeYa bende rahat geçirenlerdenm miğde bulantım hiç birşeym yk ama tek sıkıntm öğrendiğim gündem beri kabızlık ve gaz problemim var ne yaptıysaö geçmiyo artk çok canımı yakıyo zorluyo beni yaşayan varmı neler yaptnz z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?