- 24 Haziran 2020
- 1.153
- 2.037
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #7.581
Benim arkadaşım aynı gün hem hamile olduğunu hem corona positif olduğunu öğrendi. Su an 5 aylık hamile gayet sağlıklı, bol bol vitaminli beslenmeyr bak dinlen inşallah hafif atlatirsin sende.Covid pozitif olduğumu öğrendim. Çok ama çok endişeliyim. İnşallah bebeğim zarar görmez
Insan illaki üzülüyor ama yine şükretmek lazım. İnşallah bebeğinin ve senin için doktorun dediği gibi daha sağlıklı ve hayırlı olur canımKızlar bu gun kontrol günümdü ikizlerinin teke düştüğünü öğrendimdoktor daha iyi olabileceğini söyledi hem ilk aylarda diye. Kendiliğinden atılır dedi vücuttan sen hissedemezsin dedi. Üzüldün ama Allah buna sağlık sıhhat versin inşallah diyelim
Ben erkeğe benzettim canimKızlarr yok mu aramızda nub teorisinden anlayannnbu arada benimde dün 9+3 olması gerekirken 10+1 gözüktü doktor 2 hafta sonra ikili test için çağırdı gebelik haftasını ona göre düzenleyeceğini söyledi cinsiyet tahminlerinizi bekliyorummm
Covid pozitif olduğumu öğrendim. Çok ama çok endişeliyim. İnşallah bebeğim zarar görmez
3ten fazla kusmak sıkıntıymış sanırım. Sağlık ocağında yazdırıp alabilirsiniz. Direkt gidip eczaneden de alabilirsiniz de çok fiyat farkı oluyorKızlar bi günde en fazla kaç kere istifra ettiniz ? Dün 3 oldu, bugun saat 11den bu saate 3 kere daha ciktim. Prilam kullaniyodum bitti her saniyem bulanti dolu hamile degil hasta gibiyim acliktan sinirden agliyorum resmen.
Kızlarr yok mu aramızda nub teorisinden anlayannnbu arada benimde dün 9+3 olması gerekirken 10+1 gözüktü doktor 2 hafta sonra ikili test için çağırdı gebelik haftasını ona göre düzenleyeceğini söyledi cinsiyet tahminlerinizi bekliyorummm
Ben erkeğe benzettim canim
Bakalım kızlar merakla sonucu bekliyorum bende sağlıklı hayırlı olsun da önemi yok gerçi de merak işteGözün aydın. Nub belli olmuyor zaten 11den sonra görünür diye biliyorum. Ama çok hızlı şekil almış maşallah o yüzden bi de kafa yapısından erkek gibi hissettimikili testte erkekse söyler büyük ihtimalle ya da tahmin yapar
Evet yani bende detaylı ultrasonda Perinatolojiye gitmeyi düşünüyorumBenim de kalp rahatsızlığım var genetik olabilir mi diye korkuyorduk radyoloğa yönlendirdi doktor o yüzden, hiç bi sıkıntı çıkmadı. Beyninde ufak bi kist çıktı sadece sonradan tekrar çağırdığında kalmamıştı. Doktor da ilk perinatoloji demişti ben kalp durumunu anlatana kadar
Canim bizim aramizda 1 gun var beklenen dogum tarihinde neden 9 diye hesaplandi ki ayni olmaliyizKızlarr yok mu aramızda nub teorisinden anlayannnbu arada benimde dün 9+3 olması gerekirken 10+1 gözüktü doktor 2 hafta sonra ikili test için çağırdı gebelik haftasını ona göre düzenleyeceğini söyledi cinsiyet tahminlerinizi bekliyorummm
İnşAllah canım benimCanim bizim aramizda 1 gun var beklenen dogum tarihinde neden 9 diye hesaplandi ki ayni olmaliyiz
masallahimi koymayi unutmayimhep saglikla buyusunler boyle
Bende yok kuzum bir arkadaşta vardı ona sordum ne kisti diyeHiç korkma benimde oğluma hamileyken vardı hemde 6 cm çapında. Hiç bir sorun yaşamadım.
İnşallah çok dikkat ediyorum beslenmeme bol su içiyorum. Aslında genel durumum gayet iyi, hafif atlatıyorum. Umarım bebiş için de öyle olur.Benim arkadaşım aynı gün hem hamile olduğunu hem corona positif olduğunu öğrendi. Su an 5 aylık hamile gayet sağlıklı, bol bol vitaminli beslenmeyr bak dinlen inşallah hafif atlatirsin sende.
Ben ilk metpamid icmistim doktora da söyledim iyi yapmışsın dedi ama prilam yazdı. Metpamid de kullanılıyor ama prospektusunde fetuse geçer yaziyo. Sen doktoruna bide metpamidi sor istersen, ben forumda kullananlari doktorun önerdiğini çok okuduğum icin bir kez içmiştim, ertesi gün prilam a gectim zatenKızlar prilam dr kullaniyordum bel cevremde kaşıntı ve kızarıklıklar meydana geldi doktorum bırakırdı başka bulantı ilacı varmı randevumda soracağım doktora ama hepiniz prilammi kullanıyorsunuz benim gibi yasayan varmı yan etki?
Benim de o saatlerde başlıyo, sabah iyiyim kahvaltıyı da iyi yapiyorum, bikac saat sonra basliyo aksam hic bisey yiyemiyorum, yemedikce daha cok bulaniyorum napcam bilmem. Prilam kahvaltıdan önce bir tane iciyorum bu gidişle aksam üzeri de icicemKızlar özellikle benimle aynı haftada olanlara soruyorum 9+3'deyim bugün itibari ile aşırı uyku bastırması başladı yani daha önce de arada oluyordu ama bugün gözümü açamıyorum ve 11de uyandım birde. Bir sorum daha var bu zamana kadar hiç kusmadım ama özellikle akşam 4den sonra uykuya dalana kadar ki zamanda aşırı mide bulantısı yaşıyorum akşam yemeğini çok zor yiyorum aynı durumda olanlar var mı acaba?
Kızlar özellikle benimle aynı haftada olanlara soruyorum 9+3'deyim bugün itibari ile aşırı uyku bastırması başladı yani daha önce de arada oluyordu ama bugün gözümü açamıyorum ve 11de uyandım birde. Bir sorum daha var bu zamana kadar hiç kusmadım ama özellikle akşam 4den sonra uykuya dalana kadar ki zamanda aşırı mide bulantısı yaşıyorum akşam yemeğini çok zor yiyorum aynı durumda olanlar var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?